Predobra ova kombinacija što je predložio starwalker.
Lično obožavam džempere i imam nekoliko u kolekciji, taman ka' ovi sa slike, samo što nisu na tzv. V.
Jedino što ja preferiram farmerke, pa uz crni džemper šibneš svijetlo plave farmerke i ćao, poz.![]()
Ili Q7
meni su vazda klasicne platnene patike bile puno ljepse od starki. Nikad mi nije bilo jasno kako su ovakvi modeli izgubili trku sa starkama..
![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Moze li preporuka za neki dobar aparat za brijanje ?
Ako ima u nekoj od nasih radnji u Podgorici?
Who let the dogs out
http://tehnomax.me/NJEGA/APARATI%20Z...ANJE/AT750.php odličan ako se redovno briješ![]()
Kosuljica i dJemper preko... ima li grdnije kombinacije. Sto je s torbom???
Umjesto da ti uske farmerice upadnu u oči....
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Shone, odlicna kombinacija...Uske farmerice naravno, ili full skinny ili traperice kao Depp.Moderno je doba, niko vise ne nosi farmerice sto mu stoje ka vreca..Osim mojsija naravno.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Naravno, odlicna komb, lise torbe.
Tu es mon héro!
Top kombinacija. I pricao sam vec u uskim farmericama. Ja na. Mojih 181 cm kad obucem siroke onda odokativno imam 170cm. Ovako sa uskim me ne smanjuje.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
A ja se cudim sto sve po delti skini i slim modeli se prodaju, jedva nac straight modele. Ja mislio da to nesto pokusavaju da uvale kao novu modu, kad evo ne fali poklonika![]()
Đe će ovaj sa ovom torbom, jebote?![]()
Sto fali ako ide lagani dzemper i kosuljica? I torba mi je top, ako se nedje putuje, ne i za svaki dan. A sako i farmerice su dobitna kombinacija.
Izbrlja li ovo covjek dzemper i kosulju? I ostade ziv...
f6
Još da je torba puna para....
Ad astra.
Ove slim farmerice se po Evropama nose evo ima godinu i više, vidim i kod nas dolazi ta moda.
Problem je pretjerivanje, pa se dostina uvuče u toliko uske farmerice da nogu ne može preko koljena podići, inače popucaše svi šavovi.
Znači, srednja granica, ni da visi sa tebe, a-la neki bijesni reper; a ni da bude zamjena za helanke.
ne znam, meni je ta nova muska moda malo peederasta...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Košulja ispod džempera i uže farmerke su se nosili prije više decenija.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks