Page 611 of 830 FirstFirst ... 111511561601607608609610611612613614615621661711 ... LastLast
Results 15,251 to 15,275 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
    Meni su isti dan aktivirali...
    ja cekam vec nekih 36 sati...
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Meni su isti dan aktivirali...
    E, jbg. Ti poznaješ one ženske u T-shopu.

Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

48 sati
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    137
    Thanked in
    85 Posts

a što ih ne nazoveš ili još bolje podješ u poslovnicu i vidiš o čemu se radi ? pfff sjutra će biti 72 ...stvarno bezveze.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

sve sam to obavio, ako ne bude aktivirano danas da ih opet zovem sjutra, pa ce onda pokusati da ubrzaju proces...a juce je bilo da bi trebalo da bude danas (za juce)...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Extra TV Mobile app mi na Samsungu S3 ne daje trecu ikonicu za ulazak u TV programe (samo search i refresh daje). Ima li rjesenja za ovo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

52 sata...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

stigla televizija pljevlja u extra tv!odlican potez menadzmenta

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    71
    Thanked in
    49 Posts

Quote Originally Posted by tonipf View Post
    Vala, kad su mogli MBC i ostali, ne smeta ni RTV PV...
    Last edited by donni_brasko; 19-11-14 at 23:26.
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

BBM dodao AXN i Univerzal...jos im fale arene da imaju komplet ponudu i vjerovatno ce je i ubaciti, a nasi umjesto da reaguju pa makar FOX obezbijede, oni dali Pljevlja...eee smoGa vi ne falilo

Thanks Thanks Given 
    171
    Thanks Thanks Received 
    25
    Thanked in
    18 Posts

BBM ima i SK i Arene(ako se nešto nije promjenilo u međuvremenu)i sliku iz sedamdesetih godina prošlog vijeka.

Sent from my using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by pedja65 View Post
    BBM ima i SK i Arene(ako se nešto nije promjenilo u međuvremenu)i sliku iz sedamdesetih godina prošlog vijeka.

Sent from my using Tapatalk
    Nijesam znao za arene, ali i pored slabije slike i problema sa istom kad je losije vrijeme, mnogo bolji izbor kanala imaju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by iPhone View Post
    Nijesam znao za arene, ali i pored slabije slike i problema sa istom kad je losije vrijeme, mnogo bolji izbor kanala imaju.
    u BBM pored AXN i Universal
    stigli su i Disney, N1, Grand a ranije i Boka
    sada BBM ima najbolju ponudu kanala 86 ukupno
    a očekivati je i bolju sliku jer su ga kupili vlasnici SBB Totala i Telemacha
    slijede ulaganja pa možda i internet od naredne god

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Arene imaju dok ne istekne ugovor, cim istekne lete iz ponude, United grupa nece finansirati konkurenciju sigurno, vec ce preko SKa probati da otkupi sve sto je vazno u sportu.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    137
    Thanked in
    85 Posts

M-kabl takodje ima i SK i Arene

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Oni su mali, kao i Kabling, ako postanu veliki neko ce im nesto od toga uskratiti. Mali u svakom slucaju najvise profitiraju u ovoj prici.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    71
    Thanked in
    49 Posts

Quote Originally Posted by cardozo View Post
    M-kabl takodje ima i SK i Arene

Bio sam njihov korisnik nekoliko godina. Više sam provodio na telefonu vremena, prijavljujući kvarove i nestanak slike, nego što sam gledao TV...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post
    Svima je jasno sta ti ovdje siris a cisto radi polemike, moram ti reci da tvoje "zaljenje" ide pravo na ruku T-coma. Umjesto da im ciljna grupa budu korisnici koji zele nove kvalitetnije kanale/servise, t-com ciljna grupa je ta da ti uskrate nesto sto si imao/koristio i da ti to dodatno naplate jer si navikao da to koristis. I tu tvoje negodovanje/zaljenje meni izgleda zalosno, svoj muzicki ukus (koji si obrazlozio na nivou diplomskog rada) ces dodatno placati t-com-u aktivacijom dodatnog paketa. Bas kao sto T-com zeli da to uradis (ovo cisto da ti to sam shvatis i razlikujes)! Pa ti negoduj i zali, predlazi muzicke pakete ali ne i sportske sa najboljim sportskim kanalima, organizuj peticije, glorifikuj T-com na racun konkurencije, plati dodatno i budi srecan, sta god...
    Koliko sam te shvatio, svi koji zalimo (BEZ NAVODNIKA) za MTV Dance, "idu na ruku Telekomu"?? Pojasni mi to...
    Ako kazem, da je Telekom NAJBOLJI u kvalitetu servisa i pruzanju istog, onda sam "radnik Telekoma", a ako nesto kritikujem (NE na nacin spamera), onda "idem na ruku" istom??? Zanimljivo.... Tako da ne znam kome je jasno a kome nije!? Uzgred ni sami ne znate to, ali ipak lupate ka Maksim po diviziji....
    Slozicu se s tobom da Telekom treba da poboljsava ponudu, ALI zavisi li SVE od njega? Ako si u toku u vezi nekih kanala, shvatices (ili neces, ali je to onda tvoja stvar!) da to nije tako!
    Telekom bi vec DANAS uveo SK kanale, ali nema dozvolu vlasnika za taj potez! Isto tako i za bilo sto drugo! Ako za neki potez, Telekom nema ovlascenje, ne smije to raditi!
    Ja se nijesam TEBI zalio, pa ne vidim razlog da me "zalis"! Jer ako ti je "jasno na ciju ruku idem", sigurno me neces zaliti?
    Mozda je bilo glupo, sto sam iznio moj muzicki ukus (ti mi prvi u vezi toga prigovaras, izvinjavam ti se ako sam te povrijedio...), ali sam iskazao cinjenicu da sam cesto gledao pomenuti kanal, i da se zbog toga ne slazem sa tim potezom Telekoma!
    Telekom ima pravo (I ISTOM JE U INTERESU) da popularizuje dodatne pakete, ali sam u proslom postu, dao prijedlog kako su to mogli ucinjeti...
    Zasad, necu aktivirati dodatni paket, ali ubuduce cemo vidjeti.... Za ostalo budi relaxiran...
    Podrzavas li ti da MTV Dance bude u osnovnom paketu?

Quote Originally Posted by bakyknez View Post
    extra tv najbolja platforma HA HA HA
    tehnički najbolja DA, ali džabe kad nemaš ponudu kanala,
    kad ubace normalne kanale biće najbolja,
    pinkovi me ne interesuju smeće
    Ponudu kanala NE ODREDJUJE samostalno Telekom, vec to zavisi od drugih faktora!
    S druge strane, ti koji imaju "bolju" ponudu kanala, ali tehnicki su VELIKA 0, sto ce ti onda TAKVA usluga i takav operater? U vezi pink paketa, tvoj ukus (i miris).....

Quote Originally Posted by BanneD_1 View Post
    Nije mi jasno kako i zasto nemaju FOX kanale. Veliki minus!
    Koji te konkretno interesuju?

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Pogledajte fb stranicu pi coma i sve ce vam biti jasno. "Stotine" zadovoljnih korisnika...prezla bi trebao da uzme i moderira tu stranicu i objasni ljudima neke stvari.
    Tebi je budjavi facebook (koji je zapravo veliki projekat CIA-e) pravo mjerilo "nezadovoljnih" korisnika?? Ne shvatas DA SVAKO tamo moze otvoriti brdo profila (a obicno iza istih stoje rivalske kablovske kompanije) sa ciljem da unize Telekom?! Kako onda komentarises, da Extra TV ima NAJVISE korisnika??? Bice da je to za tebe visa matematika... No, ti prati facebook, vidji ko je i kada jeo, kupio, potukao.....

Quote Originally Posted by iPhone View Post
    Ako vec vode racuna o gledanosti kanala...sto koji moj jos onda imaju u ponudi tv monde i teutu koje niko ne otvori ni iz znatizelje. No...Eto i od Prezle glas, ajde da probamo uciniti nesto svi zajedno, pa ako ne mogne, idemo na pivo nedje i da jadikujemo sto nas je*u sa ponudom kanala

I ja sam to pitao vec ranije, za SK i FOX....jednostavno...SBB iz Srbije im ne dozvoljava, jer imaju prava na njih oni, a ovi nasi se i ne trude - MOŽDA - da to zaobidju, posto mi vise nemamo sa Sr. nista zajednicko, sem granice.
    TV Teuta i TV5 Monde se emituju preko IP veze, tako da ih skoro niko ne gleda, ili mozda grijesim?? Ponekad skoknem do njim, ali je slika uzasno mala, suzena je, tako da po mom misljenju samo zauzimaju prostor.... To bi trebalo izbaciti iz ponude....
    TV SLO1, Pro7, Arte, MTV Adria, DM SAT, RTS SAT bi trebalo izbaciti iz ponude, jer ne vjerujen da iko gleda iste!
    Mozda DM SAT je gledan/slusan, a ovo ostalo...
    Drago mi je sto si objasnio u vezi neuvodjenja nekih kanala, da ne bude kako eto ja "radnik Telekoma / osoba koja ide na ruku Telekomu" sam dosao na forum da agitujem za "moju firmu"!

TV Pljevlja (izvorno: ТВ ПВ) je dodata na zahtjev tamosnje lokalne samouprave i to na dan oslobodjenja Pljevalja! Telekom samo ponudi uslove i prijemnu tehniku, a ostalo radi emiter... Inace ce se u doglednoj buducnosti SVE lokalne radio i TV stanice ukljuciti u Extra TV sistem, tako da me ne cudi sto je ubacena TV Pljevlja.... Drugo je to sto ti se ne svidja taj kanal, ali sigurno hoce Pljevljacima....

Bio sam njihov korisnik nekoliko godina. Više sam provodio na telefonu vremena, prijavljujući kvarove i nestanak slike, nego što sam gledao TV...
    Pazi sad kad te "ToJeMojBrat" i slicna bratija, optuze da ides na ruku Telekomu....
    Last edited by prezla; 21-11-14 at 14:15.
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    Koliko sam te shvatio, svi koji zalimo (BEZ NAVODNIKA) za MTV Dance, "idu na ruku Telekomu"?? Pojasni mi to...
    Ako kazem, da je Telekom NAJBOLJI u kvalitetu servisa i pruzanju istog, onda sam "radnik Telekoma", a ako nesto kritikujem (NE na nacin spamera), onda "idem na ruku" istom??? Zanimljivo.... Tako da ne znam kome je jasno a kome nije!? Uzgred ni sami ne znate to, ali ipak lupate ka Maksim po diviziji....
    Slozicu se s tobom da Telekom treba da poboljsava ponudu, ALI zavisi li SVE od njega? Ako si u toku u vezi nekih kanala, shvatices (ili neces, ali je to onda tvoja stvar!) da to nije tako!
    Telekom bi vec DANAS uveo SK kanale, ali nema dozvolu vlasnika za taj potez! Isto tako i za bilo sto drugo! Ako za neki potez, Telekom nema ovlascenje, ne smije to raditi!
    Ja se nijesam TEBI zalio, pa ne vidim razlog da me "zalis"! Jer ako ti je "jasno na ciju ruku idem", sigurno me neces zaliti?
    Mozda je bilo glupo, sto sam iznio moj muzicki ukus (ti mi prvi u vezi toga prigovaras, izvinjavam ti se ako sam te povrijedio...), ali sam iskazao cinjenicu da sam cesto gledao pomenuti kanal, i da se zbog toga ne slazem sa tim potezom Telekoma!
    Telekom ima pravo (I ISTOM JE U INTERESU) da popularizuje dodatne pakete, ali sam u proslom postu, dao prijedlog kako su to mogli ucinjeti...
    Zasad, necu aktivirati dodatni paket, ali ubuduce cemo vidjeti.... Za ostalo budi relaxiran...

S druge strane, ti koji imaju "bolju" ponudu kanala, ali tehnicki su VELIKA 0, sto ce ti onda TAKVA usluga i takav operater? U vezi pink paketa, tvoj ukus (i miris).....

Tebi je budjavi facebook (koji je zapravo veliki projekat CIA-e) pravo mjerilo "nezadovoljnih" korisnika?? Ne shvatas DA SVAKO tamo moze otvoriti brdo profila (a obicno iza istih stoje rivalske kablovske kompanije) sa ciljem da unize Telekom?! Kako onda komentarises, da Extra TV ima NAJVISE korisnika??? Bice da je to za tebe visa matematika... No, ti prati facebook, vidji ko je i kada jeo, kupio, potukao.....

TV Teuta i TV5 Monde se emituju preko IP veze, tako da ih skoro niko ne gleda, ili mozda grijesim?? Ponekad skoknem do njim, ali je slika uzasno mala, suzena je, tako da po mom misljenju samo zauzimaju prostor.... To bi trebalo izbaciti iz ponude....
    TV SLO1, Pro7, Arte, MTV Adria, DM SAT, RTS SAT bi trebalo izbaciti iz ponude, jer ne vjerujen da iko gleda iste!
    Drago mi je sto si objasnio u vezi neuvodjenja nekih kanala, da ne bude kako eto ja "radnik Telekoma / osoba koja ide na ruku Telekomu" sam dosao na forum da agitujem za "moju firmu"!

TV Pljevlja (izvorno: ТВ ПВ) je dodata na zahtjev tamosnje lokalne samouprave i to na dan oslobodjenja Pljevalja! Telekom samo ponudi uslove i prijemnu tehniku, a ostalo radi emiter... Inace ce se u doglednoj buducnosti SVE lokalne radio i TV stanice ukljuciti u Extra TV sistem, tako da me ne cudi sto je ubacena TV Pljevlja.... Drugo je to sto ti se ne svidja taj kanal, ali sigurno hoce Pljevljacima....

Pazi sad kad te "ToJeMojBrat" i slicna bratija, optuze da ides na ruku Telekomu....
    MTV A dria se ne moze izbaciti jer ide u paketu sa VH1 znači ostaju oba ili se izbacuju oba
    takodje i sa RTS sat i on je u paketu RTS1 RTS2 takvi su uslovi nazalost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da dodam onima kojima je raznovrsna i bogata ponuda kanala presudna
    da se još malo strpe... BBM ima najbolju ponudu evo ovih dana se i prosirila i obogatila
    a biće još izmjena ... počinju ulaganja u tehniku
    tako da će tokom 2015. god biti velikih pomaka a i preko njih evo konačno izgleda
    stiže i internet... BBM oept ulazi u igru uz pomoć SBB-a Totala i Telemacha

Thanks Thanks Given 
    635
    Thanks Thanks Received 
    329
    Thanked in
    204 Posts

Nema potrebe da mijenjas teze. Ako ne vidis logiku "prebaci MTV Dance u dodatni paket => ljudi ce zbog toga aktivirati dodatni dodatni paket => vise dodatnih paketa = vise prihoda T-coma" onda imas problema sa logickim rasudjivanjem i onda ti tu stvarno ne mogu pomoci (ni ja ni bilo ko sa ovog foruma)...

MTV dance je dobar muzicki kanal i na direktno pitanje za taj kanal recicu ti da mislim da je trebalo da ostane u osnovnom paketu, ne zato sto sam ga gledao cesto ili zato sto odgovara mom muzickom ukusu, vec upravo zbog ove providne posljedicne veze koja tebi nije jasna.

Ostatak posta ne bih kometarisao, slobodno mozes da uradis copy/paste sa svojih prethodnih postova, nista novo neces reci, a mozda je i bolje, mozda bi prolupetao nesto kao neki Maksim po diviziji kao sto kazes...

Ne moras da prozivas nikoga da te napada i optuzuje, tvoji jednolicni postovi dovoljno govore za sebe. Ono sto bi mogao da uradis jeste da se manes izvjesne iritirajuće doze euforije kada se umiljavas (da ne kazem sta uvredljivije) tima "za koje ne radis" iako do tancina znas kako se aktiviraju paketi tj. biznis proces, znas kad je korisnik kriv za problem za koji se zali, tehnicke mogucnosti...

Infantilne izjave "pazi kad me sad spameri napadnu" su mi smijesne, tako da te mozda ipak ne zalim...

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    71
    Thanked in
    49 Posts

Uskoro akcija za dodatni resiver, 50% niža cijena priključka. Kad saznam više tačnih informacija, javljam...

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    974
    Thanked in
    525 Posts

Ti sve protiv t-coma a imas insajderske informacije...ccc...
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ma on radi u T-com huehue.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

e moj prika,koliko ih nahvali,niti da te placaju za to mrco.naso si uporedjivat extra tv sa m-kablom i bbm-om,a taman su i oni toliko jadni da im i nisu neka konkurencija mada bbm ima mnogo bolji izbor kanala ali slika i ostalo 0.samo da te uputim na hrvatski max tv(ista firma),makedonski telekom(kako li se zove)ili srbijanski bilo koji kablovski operater pa ces vidjet kolika je razlika u kvalitetu programa i izboru kanala naravno.to je mjerilo a ne ovaj jad odje od kablovskih operatera.a ti i dalje nastavi da uzivas u extra tv kanalima,niko ti ne brani,samo ga precera brate mnogo sa njihovim forsiranjem.

Page 611 of 830 FirstFirst ... 111511561601607608609610611612613614615621661711 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)