Rekao si da se brze prazni ako ga punis dok pricas. Nidje veze...
TAKUMI
Jedva cekam da uzmem m8 sad za neki dan pa da vidim oce li mi drzati koliko i6... A vec sad mislim da nece...
Sto cemo s ovim?????
S5 mi nije mogao koliko i6, a evo po ovom testu je m8 gori.
Da ne pricamo punjenju...
![]()
Fabia, da cujem utiske sestice poslije 5s
Baterija masu bolja, kamera prednja bolja dostazadnju jos nisam istestirao
![]()
Ekran top, velicina prava, moze se koristiti jednom rukom![]()
Ja tesko jednom rukom, i ako imam lopatu a ne ruku.
Brzi jedno 20%.
Koliko je S5 nov?
TAKUMI
Ne moze bit 20% brzi samo u tvojim vlaznim snovima... Kamera i baterija, to je to![]()
Imas li 6 i da li si imao 5S?
TAKUMI
Zbog nekih likova mi se iP ogadio jer se pravite da znate a u stvari pojma nemate. Kao sto sam reka vec to je test sa jednakim koristenjem svega i tu je najvise presudan kapacitet baterije. Kod usera je to drugacije zbog razlicitog koristenja telefona. Tvoja zamisao da i6 ima bolju bateriju od M8 ostaje samo zamisaoi pljujes po Samsungu a ne znas da ti on proizvodi i prodaje ono sto ti odredjuje trosenje baterije ako nisi znao
hatece em 8
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Ja imam Note 3 i njegovom baterijom sam zadovoljan bas. Gledao sam I6 i I6+, zamjerka sto se tice hardvera je to sto mu ima po (odokativno) 2cm gore i 2cm dolje ispod i iznad ekrana. Po meni totalno nebitno i samo cini telefon glomaznijim i lici na daljinski, a pritom mu je manji ekran nego na Note 3. Ne pricam zato sto ga imam, nego kazem samo realnost. Ako bih uzimao neki Iphone, to bi bio 6+, ali za sad sam samsungom prezadovoljan, pa cemo vidjeti oce li sledeci biti Note 5 ili I7+![]()
Danas sam cackao Ajfon 6, ono je perfektna dimenzija za tel, do sad su smijesni bili sa 5 i 5s. Da oce ovaj IOS malo "osloboditi" ne bi se mislio da predjem, ovako to se sigurno nece desiti, tako da...
Btw kamera je top, instantno pali slike
Ajde da kazemo da je tako, a sad mi objasni zasto je tako.
TAKUMI
Koristi li ko app Vidgets?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zivo me interesuje kako se to tel puni brze ako pricas na njega. Telefon se najbrze puni kad je u airplane rezim, probao i uvjerio se mada je i to logicno.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Baterija na M8 je bomba i ovi rezultati su tačni, mislim da je ipak malo bolja na M8 nego na i6 ali je bolja na i6 u odnosu na i5s baš dosta. Nijanse su u pitanju između M8 i i6 ali malu prednost dajem M8.
Prije i6 sam imao M8, tako da se ogradim od prozivki da pričam po plaćenim testovima.![]()
Love, peace and respect.
A sto cemo za punjenje od 207.minuta?![]()
Tri ipo sata?!
Mneonly, postujem... Ti kazes m8 mala prednist, Dok kupus koji nije vidjeo i6 tvrdi da je m8 masu bolja baterija...![]()
A sto se ne prica onda malo o G3 vs I6? Meni baterija gura preko 6 i po sati screen on time ali po cio dan 4g i bas se koristi. Jedino su mi lokacije ugasene. Ostalo sve upaljeno.
Kad igram Real Racing 3, 5 i po je neki max.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Nije problem ni to punjenje koje traje duže ko puni telefon svaku noć. Međutim, ako ne punite i držite telefon 2 dana i neđe preko dana baterija bude prazna onda bude problem, a to mi se često dešava jer uveče čačkam telefon dosta pa ga ne stavim na punjač. Jednostavno ne možeš niđe da mrdneš dok se tel ne napuni, a to ide dosta sporo.
Uostalom, ko voli ios odnosno iphone generalno bolje je da poredi i6 sa prošlim serijama nego androidima (ekran, baterija, zvučnik, kamera, dizajn itd.) a to je sve mnogo bolje nego na i5s.
Love, peace and respect.
Eo jos jednom![]()
Koliko se ti dopisujes...
TAKUMI
Djevojka 100%
Koliko si spavao, kolika si se puta ustao, tacno vrijeme kad si zaspao itd
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Najgore su osobe ka ti. Sad kad imas i6 tebi je on bolji od svih na svijet, sjutra uzmes drugi pa ti je taj najbolji. 😷
A sto kazes na to da bolje znam citav iP6 od tebe? Eto ja sto ga nisam vidio i ti sto se pravis pametan, druze ako imas iP6 ne prosipaj se ka da imas pola svijeta. Da sam htio da ga uzmem uzeo bih njega a ne 6+. A sto se tvoje price sa baterijom tice, svaka ti cast, sigurno si dobio neki Limited Edition koji ustvari nema 1850 mAh kapacitet vec duplo veci. Vidi proveri mozda ima i 3gb rama sto znas.
hatece em 8
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks