Cekaj, forcegoodfit bjese neka aplikacija jel?
Forcegoodfit bagovi na viber? Vama?![]()
Cekaj, forcegoodfit bjese neka aplikacija jel?
TAKUMI
Tweak da prilagodi npr viber ekranu za i6tj bilo koju app koja nije
Ima update za viber na ios, da li su tu sto radili po ovom pitanju? Ne pise u info...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Rece birate da nisu.... Ima opcija share iz galerije konacno......
Ne znam sta je fora sa tih 98%...
![]()
Last edited by Rada; 25-11-14 at 16:50.
Nema sanse...
Bez
Sa
![]()
Fabia ima specijalan model. Njemu može
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Aaaa, pogresno sam te shvatio. Mislio sam da ostaje crnine oko vibera, kao sto je bio slucaj sa aplikacijama kad je izasla petica.
Da, skoro svaka aplikacija mi je zumirana i to mi ne smeta previse.
P.S. Second charge:
![]()
TAKUMI
Што је то с вајбером, нису га оптимизовали још за ајфон 6?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Jos. Nisu normalni...
P.S:
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 25-11-14 at 23:53.
TAKUMI
Ето , доживјесмо и Ајфон да има добру батерију, док с друге стране од кад инсталирах потпуни промашај од Lolipop-a , не могу се саставити са батеријом
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Svi se zivi hvale na bateriju. Svaka im cast. Imaju sad prelijep tel, koji moze da izdrzi cio dan koriscenja, a ne svaki dan po 2 puta na punjac.
Ima da se prodava kao svi dosadasnji modeli zajedno.
A evo kad je bila prica o 98% baterije itd
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Last edited by AmFi; 26-11-14 at 06:45.
Cudi me to jer ipak imas Nexus... Sto znam, mozda ubrzo izbace neki dodatni update, mozda nijesu sve najsrecnije optimizovali... Tako je i meni bilo na P780 kada sam instalirao ota kitkat, ima sam da izludim jer je baterija na oci gubila procente... Medjuti,, factory reset nakon update-a i kalibracija uz prvo punjenje i sve je bilo ok...
Da, iPhone sada zaista ima sasvim solidnu bateriju, definitivno... Drago mi je sto su uvidjeli koliko je to danas vazno korisnicima i ocito su se potrudili da optimizuju potrosnju...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
a s obzirom koliko su kiksali na 5/5s sa baterijom , morali su se iskupit i to popravit, mada veci je tel vise mjesta za bateriju.
a sto se tice app Forcegoodfit, ja ne mogu da zamislim ovaj tel bez nje , a mogu mislit ovi korisnici sto imaju 6+ kako je njima. Jednostavno volim da je pregledno, da npr. u poruke ima vise redova i sl. a inace mi je na svaki tel prvo sto podesim text size na small.
mada chudno mi je da ovi iz vibera to vec nisu prilagodili, do sad je bio 2x update u zadnjih 20 dana ali i dalje nista, dok vidim da su pojedine apps na appstore prilagodili.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Meni su samo NLB klik, Vijesti i Viber zumirane.
TAKUMI
Mislis u android 5? :-)
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Dobro de, polako, vidis da se radi o njegovom iskustvu sa Lollipopom na Nexusu i tvom na world famous primjerku S3 nego da se ne vracamo u praistoriju...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ako mislis da je taj problem prisutan samo na dva moja Sljamsunga ja cu danas da se samobanujem!
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks