Page 212 of 402 FirstFirst ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... LastLast
Results 5,276 to 5,300 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi jedno pitanje,ima li neko dobar plan koje vjezbe da radim da mi akcenat bude na sirenju ledja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljudi, s obzirom da vidim, iako mi je muka citati dalje od nekih 10 zadnjih stranica, da vas ima dosta koji imate iskustva sa treninzima i suplementima...treba mi savjet, ne toliko za trening, jer tu imam malo znanja, vec za ishranu i suplementaciju...elem, zbog posla koji je vrlo statican, a s obzirom da sam bivsi pro sportista, imam veliki problem sa kilazom i bih u narednih pola godine da skinem nekih 20+ kg...treniram zadnjih mjesec dana i nedjeljno gubim, bez ikakvog vodjenja racuna o ishrani, izmedju 1 i 2kg...sta mi preporucujete vezano za ishranu i za suplementaciju, jer ne bih da gubim na misicnoj masi pri gubljenju tih 20+ kg??

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Pa evo ti okacis stranicu prije ove dobar kardio trening posle teretane. Ako neces da gubis misicnu masu, moras da ishranu regulises. Obroke da odredis, da spavas bar 8 sati, da ne jedes 5 sati pred spavanje. Ubaci zeleni caj izjutra, mozda po pola grejpfruta pred dva obroka - to ti je za metabolizam. Probaj se zdravo hraniti, ne prziti na ulju, masti.. Jesti mesa, povrca, zamijeni hleb orizom(pirincem).. Pirinac ti je najlakse spremiti recimo.. Skuvas ga dok ne prokljuca, pospes kasiku vegete iskljucis i poklopis 10min. Posle toga procijedis i kombinujes sa cim god(piletina, sir-neki manje masan-trapist recimo, krastavcice kisjele nasjeckas, curetina, teletina, povrce neko) Zasitice te, a nije kaloricno..

Ma ima masu toga. Prelistaj moje postove, pisao sam o ovom sto sam ja radio.. Ja sam 30 +kg spustio za pola godine bez ikakvih dijeta i gladovanja. Ono sto bih ti ja savjetovao je da ne radis teretanu prije nego kilazu spustis kardio treningom. Trcanje ti je akcenat. Pa kad spustis 10kg recimo, onda ubacis teretanu. I brate, ona izvikana recenica ''20% trening - ostalo je ishrana''

@ ogi3

Vratilo broj jedan. Ako ne mozes jedan, dva...zapamti da niko ne moze vise na pocetku. Za mjesec dana ces raditi serije od po 6do 8.
    evo ti pogledaj ovo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Moze li mi neko objasniti kako se radi punjenje kreatinom?

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

da ne jedes 5 sati pred spavanje.
    sir-neki manje masan-trapist recimo
    da ne radis teretanu prije nego kilazu spustis kardio treningom.
    1. Зашто да не једе 5 сати пред спавање и како то може позитивно да утиче на негубљење мишића, тј катаболизам?
    2. Трапист је мање масан сир?
    3. Зашто не би радио теретану прије него ли спушти килажу кардиом?

Дакле да кренем од ових грешака, једи.... Једи и пред спавање, али не било што... То може бит' неки оброк типа немасни сир, који НИЈЕ трапист јер трапист на 100 грама има преко 30 грама масти, него неки други.... Поједи нпр нешто без угљених хидрата, са неким влакнима, тј салатом....

Теретану РАДИ, наравно, јер што ће сагорет више енергије и калорија него сам мишић који док буде трениран и буде растао захтијева више калорија и енергије да се покрене...

Негубљење мишићне масе, ајде ако ћемо сад да утаначимо баш, постић ћеш га како он рече сређеном исхраном, а од суплементације је за то предвиђен веј, бцаа и глутамин, али ајде повешћемо се опет оним чиме се ја водим НЕЋУ НА БИНУ, тако да не мораш баш превише око тога да бринеш, је*ига, мораш изгубит' и мало мишића...
    Држи унос протеина висок, у сваком случају.

Оно што можеш да урадиш је ротација угљених хидрата, о томе можеш ишчитат', има доста ствари по другим форумима...

Moze li mi neko objasniti kako se radi punjenje kreatinom?
    Радило се ако се не варам 20 грама прве четири дана, па онда по 10 грама, па онда по 5 одржавање....
    Али се не ради одавно, мислим да је бескорисно....
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Nismo se razumjeli... 5 sati pred spavanje sam rekao misleci na kg..nisam govorio o misicima. Ako hoce brzo da spusti kilazu to 100 % ne moze uz teretanu. On ce da izgubi masti, da spusti obime butina, stomaka...ali kilograme ce dosta teze spustati. Zato rekoh da bolje da 10kg spusti kardiom, pa onda ostalih 10sporije uz teretanu.
    Ovo za sir, opet nesporazum..mada sam se i ja pogresno izrazio. Nisam rekao da je trapist nemasan... Trapist sam naveo kao vrstu sira...a ima da se uzme onaj koji je manje mastan, manje kalorican i koji se u vrucem piirincu odlicno istopi...

Metabolizam je usporen dok spavamo, zato je ogromna greska jesti pred spavanje, bilo sta da je u pitanju. Za ovo glavu dajem, jer sam na svom primjeru se uvjerio. Cak znam ljude koji su oslabili bez promjene ishrane, samo tim sto nisu jeli tih nekih 5h pred spavanje...

Zapitaj se zasto kazu da dorucak treba biti najjaci, a vecera najslabija... Ako covjek ima probleme sa visokom kilazom, kao sto sam ja ima...a tako sam shvatio... Teretana mu nece pomoci u mrsanju. Probao sam to, pritom pio protein..bucao sam bendz sa 140kg..ruka mi je izasla na 49 50 u treningu i za mjesec dana uz kardio i trcanje nisam spustio vise od 4kg... Opet, pricam iz svog licnog iskustva.

Ima u planu 20kg da spusti, kako shvatih. 10moze za mjesec uz trening(trcanje + kardio vjezbe), a onda ce sporije onih drugih 10kg u teretani ..pritom ce za mjesec dana misicnu masu uz neki protein nadiknaditi...

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Не може уз теретану и сређивање исхране да спушти килажу, а без кардиа?
    То те неко слагао, вјеруј ми, и те како...

Ако само трчи и ради кардио, како ће мишић да остане исти или да порасте, од чега, још ако је у калоријском дефициту и притом не једе 5 сати пред спавање, а онда спава још 8 сати?
    То му га дође 13 сати без хране, а онда му остаје још 11 сати за храну, ајде све да утрпа на свака три сата да једе, не може стић', једва 4 оброка да прогута и то да их набија и да буде вазда у трку са временом...

Probao sam to, pritom pio protein..bucao sam bendz sa 140kg..ruka mi je izasla na 49 50 u treningu i za mjesec dana uz kardio i trcanje nisam spustio vise od 4kg... Opet, pricam iz svog licnog iskustva.
    То је исто као кад ми кажу ЈЕДЕМ УБИЈАМ СЕ, А НЕ МОГУ ДА НАБИЈЕМ МАСУ, дакле нешто си радио погрешно, дефинитивно... Или си погрешно тренирао, или си се погрешно хранио...
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Ma moze covjece, ali daleko sporije.. Recimo da ima 120kg i zeli 20 da spusti... Tih 20kg on sa teretanom i ishranom ne moze da izgubi ni za 4mjeseca...

A moze da bez teretane 10 spusti za mjesec dana, mozda i vise. Jer na pocetku se kg daleko lakse gube... Izgubice i na misicnoj masi u gornjem dijelu, ali ce to nadoknaditi u narednemom mjesecu kada ubaci teretanu...

Sto se ishrane tice... Ja sam ustajao u 7..doruckovao... Imao u 12 na pauzi jos jedan obrok, obicno banana..malo cokoladno mlijeko...rucak mi je bio u 3..3 i po i vecerao oko 6 i po 7... Desavalo se cesto da oko 9 popijem opet cokoladno mlijeko...do 11..12zaspem... Takav je neki moj dan bio.. uz nezaobilazni 4l vode na dan.. Mozda sjutra okacim slime..jer sam slikao se na svakih mjesec dana zbog uporedjivanja... Ne kazem da nisi u pravu, samo kazem da to je dosta sporiji put do cilja...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    ^
    pa mozes da dodas,ali vjeruj mi kad stignes u 4nedelju pa na gore,bice ti dovoljno i imaces napredak siguran sam..mada imam jedan mozda bolji predlog! ako ti je vec do grudi,probaj tipa na nivou ciklusa da imas tipa 3-4 nedelje kosi bp umjesto mp,a ostale 1-2nedelje mp.

Moguce je jer ne ukrutis komplet gornji dio ledja,grudni kos naprijed,kao ono kad se kokot 'busa' isprsi se.
    Ako problemi nastave,smanji kilazu na sq,pojacas serije i ponavljanja,ubacis rehab i bucas dok ne prodje..jer ako nastavi bol,ti pojacavas tezine,ne pise ti se lijepo,bas je gadno to kad boli...znam
    Ma već radim kosi Oke, tako cu onda.
    Jes treba kad ustajem da idem s ciljem da podižem grudi gore, a ja samo ustajem bez cilja Ah, to zaboravih, koliko ima tih kvaka i caka

Sa 80kg radim SQ, nije vala neka težina, a i ovo je više nelagoda koju osjetim posle serije, čak nije ni bol...minut posle nikakvih problema, a da ne pricam kad zavrsim vjezbu il posle treninga kuci, sjutra i sl..Nije ozbiljna neka muka, no na vrijeme da peglam tu formu, jer kad se radi pravilno tu nema mjesta za neke čudne osjećaje

merci :*

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post
    Ја данас радио леђа

5х5 мртво
    4 веслања
    3 једноручно веслање
    4 повлачења на лат
    3 исто на лат ово, не знам како се зове, осјећам да ми фино напумпа леђа за крај
    To se zove nabijanje glave zarad blowjoba, ili NGZB vježba

EDIT: moram da spreadujem reputaciju, inače bi vas nabudžio
    Last edited by Loverclocker; 20-11-14 at 07:33.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    Nismo se razumjeli... 5 sati pred spavanje sam rekao misleci na kg..nisam govorio o misicima. Ako hoce brzo da spusti kilazu to 100 % ne moze uz teretanu. On ce da izgubi masti, da spusti obime butina, stomaka...ali kilograme ce dosta teze spustati. Zato rekoh da bolje da 10kg spusti kardiom, pa onda ostalih 10sporije uz teretanu.
    Ovo za sir, opet nesporazum..mada sam se i ja pogresno izrazio. Nisam rekao da je trapist nemasan... Trapist sam naveo kao vrstu sira...a ima da se uzme onaj koji je manje mastan, manje kalorican i koji se u vrucem piirincu odlicno istopi...

Metabolizam je usporen dok spavamo, zato je ogromna greska jesti pred spavanje, bilo sta da je u pitanju. Za ovo glavu dajem, jer sam na svom primjeru se uvjerio. Cak znam ljude koji su oslabili bez promjene ishrane, samo tim sto nisu jeli tih nekih 5h pred spavanje...

Zapitaj se zasto kazu da dorucak treba biti najjaci, a vecera najslabija... Ako covjek ima probleme sa visokom kilazom, kao sto sam ja ima...a tako sam shvatio... Teretana mu nece pomoci u mrsanju. Probao sam to, pritom pio protein..bucao sam bendz sa 140kg..ruka mi je izasla na 49 50 u treningu i za mjesec dana uz kardio i trcanje nisam spustio vise od 4kg... Opet, pricam iz svog licnog iskustva.

Ima u planu 20kg da spusti, kako shvatih. 10moze za mjesec uz trening(trcanje + kardio vjezbe), a onda ce sporije onih drugih 10kg u teretani ..pritom ce za mjesec dana misicnu masu uz neki protein nadiknaditi...

1.Brate mozes da jedes po cijeli dan, čak i u 3 poponoci, ako u toku dana potrošiš više nego što uneseš - mršat ćeš. Čak je i bolje jer proteini se ne skladište pa treba svako malo.
    2.Trapisti su uglavnom masni sirevi, no se uzima ljudi Ella sir itd, ja nisam nikad imao problema da treba da mršam pa ti ovi ostali znaju šta su uzimali.
    3. Kilogrami se mnogo brže spuštaju kardio+teretana nego samo uz kardio...To je naučno dokazano a i logično. Rađene su studije sa po 100 ljudi, 50 ljudi je radilo oboje, 50 samo kardio, i pogodi gdje su bolji rezultati? Cilj je da se potroši što više energije iz svih djelova tijela, kardio ne pogađa sve tako intenzivno pa će tu prije izgubiti mišiće od ludačkog trčanja kad izcijedi rezerve glikogena u nogama i dr.
    4. Metabolizam nije usporen koliko ti misliš dok spavamo, nego brale radi srce, rade pluća, radi mozak koji troši ogromnu energiju, cijeli organizam radi na obnavljanju tkiva, lučenju hormona itd itd. Baš zbog toga treba da se ujutro najedeš za doručak jer je u toku spavanja potrošeno mnogo, kao i da kick-startuješ organizam za novi dan. Isto tako treba i prije spavanja unijeti ovo što ti kaljestro kaže, da bi organizam imao energiju tokom spavanja.
    5. Trcanje jeste kardio vježba. Imaš nelogičnosti u priči, možda nisi ispričao do kraja, ne znam koliko si kila imao i život vodio prije ovog tvog režima, ali ovdje ti pričamo priču koja važi za svakog, naučno testirano a i sasvim logično i razumno.

Osnovna stvar za sređivanje kilaže je ishrana, pa posle tek dolaze ostale stvari. Džabe ti trenirao 10 sati u toku neđelje ako ostalih 150+ pokakiš sve to.
    -Kardio je dobar jer je lak, nema nešto tu da se uči i koncentriše čovjek nik ti trebaju neki uslovi. Osnovni način za trošenje energije, ali samo dok ga radiš, ništa se posebno ne dešava u toku dana posle kardio treninga...
    -Ja bih mu prije preporučio da radi HIIT (high intensity interval training) koji troši tri puta više energije za upola manje vremena.
    -Preporučujem da ga kombinuje sa teretanom, radom osnovnih - složenih vježbi (čučnjevi, bench, lat pull down itd) koje regrutuju najveći broj mišića. Jer u odnosu na sređenu ishranu + kardio će imati 35-40% bolje rezultate koliko se sjećam da je pisalo u studiji jednoj sa 40 referenci. Jer tijelo troši kalorije u narednih 25-40h sati na obnavljanje tkiva dok sjediš na dupe. Čak je, za početnike i prve faze mršanja ko ima dosta da smrša, moguće i malo mišića da nabaci, uz neki mnogo ljepši osjećaj zategnutosti cijelog tijela.

Znaci sredis ishranu, imas o tome na internetu What is Yes What is NO, cepaš HIIT + Teretanu, i banja. Ima tu u ishrani finih nekih detalja za uvesti, al za početak mislim da nije nešto značajno, to kad dođeš do blizu cilja ili na neku blokadu
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    .. Pirinac ti je najlakse spremiti recimo.. Skuvas ga dok ne prokljuca, pospes kasiku vegete iskljucis i poklopis 10min. Posle toga procijedis i kombinujes sa cim god(piletina, sir-neki manje masan-trapist recimo, krastavcice kisjele nasjeckas, curetina, teletina, povrce neko) Zasitice te, a nije kaloricno..
    Posto malo vise vodim racuna o hrani pa sam citao i neke dosadne tekstove, moram da reagujem na ovaj boldovani dio

Vegetu izbacite iz kuce, po hitnom postupku! Ja je vec ne koristim eo skoro godinu.. To je zivi otrov koji jedino sluzi da hrana izgubi svoj osnovni ukus!

Sastav vegete:

Jedino "normalno" u vegeti je suseno povrce i zacini... Mozete li to da obezbjedite bez vegete?

56% soli!!!
    Seceri, skrob, bojilo!!!

I pazite sad ono najgore: mononatrijev glutaminat, koji je obiljezen crvenim slovima na listi aditiva (moze biti zeleni, zuti ili crveni. Zeleni je ok, zuti za povremenu ishranu, crveni izbjegavati) i kojega ima 15% u Vegeti! O nuspojavama ovog aditiva mozete da izguglate...

Ako solite, solite sa nerafinisanom morskom soli ili podjite u zdravu hranu i uzmite himalajsku so... Ja sam so izbacio iz ishrane... Unosim je samo kod kardio treninga kada se puno znojim pa da nadoknadim sve izgubljeno...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro igi al ne stavljaš 2 kila vegete, no kašiku dvije...a bez nje mi je meso trt.. Ja kad kuvam makarone turim šaku one morske soli... Isto tako ti je mislim 90% cedevite šećer, a ljudi misle da je cedevita živo zdravlje...

So ima mnogo funkcija u organizmu i baš je potrebna, metabolizam, hormoni itd itd. Takođe je većina soli obogaćena jodom koji ima opet ogromnu ulogu.
    Samo treba paziti koju hranu jedeš i koju so koristiš, a što se tiče količine onako po osjećaju da ti je ukus fin i to je to.

Ovo je priča za zdrave osobe bez nekog postojećeg zdravstvenog stanja kao npr visok pritisak, problem s bubrezima itd...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Izracunaj koliko pojedes vegete godisnje, pa ces vidjeti koliko si toksina unio u organizam... Kad kuvas makarone, stavi malo maslinovog ulja da se ne zalijepe, a onda ce se same "oslaniti" sa dodatkom kojeg stavljas svakako, bilo da je sir, meso ili povrce...

So se dovoljno unosi u organizam kroz redovnu kvalitetnu ishranu pa je nije potrebno dodatno unositi...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne volim maslinovo, nema potrebe da so izbjegavam Meni je merak a zaista svi nalazi su mi savršeni, kad bi se tako gledalo hrana bi bila kao u KBC, mada opet kažem nema potrebe

Toksina ima u svemu što jedemo, nikad ne možeš biti siguran...Vala jednom nedjeljno, il možda nekad dva put je ručak sa vegetom, tako da zaista mislim da nije to nešto opasno. Zaslađivača, konzervansa i gluposti ima u skoro svakom proizvodu...
    Genetika + lifestyle (ono dal si debeli alkos smoker il si aktivan) ti je presudna za životni vijek, neće ti ga skratit vegeta il snikers, isto ka što meni kosu neće sačuvat šampon il krema neka, pa po cijeli dan da je gladim

Ovo ti pričam jer se jave tako neki senzacionalni članci "Spas za liniju" "Moć zelenog čaja" "Smrtna namirnica No1" koji baš i ne sagledaju kako stvari funkcionišu u globalu...Sve stoji to sa tim aditivima, ali kao i u svemu, moderation is the key...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Pa ima toksina svudje, ali mozes da izaberes da ih ne jedes

Ako jedes fast food, przis, bucas slatko, pa bilo i umjereno, onda mozes i vegetu umjereno... Ako ovo prvo izbjegavas, onda nema razloga da ne izbjegavas ni vegetu...

Ja samo da kazem dje sto ima...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Pomenu neko Ela sir... Ima li ga kod nas? Ja ga nisam mogao naći kad sam ga trazio, samo nađem neki Megle

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Megle svježi sir ti je isti kao Ella, nego je i Megle teško naći
    Ella mislim da nema na CG tržištu, kao ni neke druge meni interesantne stvari, npr čokolada sa Stevijom, haha

Nego, zna li neko ima li đe onaj grčki jogurt? Viđeh negdje, ali mi po sastavu nije baš ličio grčkom jogurtu
    Last edited by Incognito; 20-11-14 at 10:30.
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Sto se ishrane tice... Ja sam ustajao u 7..doruckovao... Imao u 12 na pauzi jos jedan obrok, obicno banana..malo cokoladno mlijeko...rucak mi je bio u 3..3 i po i vecerao oko 6 i po 7... Desavalo se cesto da oko 9 popijem opet cokoladno mlijeko...do 11..12zaspem... Takav je neki moj dan bio.. uz nezaobilazni 4l vode na dan.. Mozda sjutra okacim slime..jer sam slikao se na svakih mjesec dana zbog uporedjivanja... Ne kazem da nisi u pravu, samo kazem da to je dosta sporiji put do cilja...
    Ето, нпр да си се ослободио тих чоколадних имао би бољи напредак, не превише, али би имао, јер су то шећери итд итд...
    Напредовао си сигурно, не кажем да ниси, само ако је неко већ вољан да се посвети томе, нека уради све како треба

Што се вегете тиче, ја се убијам од ње у пм, не само ње, него и соли, све волим преслано, а то и није толико здраво...

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

jaooo je li relano sto se sve odje pise...alo samson,ajde molim te izbaci slike te transformacije?
    znaci procitao sam samo prvi tvoj post sa ove stranice i toliko se iznervirao da nisam smio nastaviti sa daljim citanjem,ali ozb
    uglavnom drug,toliko si nebuloza iznio da je to strasno..a momcima svaka cast sto imaju zivaca da se sa tobom ubjedjuju.
    dzabe ce ti pokazati vaga -100kg kad ces poslije takvog nacina skidanja kilograma izgledat kao tapacirani kostur.

@igi
    u pravu si totalno..vegeta,najvece smece.
    ne znam kad sam je zadnji put ubacio sa bilo kojom namirnicom
    Last edited by dontigar; 20-11-14 at 13:08.

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    746
    Thanked in
    340 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Megle svježi sir ti je isti kao Ella, nego je i Megle teško naći
    Ella mislim da nema na CG tržištu, kao ni neke druge meni interesantne stvari, npr čokolada sa Stevijom, haha

Nego, zna li neko ima li đe onaj grčki jogurt? Viđeh negdje, ali mi po sastavu nije baš ličio grčkom jogurtu
    a president mladi?
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Grcki jogurt ima u rodu u mall of montenegro ali sastav je loš. Puno masti, malo proteina tako da ga ne uzimaj. Ko obicni jogurt samo puno vise masti

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postoji li kakva magija da se coeku malo vise apetit otvori?Trenutno sam u nekoj bulk fazi, ali mi je pretesko da pojedem sve sto treba.Inace nemam problema sa apetitom, ali sto je mnogo mnogo je

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

^
    Vitamin B12 ,moze i cijeli Bcomplex.Nije skupo...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by srdjancg View Post
    Grcki jogurt ima u rodu u mall of montenegro ali sastav je loš. Puno masti, malo proteina tako da ga ne uzimaj. Ko obicni jogurt samo puno vise masti

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

+1 Čuo sam priče oko grčkog jogurta i odje na forum, ali ti što sam ja gledao po supermarketa su smeće, sastav vidimo se...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Дођо' с тренинга и док се спрема бијело и пиринач, поједох 50 грама чоколаде. Што је?! Дижем инсулин... :d

Page 212 of 402 FirstFirst ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)