@kenwood
Da, ostali stanari su budale.
DOO Parking servis jos nije u stanju da naplati te kazne tako da mogu da ih kace po cio dan.
Ali ne jos zadugo![]()
Last edited by injection; 23-11-14 at 08:24.
@kenwood
Da, ostali stanari su budale.
DOO Parking servis jos nije u stanju da naplati te kazne tako da mogu da ih kace po cio dan.
Ali ne jos zadugo![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Naslanja ga vala nidje nisam, a citah da moze bit i neko crijevo na interkuler, valjda se neka selna otpusti
Poci cu sjutra do majstora pa javljam
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Naslanja ga vala nidje nisam, a citah da moze bit i neko crijevo na interkuler, valjda se neka selna otpusti
Poci cu sjutra do majstora pa javljam
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Ide od nule
f6
Potreban mi je savjet.Drug ima citroen c3,poceo da mu se gasi tokom voznje.Nikakve druge simptome nema.Ociscen senzor radilice,ali i dalje ima isti problem.Moze neka preporuka za servis,dje da podje da to popravi?
nezavisno je li dizel ili benzinac,prvo dijagnostika! pa onda ces znati sta i kako
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
X auta sam imao dijagnostika mi nije nikad pomogla,problem sa turbinom diznama ne mozes da vidis na dijagnostiku i jos kolko oces stvari...
poslato sa LG G3 ubice svih ubica
-Ba® ®uLe§-
ako imas neko starije auto ne mozes,na novija mozes skoro sve...jer ima senzora gomilu...pogotovo u toku voznje prate se parametri i vidis sta je problem
Brate moj ja vozim 3 auta godiste od 2006 do 2008 mislim da nisu stara 2 su francuza i jedan njemac.ove francuze sam vodio na dijagnostiku u alijans imao sam problem sa diznama nisu ga otkrili na kompjuter. a njemca sam vodio kod osmanagica imao sam problem sa turbinom. neka rijetka turbina sa dva dzeka i nisu na dijagnostiku otkrili tek kod bosiste kad sam posao on mi je rekao da je crkao leptir od bos pumpe tako da se ne pravite pametni da je dijagnostika auta tacna i da ona tna sve.samo dobar majstor moze da zna!
poslato sa LG G3 ubice svih ubica
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Zaboravih da napomenem da je u pitanju 1.4hdi motor.Dijagnostika nije nista pokazala.Rece da mu izbacuje neko upozorenje prije nego sto se ugasi ali nije uhvatio sta pise.Malo sam proguglo,vidim da moze biti milion stvari,od pumpe,instalacije,do nekog glupog senzora.Zato i pitam dje da ode,da ga ne vrte.Vidim da ima neki zvanicni servis Knezevic za citroen,mada kakvi su nam zvanicni servisi,ne znam je li to tek gubljenje vremena.
Sjutra ću ti napisati što je bio problem kod moje koleginice, dijagnostika isto nije ništa pokazala, majstor zamijenio neki dio, 80€ polovan, i ne gasi se više.
Odlicno,hvala.
Dizne mogu da se vide na dijangostici,korekcija dizne its...ti francuzi onda stvarno qrca ne valjaju
Sve moze dijagnostika da otkrije.. I diznu i turbo i sve. Ali sjedne majstora u kola a ti vozis a on prati parametre.. Kako otvara zatvara na koliko se pali,koji pritisak ima u svakom momentu pa dal ostupa od fab.parametara.. Dizne takodje dal ostupaju na leru na pola opterecenja i full gas.
Jedino tako. U mjestu nista ne moze
+38268615321
[email protected]
Sve kako se kome zalomi. Njemac zabar japaner francuz ako ubodes dobar na konju si ali ako ubodes neki fabricki feler u moracu sa njim
+38268615321
[email protected]
Dzabe i da sjedne vecina kad im je znanje engleskog misaona imenica, a prevodi tih dijagnostickih pojmova na nas zvuče nesto poput albanca koji govori srpski, ili mene kad pricam albanski, svejedno. Potrebna je dijagnostika i majstor koji zna u sta gleda.
Nasmijacete nekog ako stvarno tvrdite da pravi uredjaj ne može da prepozna nepravilan rad dizni, i poremecene parametre pri ubrizgavanju istih, sto je dovoljno za lociranje kvara.
Najmodernija dijagnostika Mercedesa ON STAR ne moze da otkrije oko 5% problema.
TAKUMI
Mislim da je tih 5% daleko od ovoga što ove lokalne mogu. I tih 5 % su vjerovstno neki ozbilji kvarovi, a ne neka banalna stvar.
Vjeruj mi, banalna. Shift flare.
TAKUMI
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks