kod mene takodje 109 od toga 1 ne radi disney xd nbt.
RTL hrvatski će da ubace ? bogme ne vjerujem baš oko toga ,zašto ne ubace B92 a ne tu drže B92 info ?
Do kad će biti sve ovo otključano ?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Nisu mislim sve ni aktivirali. Ja sam sve izbrisao jer su se dupli pojavljivali. Meni nadje 109 kanala, tebi?
kod mene takodje 109 od toga 1 ne radi disney xd nbt.
RTL hrvatski će da ubace ? bogme ne vjerujem baš oko toga ,zašto ne ubace B92 a ne tu drže B92 info ?
Do kad će biti sve ovo otključano ?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Pa valjda ti regionalni, to je rtl, maledonski, a evo fale opet filmski - film box itd. A dzabe vjerovatno mjesec dana.
Ps, odradio sam opet pretragu, ne radi mi masu kanala: corona, sun, duck tv, ginx, mezzo, Disney hd, i jos pojedini, a vidim da na jednu frekvenciju kada trazi pise da je neuspjesno, moguce da jos sredjuju kanale.
Last edited by straus; 01-12-14 at 05:50.
Kakav je internet u u kombo pakete, jeli dobar, ja sam se mislio da uradim paket kombo 2?
ja imam kombo 2, odličan.
morate odradit novu pretragu, posložili su nove kanale.
sve arene su hd posebno, za sad su otključane.
Last edited by goozica; 01-12-14 at 07:49.
nothing comes from violence and nothing ever could
Kakvi su sad sto se tice pokrivenosti u PG?
I dalje 110 kanala, masu njih ne radi, jos nisu aktivirali 15 kanala, tu racunam ruski paket, filmski i regionalni. Rade li vama sun tv, corona, ginx, mezzo, duck, ginx? Onda sci fi nije to taj kanal, ubacili su kineski kanal
Meni nalazi 115 kanala
Koji si dio grada? Ja sam odradio i brzo pretrazivanje i kompletno. Da li ti se tokom skeniranja pojavljuje greska prilikom skeniranja neke frekvencije i pise neuspjesno?
Stari aerodrom. Prodje bez greske.
Imas li film box kanale, rtl, makedonske itd?
Nisam obracao paznju na te kanale iz dodatnih paketa. Vidio sam novih HD kanala da ima sto me najvise interesuje jer ce oni koliko sam shvatio biti sada ukljuceni u pretplatusad nisam kuci pa ne mogu provjeriti tacno koje kanale mi nalazi.
Ali nevjerovatno kako ne umiju da zavrse posao do kraja i sve aktiviraju i da svi kanali rade, sve nam je na pola.
Poštovani korisnici,
Od 01. 12. 2014. godine broj kanala proširenog digitalnog paketa povećan je sa 80 na 102!
Pored Podgorice, ponuda sada važi i na teritoriji Bara, Bijelog Polja, Kotora, Pljevalja, Tivta i Herceg Novog.
Dodatni paketi su obogaćeni novim grupama kanala: Arena Sport HD, HBO paket, 18+ paket, Cinemax, Ruski, Filmbox i Regionalni paket. Ponuda važi uz ugovornu obavezu na period od 24 mjeseca.
CIJENA OSTAJE NEPROMJENJENA za postojeće korisnike proširenog paketa TV 80+ na teritoriji Podgorice.
Posjetite naš korisnički centar i besplatno promijenite neki od ponuđenih paketa.
Uživajte uz televiziju visokog kvaliteta!
Poštovani korisnici,
Arena Sport kanal od 01.12. 2014. godine prelazi iz SD u HD format. Ovom izmjenom Arena Sport omogućava najkvalitetniju sliku i vrhunac televizijskog emitovanja.
Uživajte uz sport!
Respect!
Ovo vazi samo za PG? Meni rekose da u HN josh uvijek nema mogucnosti za uzimanje tog veceg paketa... A nista, valjda u narednih par godina to urade..
Fire in the hole!
koji su novi kanali?
Bio do njihove poslovnice ovdje u Baru. Rekose mi da dodjem sutra jer jos nemaju informaciju iz Pg sta i kako da rade.![]()
od tih 22 nova kanala koji su vrijedni pažnje?
Pored Podgorice, ponuda sada važi i na teritoriji Bara, Bijelog Polja, Kotora, Pljevalja, Tivta i Herceg Novog.
a za podgoricu je ista cijena paketa za postojece korisnike
Novi kanali: (osnovni paket)
auto moto channel
duck tv
rtg international
food network hd
fine living
english club
motors tv
history hd
travel hd
national geo hd
russia today hd
mtv hd
mezzo hd
sci fi
ginx
da vinci learning
outdoor channel hd
rtv budva
rtv boka
rtv herceg novi
rtv pljevlja
rtv corona
rtv sun
onda ima filmski paket
cinemax 1 i 2
filmbox hd, filmbox plus, filmbox arthouse, erox, eroxx
i regionalni paket:
tv1, kanal5, alsat makedonija, rtl hr, rtl2, rtl kocka, rtl +, cmc, hrt 3 i hrt4
ima jos i ruski paket
i naravno arenasport hd sva cetri kanala.
od ovih kanala nisu aktivirali filmski paket izuzev cinemaxa i nisu aktivirali regionalni paket izuzev hrt3 i hrt 4, a sada su me zvali i rekli su mi da ce brzo sve kanale osposobiti i bice gratis mjesec dana
To je prosireni paket, cijena za postojece korisnike 13.17, za nove 14.90.
A u HN josh uvijek nije moguce uzeti prosireni paket...![]()
Fire in the hole!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks