meni traje dva dana na M8.
Izvor ovog poredjenja je?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
meni traje dva dana na M8.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Pustite testove placene... Uzmete sami i uvjerite se kako je... Igi baterija na iphone 6 je VRHUNSKA, budim se jutros 45min ga ne ispustam iz ruka( dok procitam vijesti, forume itd) i 2% mi obalio samo![]()
Eo trenutni usage, pola telefona bi sad bilo na 50% il ispod![]()
Od kad se pojavio iOS 8 ovo je prvi dan da sam izgurao preko 6h usage, tacnije 9:38 i sad na 13%.
TAKUMI
Koji si lvl na Clash of Clans?
Ja sam 113.
Originally Posted by Nk-001
Reduce motion OFF, LTE OFF, locate ON, email PUSH.
TAKUMI
Pa toliko ce obalit u mracnu sobu sa brightness na min.
TAKUMI
Ahahah cujes kupusa. Druze pusti mi te seljacke testove, ja sam ima M8, sad 6+ i pricam iz svog iskustva, ne prenosim mudrosti sa kojekakvih sajtova.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Ne znam odakle ti to da su to seljacki testovi jer su ti ljudi jedni od najstrucnijih i naravno samo postavljaju realne statistike u jednakom koristenju. Imam u kuci i 6+ i M8 i nije velika razlika kad se jednako koriste( kad se ukljuce svi procesi na iOs koje koristi Android jer je masu njih poiskljucivano). U normlanom koristenju jeste bolji 6+ zbog svog iOs-a al cim se napregnu i jedan i drugi gutaju bateriju. A ovo da za 45 min surfovanja obicna 6 potrosi samo 2% to macku o rep. Tacno sam merio da kad ukljucim 3g na 6+ potrosi za 10-15 minuta tih 2%.
hatece em 8
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Dobro, ruku na srce 100% i 1% se ubedljivo najvise drzeNikako sinhrorno ne pada %.
Sa wi fi je manja potrosnja baterije, to jeste. ALi opet 2% za 45 min mi je... nevjerovatno. Ne kazem da lazes, mozda je pobudalio, mozda je kao sto rekoh jedan u 1000 koji je za koju nijansu bolji od ostalih. Sve je moguce. Nikad nisam imao iPhone ali vidim da SVAKI korisnik kuburi sa baterijom i da ne moze od ujutro do uvece, (ne hard usage naravno, nego osrednjeg) to je porazavajuce.
Nevjerovatno je, jer da je tako pada 1% na 23 minuta ili 3% na sat.. Đe bi mu kraj bio..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Mozda cete mi se smijati, ali kad punim telefon u periodu od 00:00 pa do 04:00am, cini mi se da mi baterija traje duze nego kad ga punim po danu. Posto je u tom periodu daleko manje opterecenija potrosnja struje i kvalitetnija, pa mozda utice na to.
Na mom telu internet je 24/7 upaljen, ne gasi se nikad. I od ujutro do uvece drzi. Samo gledam da kad dodje na 30%, da ga stavim na punjac-ako sam u mogucnosti.![]()
Ja sve mislim meni baterije slaba a onda vidim ovdje narod se pati gasi neka podesavanja cuda. Jos malo ce pocet i telefon da gase
f6
Mene je ovaj lolipop na nexus 5 toliko iznervirao da bi mozda i posle tolike mrznje prema IOS-u presao na iphone, no kad se sjetim koliko on mana ima ipak cu ostati. Trenutno najbolji skin i rad ima M8 od androida, bolji i od nexusa.
Nije sinhrono, nego si vjerovatno mislio na linearno
On topic, prvi put danas uzivo vidjeh iPhone 6 i 6+ kad sa bio u Telenor, za sesticu mogu da kazem da je najljepsi telefon koji sam ikad u zivot vidio. I 6+ prelijep, ali poveci, ko voli to odlican, da malo otvore iOS i poslusaju korisnike to bi bilo savrsenstvo od uredjaja
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
pa istog tog ciklusa sam postavio SS gore, usage 2h 9min ... 80% ispalo je da je 18 posto potrosio za 84.mina tih prvih 2% 45min...
nisam ni rekao da je to normalno, niti da mu 1-2% toliko traju.... nego je tako ispalo
Dusane, meni iphone 6 je prvi tel koji moze od jutra pa do uvece 21,22,23,24h zavisi kako kad...(s5, m7, z1) to nisu mogli nikako...
tako da mu baterija nije losa, nego rekao bih jedna od boljih na trzistu trenutno (eo kazu ljudi koji su imali m8, da je bolja od m8...)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks