Kad vidim Pelegrinija place mi se, nikad vise MC na tiket dok je onaj mrtvak uginuli na tiket, prosli put sam se opekao, vise ne sigurno, igrac manje i penal i ne mogu bar da se brane nego ovi preokrecu znaci haos
jesu 3 ali treba mi City X na jedan a na drugi da dobije II poluvrijeme. Ako zavrsi 2-2 (sto bi bio najbolji scenario za mene) pogadjam onda sve. Zao mi je sto padoh na treci dje sam imao:
City x-1
Barca da dobije 2 razlike
Schalke - Chelsea oba poluvremena 2+
Psg da dobije 2 razlike
Sahtjor - Bilbao II GG
Na cetvrtom tiketu sam igrao...
Chelsea p2 ili kraj 2 (doslo)
Barcelona H2 - moze se reci i to je doslo
City 1X
Tako da u sustini sam prezivio na tri tiketa ali ce mi se City usrat u sve vjerovatno..Ne mogu ih srefit ove godine u LS, sanse nema..
Last edited by miha; 25-11-14 at 20:45.
Kad vidim Pelegrinija place mi se, nikad vise MC na tiket dok je onaj mrtvak uginuli na tiket, prosli put sam se opekao, vise ne sigurno, igrac manje i penal i ne mogu bar da se brane nego ovi preokrecu znaci haos
Racuna li se kvota 1.00 ako je mec odlozen na poluvrijeme? Bet365 je u pitanju.
Oce li nastavljat sporting? Na taj listic dobijam i zelim da nastavi!!!
Sahtijor gnjili
Racuna li mi se kao pogodjen Sporting 3+ ili moram cekat da se odigra sjutra drugo pol ?
Ima li Murinjo nešto protiv DiMatea![]()
daj Manchester majku vi....daaaaaajjj
Cekam bajern za 150e i ovo rade a razmisljao se sa 50 da igram daju gol sledeci 3kvota i ovi sunjavci ga dadose.
Prizor.![]()
Hahah ni krivi ni dužni. Bajern široke ruke.
Odigra sam u Olimp ovako
Porto 2i3+
City 1x
Sporting 1
i Celsi 2
racuna li se rezultat sa poluvremena??
Edit:Eo poceli drugo sad
The things you own end up owning you.
Ja cekam sporting 1 na prvi, a na drugi tiket mi je samo celsi 2-3 falio....
Hahahah imao sam dobre tikete..na kraju na jedan prodjoh..nocas NBA cekam 3 utakmice...
Eo mi ga najludji tiket![]()
City X
Porto H2
Chester 2
Roma X
Barnet X (2-1 u 93.min)
-----------------------
sa 1e za 235
Mislio sam da me je samo City bacio sa golom Aguera u 91.min ali mi je bilo lakse kad vidjeh da Barnet nije dosao X ..uh![]()
pihkako ga fino zapalih hahaahahahahahahahaAAAAAAAhhahaahahhaah
![]()
![]()
![]()
Zalosno je da izbacim kosarku sto sam igrao danas sa 20e cantu nekakav i nzm sa kim su igrali da pane vise koseva ovaj za 15min daje 15koseva a u prvu cetvrtinu dao 23pojena za 500e
Gasi ovo, nemam ja više snage za ove namještaljke...
![]()
Jeba mi pas mater kad ne dobih 15 hiljada nocas i da izvadim ***** od kad se kockam
Gasi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se uplacuju pare u Bookmakers za online? sto treba da im dostavim? Email,username..etc
Gledam nba / wasington kako je jadan buducnost bi ga dobila.
hvala safra
igramo se stepenica
druga:
bazel 3+ 1.45
zenit 1-4 1.23
at.madrid 1-4 1.24
leverkuzen 1-4 1.25
malme 1- 4 1.25
-----------------------
30 * 3.45 olimp
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks