Moze li neko da objasni ili postavi uputstvo kako da vratim postojeci 8.1.1 na 8.1 pa da roknem JB ?
Edit: solved.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je to![]()
Moze li neko da objasni ili postavi uputstvo kako da vratim postojeci 8.1.1 na 8.1 pa da roknem JB ?
Edit: solved.
Last edited by mneonly; 20-11-14 at 20:34.
Love, peace and respect.
Kako to radis? Ja sam slike uspio preko iTunes, ali ovo drugo ne znam - imam dosta ugovora koje moram imati u telefonu. Kad ih prebacim preko iToolsa vidim da se usage povecao ali ne mogu u fonu da ih nadjem. A preko iTunesa ne znam gdje da ih prevucem?
Samo malo dok provalim ios, novo mi je sve
I jos jedan od prvih utisaka - konstantno dok pricam izgleda pritiskam MUTE dugme obrazom, to me bas pizdi, valjda dok se naviknem
Last edited by dusman; 20-11-14 at 22:02.
to sam vidio, ali to je valjda samo za slike? EDIT: uspio sam i dokumente
[QUOTE=rrk17;3915554]ne bih da te razocaram ali ti ne radi senzor na iphone, on treba da ti ugasi svijetlo kad priblizis telefon licu a ne da ostane upaljeno i onda licem ili mute ili hold ili keypad pritisnes[/QUOTE
e jbg, pa moze li se to kako popraviti, ima li kakva fora?
Last edited by dusman; 21-11-14 at 07:35.
Ja sam imao taj problem na i5s ali ga je neki update rijesio. Prije toga sam koristio neki tweak iz Cydia koji zakljucava ekran kad se uspostavi poziv.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
za to treba onda jb jel tako? to je jos uvijek prenapredno za mene:redface:
http://www.icentar.me/phone/6/
iPhone u ponudi iCentra, pa nema vise monopola, bar za prodaju simfree-bez ugovora!
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Fino preko fiksnog na rate i cao. A ne ovamo- morate ovaj ugovor, morate ovo, morate ono
f6
Ima li neka aplikacija da daje notifikacije na propusten poziv a da tel nije jb?
Po defaultu ima samo za poruke da se podesi,jednu sam platio 2$ cini mi se,ali nidje veze...
Sent from my iTelefon using Talktap
Na kakve notifikacije mislis? Za sve zivo stizu notifikacije, sve zavisi kako oces da se prikazu, imas podesavanje. Ako mislis na notifikacije u vidu lampice iphone nema led lampicu pa sa tim ni takvih notifikacija. Umjesto te lampice koristi flash sa zadnje strane i flash blica kad stigne poruka ili slicno. Meni je to prenapadno pa mi je iskljuceno.
Mislim ako imas propusten poziv koji nisi vidio iz nekog razloga (ili je bio poziv na cekanje ili jednostavno nisi cuo telefon),da signalizira,po mogucnosti zvucno...vise kao "missed call alert". Znam da je na android bilo tonu takvih aplikacija,koja ne odredjeni vremenski interval signaliziraju za propusten poziv,poruku,mail...
U notifications za Messages ima na dnu Repeat alerts,dok za Phone nema te opcije...![]()
MissedReminder sa cydije je ono sto ti trazis, ali jos nije updateovan za iOS8. LockInfo ustvari jos bolje, obuhvata repeat alerts za sve zivo, brzo izlazi update za iOS8.
Last edited by BiTrAtE; 25-11-14 at 08:20.
To sve podrazumijeva jb?
Naravno. Proces traje nepuni minut, skroz bezbolnoInace 90% stvari koje ti treba a po defaultu nije podrzano u iOS-u, podrazumijeva jailbreak.
Btw, Viber jutros dobio novi update, jos uvjek nije prilagodjen za 6/6+. Unfuckingbeliveable.
znam znam sve to,ali ja iskreno nisam pristalica jb,skeptik sam malo da to dugorocno ne utice na stabilnost ios,i pitanj edje bi mi kraj bio kad bi krenuo da mijenjam ios i prilagodjavam ga
a sto kod viber-a nije jos prilagodjeno i6? Inace viber je veoma spor po tom pitanju,znam da su tek update za izlged i tastaturu kada je izasao ios7 uradili poslije pola godine...ocajni su po tom pitanju...mjesec dana im je trebalo da isprave dio oko "lupice" za korekciju teksta...da ne pricam o tome da kada ga ugasis na task manager drugima ne stoji da si online i sl...whats app je neuporedivo bolji i stabilniji,ali ga manje ljudi koristi,i nema stikere i sl. stvarcice...
Vala su mogli ubaciti i quick reply a ne svako malo da moras u app da udjes,i naravno chat history![]()
Kao neko ko od 3GS-a koristi iskljucivo jailbreakovan ios mogu ti reci da nema bas nikakvog narusavanja stabilnosti ios-a. Ako se i narusi ios, ode odma u safe mod i to je zbog toga sto se skinuo nekompatabilan tweak, i samo se izbrise. Pisao sam o tome vec na ovoj temi.
@Majx
Quick replay za koju aplikaciju?
Viber
Quick Replay for Viber, isto ima i za WhatsApp.
Ma ne to,nego u okviru app kao sto je fabricki za sms npr
Vjerovatno misli na ono kad se gore pojavi notifikacija da se spusti i odgovori..
Razmislicu onda ozbiljno o opciji jb... Hvala svakako...
Ali brate, ovolika livada od ekrana a tastatura nema number row...
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks