Jes obraza mi...black ass 6+.
Jes obraza mi...black ass 6+.
TAKUMI
Kako ces ga cuvat sad? Ovo ne moze u onu futrolu za kljuceve...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aoooooo a do juce su mu svi telefoni bili prevelikiosim 5s
Ali stvarno kako je crni sexy. Ona dva ostala su gadna do bola
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Posle sve one priče, uzeo si 5.5inch telefon, aoooo fabija![]()
To je apple ekran, nije to toliko veliko kao kod ostalih...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam se premisljao oko 6+ ali ipak ne. Masa je velik. Inace juce i prekjuce je bio sajam tehnike u Delti pa se moglo vidjet dosta telefona i drugih uredjaja. SamsunZi svi, Sony, Alkatel... Jedino mi se dojmio Z3 ovo ostalo je presmijesno, Note 4, Alpha...
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
A sta bi sa 6?? Pa prekjuce za 6+ rece livada... evo ne znam. :-?
Dobro je ljudi, ka da se ne moze promijenit misljenjeIsto sam pricao za bilo koji 5 inca+ telefon. Pegle. Dok ne uzeh 6+, sad mi je mala i obicna 6. Jednostavno poslije mjesec dana koriscenja sam stekao utisak da vise ne mogu zamislit da koristim i 0.1 inch manji ekran
![]()
Problem je što je konstantno pljuvanje po samsungu jer su mu preveliiki ekrani, sve dok iphone ne izbaci neki veći, i onda se odma' mijenja mišljenje![]()
Ruka boli koliko je velik, ali baterija i video snimak....
TAKUMI
Za koliko se vremenski puni od 1 do 100% ?
Masu, ja mislim preko 2 sata. Probacu sa punjacem od iPada 2A.
TAKUMI
Sto se radi sa iphonom 5 kome je baterija na 19% a usage je 2h i standby 5
f6
šestici 2h![]()
Integrirana baterija kapaciteta 1810 mAh je opet nešto što će androidašima zazvučati kao loša šala, no u optimiziranom iOkruženju to je usporedivo s autonomijama, koje u Android svijetu nude baterije kapaciteta od oko 3000 mAh. U nekom realnom korištenju s uključenom pozadinskom sinkronizacijom, automatskim osvjetljenjem zaslona i mješovitim korištenjem punit ćete ili svaku ili svaku drugu noć, ovisno o tome koliko se igrate i koliko puno razgovarate.
Za pola sata igranja igrica ode oko 15% kapaciteta baterije, a iz Applea poručuju kako može izdržati 10 sati reprodukcije videa. Sve je kao i obično relativno no to je neka uobičajena autonomija kakvom barataju današnji pametni telefoni. Ni manje ni više no svakako impresivno kad u obzir uzmemo tanak profil uređaja i kapacitet baterije. Baterija se do čepanapuni za 2 sata, a neka ostane zapisano kako mislim da ovakav uređaj zaslužuje i bežično punjenje
Je li ovo copy/paste odnekud ili...?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Jutros bas citah taj test
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Kako se ti sprdas sa pojmom Hard Core, ovo ne moze 😂😂😂
hatece em 8
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks