Au..ne citah postove iznad...:-)
Au..ne citah postove iznad...:-)
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
pa dobri su kanali i dobra cena
ima li ko problema sa signalom?
mene ni jedan kanal ne radi evo vec nekih pola sata...
Nema meni hrt 3 i 4 iako sam odradio skeniranje![]()
Nije loše proširenje. Dobro je da se dodaje što više HD kanala. Mislim da je cijena za ovaj regionalni paket malo previsoka sobzirom na sadržaj koji nude kanali. Po mom mišljenje realna bi cijena bila od 2 do 2,5 eura. Dobro je što su odvojili ove ruske kanale u poseban paket, tu bi ja stavio cijenu 10 Eura. Imaju oni para za bacanje dosta.
Arena paket i HBO paket za ovu cijenu zaslužuju HD sliku
Možda jednog dana pokriju i centar glavnog nam grada pa da i ja mogu uživati u njihovoj ponudi
Last edited by masster; 30-11-14 at 19:45.
Arena je valjda u hd rezoluciji.
Pojavile su se sve cetiri arene u HD
Očigledno se ne pojavljuju kanali svuda isto, preko morace i dalje arene zakljucane.
A koliko kosta hd paket taj novi?
HD je izgleda besplatan u osnovni su paket
Vidjeh sad. Ako ja imam kombo paket znaci li to da cu dobiti te kanale?
da i9mo nemo dobijas hd kanale
Da li radite kompletnu pretragu kanala ili ono brzo pretrazivanje?
ja tek treba daje uvedem
Prvo što su uradili izgleda, je da su vratili Arenu u SD i 4:3 sa obavještenjem preko cijelog ekrana da imaju neizmirene obaveze.... Čisto s.anje... Evo u međuvremenu makoše obavještenje... Ne znam šta im je onda značilo ono HD što su držali tri dana...
Bas bezveze a bas je hd extra bio. Posto pise da ce sve cetri arene ici u dodatni paket onda moguce da budu u hd rezoluciji, a ne vidim na onom spisku ima li arene1 u osnovni paket?
Last edited by straus; 30-11-14 at 23:27.
Odradite pretragu, evo novih kanala, ima i arena u hd
jesuli titlovani kanali
Pojedini, uglavnom svi su otkljucani, mada fali jos kanala, vjerovatno ce uskoro osposobiti.
јели и један ХД преведен и knali ginix eurochannel i rtg internacional
Hd nacionalna geografija, travel i history su prevedeni, jedan hd steka ali ima prevoda, eurochannel ima prevod, rtg nema, ginx jos ne radi, fale jos film box, rtl hrvatski i ti makedonski
Odradite potpunu pretragu kanala. Kad ih skeniram kao "mreza" nece da mi nadje sve .
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks