Oh no.![]()
Do sad su mogle da se bacaju u smeće, više neće moći, jbg
Oh no.![]()
TAKUMI
Odakle ove info?
Kako? Zasto?
(ono, samo se cekao dan kad ce to tako da bude, al eto cisto da vidim kako su se dogovorili)
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ja čuh od više ljudi da će tako bit sigurno, trebalo bi da bude zvanično objavljeno do petka.
Sve su to graCke price dok ne bude zvanicna objava,cisto sumljam da ce to bit skoro
Ja se iskreno nadam da je tacno jer ka govedo placam mjesecno za prvu zonu koja je katastrofa jer nema ni 40 mjesta za parking a vazda je parkirano po 10-15 vozila sa nakacenim kaznama pa svaki put kruzim po 15 minuta da nadjem mjesto. Da ne pricam o tome da je raspodjela zona katastrofa, treca zona je i na trg kod volija i kod sat kule. Trebalo bi da je uzi centar prva zona pa da se ostale sire radijalno oko prve. Samo da mi je znat ko je smislio ovu debilnu raspodjelu
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Isto mogu reci i za sebe- ja placam za drugu zonu od kad su uveli placanje ulicnog parkinga i u zadnje vrijeme ne mogu se parkirati po pola sata jer su se ljudi opustili i pustaju kazne da im kace,boli ih dupe.
Da ne pricam da oko skole osnovne ne moze se prici od kola koja ostavljaju na sred pjesackih prelaza stoka seljacka.
Neka se kazne utrostruce jer nama nema drugoga lijeka.
e tuzna li smo mi drzava kad za ovakve stvari treba da se prati fb i po foruma dojave.
f6
Nece ga rijesiti ali ce ga znacajno ublaziti. Vrlo dobro se sjecam kakav je haos bio prije uvodjenja placanja i kako se stanje popravilo nakon uvodjenja istog dok su ljudi koristili parking kako i treba. A ne ovako su cijelo ljeto oni cigani te izdaju autice na trg zauzimali po cetri mjesta u prvu zonu i to su ladno svaki dan ostajali parkirani po 4-5 sati.
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Kako bi za kazne prilikom podizanja saobraćajne, jel samo ponesem potvrdu da sam platio?
Moze se vozit kroz CG na potvrdu/polisu, dok se čeka saobracajna a?
Uvijek se moglo...
TAKUMI
Zavisi od drota do drota...
A drot ne zavisi od zakona ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Dje zivis ti oprosti?Alo ovo je Crna Gora,zemlja gdje svaki drot uzima zakon u svoje ruke i pise nepostojece kazne,koji ne zna svoj posao koji ne zna ZAKON...
On izgleda ka da je pa s marsa
Tužna smo mi država jer se ne pišu kazne u mjeri u kojoj bi trebalo i za šta bi trebalo. Milion puta se pokazalo da se naš narod jedino preko džepa može nečemu naučiti.
Trebaju da postave kamere na svakih par km puta tako da kad ti stigne slika kako voziš bez pojasa ili si na mobilnom dok voziš možeš da se pušiš. I treba kamera na svakoj raskrsnici da saobraćajac ne bi mogao da priča da sui prošao kroz crveno kad nisi.
Mislim da bi im se ta investicija isplatila
Last edited by Rakun; 27-11-14 at 04:46.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks