Kakav crni HD preko koaxialnog kabla...
Inace koliko su ozb firma, kad pustaju da im korisnici vide da ne placaju kanale sto emituju
![]()
Arenasport 1 HD umjesto SD? Slučajno ili ne, ko će ga znati...
Kakav crni HD preko koaxialnog kabla...
Inace koliko su ozb firma, kad pustaju da im korisnici vide da ne placaju kanale sto emituju
![]()
Njak Njak Njak
Ljepota ovaj hd, progledasmo![]()
Ovo je novo? Ranije nisu imali HD arenu u ponudi koliko ja znam.
Sinoc je pola sata isto obavjestenje bilo na areni dok je isao prenos Shalke-Chelsea...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Jos jedan novi kanal - tv pljevlja
......
- Proširenje ponude digitalne televizije – radovi
2014-11-28 16:26:22
Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da će zbog radova na proširenju ponude digitalne televizije koji su zakazani za 01. 12. 2014. godine u periodu od 00:00h do 06:00h, biti mogući kratkotrajni prekidi u isporuci digitalne televizije.
Nakon završenih radova, molimo vas da memorišete programsku šemu tako što ćete pokrenuti novu pretragu digitalnih kanala na vašem TV prijemniku.
Vaš M-KABL
Znamo unaprijed za kanaleboka, pljevlja, herceg novi, cinemax 1 i 2 i to je to, pitanje je hoce li jos koji biti, budvu su iskljucili.
Last edited by straus; 28-11-14 at 23:49.
Meni internet svako malo zastaje, i zato sam bio prije nekoliko dana da vidim mogu li raskinuti ugovor i preci na m kabl, rekli su da mogu.
Interesantno je da su ispred mene bili jos nekoliko osoba, i svi su hteli da raskinu ugovor bas kao i ja, niko nije bio zadovoljan uslugom.
M kabl je rekao da nemoze da me prikljuci dok ne stane kisa jer jer nemogu prespojiti kablove zbog struke, pa kada to urade (cekam ih vec 2,3 dana) prelazim na m kabl paket kombo 2 i bog da me vidi. Bolje, jeftinije, brze itd itd...
bice oko 20 novih kanal samo ne znam koji ce biti
Super ako ce toliko biti, eto da nam pretplata bude 15 eura, e da oce sportklub da ukljuce u hd, dosta je vise sd rezolucije.
Last edited by straus; 29-11-14 at 16:17.
Kad bi dodali i fight channel, bn tv i fox sports bili bi super najbolji![]()
Vazi li ovo samo za Podgoricu ili za citavu Cg?
Koliko korisnika mora sklopit ugovor da bi uveli M -kabal u ulicu ..naselje,zgradu?
Hitno mi je jer dajem 13 evricea za najobicniji modem telenora sa kojim mogu samo da pretrazujem.
Zoves ih, kazes dje zivis i pitas mogu li sprovest kablove do tebe, i oni ce ti rec sta i kako, tako sam ja radio i sad cekam da stanje kisa pa da ga prikljuce...
[куоте = Зекс; 3923580]? Вази ли ово само за Подгорицу или за читаву Цг [/ КУОТЕ] Рекли су ми из корисничког да важи за све и да од 1 креће digitaslna u svim gradovima desu oni
Zna li se sta uvode od kanala?![]()
Evo nam stigao flajer u sanduce. Po ovome ce biti dosta promjena i nekih novih paketa. Osim osnovnog ...u prosireni paket ce biti 40 kanala ....tu koliko vidim su i nekoliko HD kanala FOOD NETWORK HD,HISTORY HD, TRAVEL HD,NAT GEOG HD, RUSSIA. TODAY HD OUTDOOR CHANNEL HD,MEZZO HD ,MTV HD...ostali kanali Sci-fi,par djecijih...i ovi domaci sto ste ih spominjali ,Budva,boka,herceg novi,corona,plevlja,sun tv. Cijena osnovni + prosireni 14,90 eur
ostali paketi....arena sport paket...5,03 eur, hbo...5,0 eur , 18+...4,32 eur, cinemax...3 eur, ruski paket....5 eur, FILMBOX paket ....3 eur, Regionalni (rtl hr,rtl+,rtl2, hrt3 i 4 itd.....4 eur
Last edited by zeks; 30-11-14 at 14:53.
Znao sam da ce poskupiti, ka nasa politika i vjerovatno ce do prvog januara pustiti sve dzabe.
Oni izgleda ne saradjuju sa pinkom, nista ne ubacuju od njihovih kanala.
Last edited by straus; 30-11-14 at 15:06.
Zaboravih napisati za kombo pakete. Prosireni paket + 2 Mbs....22,52 eur,
prosireni +8 Mbs...25,97
prosireni +16Mbs....29,57
prosireni+ 32 Mbs....41,27
Znaci mi postojeci korisnici se nista ne pitamo u ovom slucaju, dodace kanale i poskupljenje moramo prihvatiti jel tako?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks