Quote Originally Posted by samson View Post
.. Pirinac ti je najlakse spremiti recimo.. Skuvas ga dok ne prokljuca, pospes kasiku vegete iskljucis i poklopis 10min. Posle toga procijedis i kombinujes sa cim god(piletina, sir-neki manje masan-trapist recimo, krastavcice kisjele nasjeckas, curetina, teletina, povrce neko) Zasitice te, a nije kaloricno..
Posto malo vise vodim racuna o hrani pa sam citao i neke dosadne tekstove, moram da reagujem na ovaj boldovani dio

Vegetu izbacite iz kuce, po hitnom postupku! Ja je vec ne koristim eo skoro godinu.. To je zivi otrov koji jedino sluzi da hrana izgubi svoj osnovni ukus!

Sastav vegete:

Jedino "normalno" u vegeti je suseno povrce i zacini... Mozete li to da obezbjedite bez vegete?

56% soli!!!
Seceri, skrob, bojilo!!!

I pazite sad ono najgore: mononatrijev glutaminat, koji je obiljezen crvenim slovima na listi aditiva (moze biti zeleni, zuti ili crveni. Zeleni je ok, zuti za povremenu ishranu, crveni izbjegavati) i kojega ima 15% u Vegeti! O nuspojavama ovog aditiva mozete da izguglate...

Ako solite, solite sa nerafinisanom morskom soli ili podjite u zdravu hranu i uzmite himalajsku so... Ja sam so izbacio iz ishrane... Unosim je samo kod kardio treninga kada se puno znojim pa da nadoknadim sve izgubljeno...