To su gabaritne stvari, teske za pakovanje, da se ne slome.. Lakse ti je poslat 4felme nego masku ili branik.
Sent from my iPad using Tapatalk
To su gabaritne stvari, teske za pakovanje, da se ne slome.. Lakse ti je poslat 4felme nego masku ili branik.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Đe ću naći farove za A4 , 2004?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Kod Uzelca.
TAKUMI
dobro treba imati obzira da je strana i do 150kmh skroz ok.. nije ovo zatvoren put![]()
sto fali voznji ?![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
vozi ga pomalo penzionerski ali ok je.. skromno![]()
Znam da je off topic, ali odavno mi ljepše nije pala neka dionica puta od nove dionice Vilusi - Petrovići...
#fakenews
najgore napravljen put u istoriji... lagano je mogla pravina da bude i fino jeftinije da ih izadje, a sto su oni napravili? sprdali se.. bice da se smiju ljudi posle x godina..a sto je najgore ne mozes nidje ici preko 80/100
Dje ima otpad za a6 c6?
Tacnije jedan senzor za parkiranje brljavi, nekad radi a nekad prijavljuje gresku.
Akrapovići Remusovići.
Scara73 Oznaka neka za čelik 316
![]()
Ako ima neko da dobavi...prednji grill komplet za Audi a6 s-line...lip spoiler za gepek,led maglenke prednje...neka se javi...da se dogovorimo 069458056 Sasa...Vazi dok ne ufatim vremena da odem do Hr.
Tuzice ih Citroen.
TAKUMI
Lici ti na ovoga http://www.blogcdn.com/www.autoblog....tropolis12.jpg ?,Ovaj A9 je malo veca A5...
Ma ne, nego zadnja sajbna ala C6.
TAKUMI
Mislio sam da je S class pozadi ruzan. Naspram A9 ono je ljepotixa
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
S coupe je ruzan. Limo je OK.
TAKUMI
I magarci su lijepi na oko
A tek novi Mercedes GT AMG
![]()
Porse.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks