Treba mi podatak ima li u ZOO vrt u Beograd panda, i jesu li je ikad imali ??
Koliko ja znam da nema, i nikad nije ni bila, no oce da me ubijede drugacije![]()
Na 150-200m od kružnog za Aerodrom pud Zete sa desne strane (preko puta Outleta)
Đe pogledat po PG može i primorje prstenje?
Treba mi podatak ima li u ZOO vrt u Beograd panda, i jesu li je ikad imali ??
Koliko ja znam da nema, i nikad nije ni bila, no oce da me ubijede drugacije![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Nema, ja je vidjeh tek u ZOO u Beču
a smatram da sam relevantan izvor podataka budući da sam u prethodnih 27 godina zoo u bgd posjetila uvijek kad sam tamo, minimum 2,3 puta godišnje![]()
Last edited by tigrovo_oko; 19-11-14 at 14:13. Reason: :p
Necu nikoga da vodim, nego za svoj merak![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Imas na youtube koliko zelis pandi raznih oblika.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Treba mi info da li western union radi subotom i do koliko?
Koju slavu slavi bratstvo Jovovic iz Nikisaa?![]()
Ilindan.
Tu es mon héro!
Sredih to danas, svakako fala kumara. Za tu kafu i 2-3 tiketa boli nas k![]()
Kako biste preveli "We all make the games"? Svi mi pravimo igre mi nije stilski lijepo...
Last edited by Tripleta; 21-11-14 at 22:09.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Svako fura svoju igru![]()
Čuš fura.![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dobri ljudi,da li neko zna dje mogu da skratim odijelo za moju velicinu? Samo ako,molim vas,znate nekog da valja jer ne bih da mi ga skrati za babu.. Hvala![]()
imam urmasicu kakvu nema u ove cetiri nahije,nijedna zena sa ovih prostora..
Precrno mi bi ic do T-Coma da mi izrezu micro-sim karticu za majku pa odlucih ja sam da je izrezem sjecicama. E sad cini mi se da signal varira mada moguce da sam se istripova. Zanima me je li po principu ili ima signala ili nema, ili ako se pravilno ne izreze zna da zajebava signal?
Inace sto se pecenja tice uzeh po preporuci u market onaj prije Namosa sto je. Ima mesara i peku meso gratis ako se uzme kod njih i rezu ga naravno. Ispade me svinjetina 7e po kilu, pecena i rezana sto je dzab dzabeA vrhuuunska bjese
![]()
To sam i ja uradio pa mi se signal skroz izgubi, i moram da restartujem telefon. Dok nijesam zamijenio karticu
Ima li ko info koliko u Cg ima izdatih kreditnih kartica ili koliki procenat stanovnistva ima karticu ? Vjerovatno ima neko iz Zagorica na forum pa neka odg![]()
Gdje kupiti ispravljac za američke uredjaje ( Ulazni napon: 220 - 240 VAC, Izlazni napon: 100 - 120 VAC, Izlazna snaga : 100W )?
Ovakav otprilike:
![]()
U Ameriku.
Davide jesi siguran da ti ne treba nesto ovako :
Ako ti ovo ne treba nazovi Tagor u Podgorici, ja sam ranije kod njih uzimao svasta nesto sto nigdje drugo nema, imaju sigurno najveci lager u CG.
A ako ti nije zurba naruci sa aliexpressa no moras cekati mjesec da ti stigne.
One Ring to Rule them all...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks