hahaah, ko je ovaj penal, kako se provali preko broja hahaha
Pazite profil kad unesite taj br na FB search :mrgreen:
hahaah, ko je ovaj penal, kako se provali preko broja hahaha
Renault
Daj skrinsut.
TAKUMI
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Imas li sta od onog da se ne smije preći 70km/h?
O čemu ti to Džoni?
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Kod nas saobracajna policija funkcionise na drugaciji nacin od onoga u EU i SAD. Na Zapadu se cesto moze vidjeti kako policija paleci rotaciju ulicama juri vozace koji su prekoracili brzinu ili napravili neki drugi saobracajni prekrsaj.A vrlo rijetko,ili skoro nikad,nece izvrsiti redovnu kontrolu vozila.
Kod nas u Crnoj Gori je suprotno od toga.Nasa policija ima cilj naplatiti sto vise saobracajnih kazni zbog punjenja drzavnog budzeta.Zato imamo beskonacne redovne kontrole vozila u centrima gradova.I pisanje kazni do iznemoglosti.U sustini,osnovni cilj policije u vezi sa saobracajem bi trebao biti povecanje bezbjednosti na putu.A ne pisanje kazni za pojas,farove,prsluk ili djecije sjediste.Prvo treba sprijeciti prekoracenje brzine na putu pa tek onda ostalo.
Zabolje ih kita za bezbjednost
Dok sam zivio u Amarici i turisticki boravio u mnogim gradovima Zapadne Evrope,cudio sam se masovnim jurnjavama njihove policije sa bucnom rotacijom.Stalno nekoga jure i presrijecu.Kod nas toga skoro da nema.Ne sjecam se kad sam vidio da nasa saobracajna policija nekoga juri zbog prekoracenja brzine.
Ali svakodnevno gledam patrole koje bez razloga zaustavljaju vozila i onda se trude napisati kaznu zbog nekih nebitnih stvari.Mislim,sve je bitno,ali ajmo prvo sprijeciti velike brzine.Propisana brzina je recimo 80 km/h, na putu Pg-Budva a neko vozi 120.Zbog toga bi policija u Njujorku dozivotno oduzela vozacku.
Cime da jure? Sa peticom SDI?
TAKUMI
A ne no ce Daciom!
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Oni su rijetki, i slabi su....osim Passata.
TAKUMI
Passat je metak
zato stiže za autoput-
![]()
Kako je gadan X4.
TAKUMI
auto bez svrsishodne namjene osim kurc.enja
Zato je x3 ahh..
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Kako je grdan...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ti živiš pola godine u zemljama EU (po pola mjeseca u svakoj od njih), a drugu polovinu u USA ?
Onda veliki dio zemalja EU ima praznu kasu
Malo koliko treba. Recimo za korišćenje mobilnog u toku vožnje bih drao
Pazi ti oksimoron
Treba povećati bezbjednost na putu ali ne kažnjavati one koji tu bezbjednost ugrožavaju ( doduše obavezni farovi preko dana je prilično glup zakon za CG)
Policija bi trebalo da malo udari i po pješacima. Da mi ne uzimaju živce kada se upali uslovno zeleno (pravilo kod Alpe bara). Pješaci su kod nas zaštićeni kao pande tj. mogu da rade šta god hoće i ako ga udariš ti si kriv pa sve i da ti se bacio pod auto
Last edited by Rakun; 30-11-14 at 17:10.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Dakle, ja sam glup sto apsolutno podrzavam ovu obavezu. Ti si svevideci jer vidis kroz prepreke od automobila, jer vidis kroz automobile sa zatamnjenim zadnjim staklima, jer vidis kroz betonske zgrade na coskovima ulica. Jos jednom, dokle god upaljeno svijetlo daje tebi makar 1 sekund vise da reagujes, dotle upotreba oborenog svjetlo po danu ne moze i ne smije se smatrati glupim. Glupim i bezobraznim se moze smatrati neupotreba svjetla po kisi ili pri uslovima slabe vidljivosti kad hoces da bude neprimjecen za druge ucesnike u saobracaju.
Ovo je tacno iako je apsurdno. Vozac auta je kriv, iako je osoba skocila s kamiona ispred auta u pokretu. Kamion je stajao sa strane, dakle ne na traci nego pored trake. Pri tom je osoba koja je skocila sa kamiona imala 0.78 promila alkohola a vozac auta 0 promila; republika CG (MUP) i osoba su teretili vozaca, i sud je proglasio vozaca automobila krivim. Bez mogucnosti zalbe, ako se podnese zalba osudjeni je morao biti poslat na izvrsenje izdrzavanja kazne do momenta odlucivanja o zalbenom procesu.Policija bi trebalo da malo udari i po pješacima. Da mi ne uzimaju živce kada se upali uslovno zeleno (pravilo kod Alpe bara). Pješaci su kod nas zaštićeni kao pande tj. mogu da rade šta god hoće i ako ga udariš ti si kriv pa sve i da ti se bacio pod auto
Dakle, slazem se da pjesake treba isto cupati za usi - u smislu kaznjavanja. Ne samo zbog ovog slucaja koji sam naveo.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Npr isto ti je isao 120kroz grad ( prekoracio 70) ili 140 na onu pravinu prije sozine ( prekoracio 30). Isto u smislu kazne
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ne znam zasto obracate paznju sto Rakunat prica,samo donosi negativno energiju jer apstinira
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks