Nje se stide svi u Mercedesu.
Đe je stara dobra i nenadyebiva R klasa!?
Nje se stide svi u Mercedesu.
TAKUMI
a sigurno su aplaudirali kad je izasla...
f6
Nje se stide. Kakav tenk od auta. Par puta sam bio u prilici da je vozim. Pa sta je ono? Imam osjecaj da je sigurnija od GL klase kad se vozis.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
R63 AMG...kako bi je posjedovao ni svjesni nijeste![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Uvijek mi se sviđala R klasa, i sprdnja kako je ispala promašaj, pravo auto za family trip
Sam sebi napravio parking... Maestralno..
Sad bi moja majka rekla - kupio ga je da ga vozi, ne robuje autu hahaha a ne no
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Tacno mu ga treba oduzet![]()
Kako bih mu glavu odrubio. Retardiranu glavu.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Zbog cega?![]()
Mozda zbog toga sto je izorao ovu livadu?
Eto samo zbog toga.
Očigledno je već bila izorana, ionako su nam i ulice izorane a ne "livade"![]()
Kupio je vlasnik auto a ne auto njega. Totalno logicno. Jos bi veci win bio da se mjesta za parkiranje oko njega placaju - dakle da on ne mora.
Posto je vlasnik kupio auto, trebao ga je odma u zid spicit, jer nije ono kupilo njega... aa, da.
Ne no treba da covjek kupi auto i da mrtav ladan gleda kako mu neko razvaljuje auto-jos i veceru da mu plati....Kakvih bisera ovdje covjek moze procitat
Ono je najgluplja izjava....vlasnik kupio...a vlasnik isto placa odrzavanje.
TAKUMI
Kupio je ML-a od 80000e i ciganise se ovako i parkira auto u najvece blato.Seljacina
Potpisujem i pecatiram.
TAKUMI
Bas seljacina.
@Oliver nije se livada sama izorala. Nego to rade par tipova tu u bloku koji voze "dzipove" pa se penju i kopaju iz dana u dan, sve vise i vise. Iza one trafike na cosku je bukvalno zivo blato.
Mene kao podgoricanina je sramota kad vidim da ljudi ovo rade i to bez nekog ozbiljnijeg razloga. A jos kad im se ovako reaguje, sa osmjehom....
Mozda bih, da mi je zivot u pitanju presao preko livade autom. Mada opet imas ulicu koja isti posao zavrsava, samo mnogo gospodskije.
Takodje, on ima tuda parkinga milion pa nek se snadje. Ja bih sa pezoom isto mogao ovdje da se popnem i da orem isto kao i on i dokle bi to dovelo?
Jos u njegosev park da pocnemo da se parkiramo, da nam bokeska bude blizu i da nam ne naplate parking slucajno.
Pih.
Dobro je misliti po onoj ".. ne robujem ja autu..." ili ".. Kupio sam ja njega a ne on mene.."
Samo čovjek se parkirao ma mjesto đe bi trebalo da bude TRAVA...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
imat auto od 80k a nemat 40c za sms...eviva
Ili za 11 na mjesecnom nivou.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks