TSamo ksd mu vidis onu betnu facu pokvari mi se televizor od muke.
***** JEDNO
Poceh da citam ovo, mislim da si ti napisa pa sam tako htio da ti opalim jednu negativnu na ovoKakav je ovo debil majko sveta, sto veli neko mora da kasni s kamatom nedje opet pa je rijesio u guzicu da upane nekome maximalno. E zamaka se da Bog da.
TSamo ksd mu vidis onu betnu facu pokvari mi se televizor od muke.
***** JEDNO
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
eo ga priupitah na Twiter dje da se borimo protiv Brne, posto om kaze da tribine nisu mjesto. pa me zanima dje je mjesto za tu borbu.
dje dati svoj sud o taktici, igracima, Ukrajini, Lihestajnu i ostalim biserima njegovim.
kaze nismo ga mi postavili necemo ga ni smjeniti.
ali najace na kraju, po cijeni da se vise necemo gledati na stadion.
on me ne moze pocerati sa stadiona, moze samo da on ne dolazi. za razliku od njega i slicnih kao sto je on ja pracenje reprezentacije placam iz svog dzepa i pored dvoje djece nadjem para i za to.
e da sam ga sreo dje kad sam ono procirao puko bi mu par samara.
nego znas kako je kamata na kamatu skupi se to.
ako cita ovo sve najgore mu zelim i ne mora dolaziti na stadion ima takvih supkara koliko hoce tamo. on je samo jedan u nizu.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pazi mu ti teksta. Sve je bajno, fantastično, jer imamo priliku da dotaknemo Svetog Runija, Svetog Ibrahimovića i ostale legende, ko ebe rezultat, šta mi imamo da se ičemu nadamo. Nećemo ni igrati jako, da ne povrijedimo te zvjezdice, jer ipak je ovo prilika koju ni sanjali nijesmo. Kvalifikacije za veliko takmičenje? Ma ajde, dovoljna je prilika da nas pobijede neke vrhunske reprezentacije, ja sam presrećan kad nas dobiju takve veličine fudbalske. Pustite poraz, lošu igu, Brnu i ostale tumore reprezentacije.
Taman neka ne dolazi ako će i dalje da bude ovakva pizdetina.
Kakvo razmišljanje majko sveta. To ti je isto kao što Crnogorci neće da se bude protiv ovog sranja u državi, umiranja beba i slično jer ono, nije nam loše, nijesmo ni sanjali da imamo državu, dovoljna nam je ona sama po sebi, ne treba nikad težiti ka boljem, dobro je i ovo što imamo. Fantastično je samo postojanje nečeg našeg, a to što ništa kurca ne valja, pusti, polako...
Ajde jadan jednom izađi ispred ljudi, lupi se šakom o grudi i reci nešto majku mu *****. Ne kupi nečije mrvice sa stola. "Pljuni na svoju facu i postani čovjek"
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Odavno ljigaviji tekst podrske Brni i Deju ne procitah od kolumne takozvanog sportskog novinara Vlada Perovica inače ne čudi me obzirom da tradicionalno igra fudbal sa ostalim novinarskim šlihtarama protiv Brne,Drobnjaka, Dragićevića itd.:burp:
Last edited by goldfinger; 19-11-14 at 08:36.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Pa e, ide linijom manjeg otpora, da se nikome ne zamjera. Novinar.
A, i padne fin fudbal, ima kartu za utakmicu i tako...
I znam da danas je danas
Dajte,ljudi, Vlado Perović radi na televiziji Džigija Grbovića... poslije toga,ljubljenje Genija u *rkno dođe ka' ozbiljan uspjeh u životu.
Inače, za ovakve cmoljavo-uplakane textove (mali smo,dosta je i da dodirnemo velike,uspjeh je što uopšte igramo itd...) treba izricat' novčane kazne.
Shit has hit the fan !
nije mi ovo trebalo na ranu zoru.
"za male pare treba da smo zadovoljni sto gledamo fudbalske velicine, dodirnemo bogate i slavne."
kakvo dno od razmisljanja.
covek pogodjen do srzi sto svi ne dijelimo tako nizak i jadan pogled na zivot kao sto ga on ima ocigledno.
hebe se mene za sve te fudblaske velicine, idem na stadion da gledam nase reprezentativce i zivim (u ovom sportskom/navijackom smislu) da moja reprezentacija podje na neko veliko takmicenje a ne da se zadovoljavam time sto je tu bio Ibrahimovic, Runi i sl.
pih.
Ili 10 šamara, a posle svakog "kako Island može pizda ti materina"
Last edited by BiTrAtE; 19-11-14 at 10:09.
Amnesiac, milina te je čitat ka i vazda. Svaka ti je na mjestu.
Ja sam došao do tog stadijuma da nemam više živaca da ih kidam oko FSCG, pa ni ne pišem više na ovom topiku, ali s vremena na vrijeme pročitam skoro pa sve što pišete. Moram samo da izrazim gnušanje na Vlada Perovića, imenjaka mu Jovićevića, "Mikija" Grgura i ostale njima slične novinare...Ustvari na sve novinare sem eto možda Maksima Živaljevića, Sašu Radovića i Danila Mitrovića koji s vremena na vrijeme i bače po koju kritiku na kumove i njihov "rad".
Zbog svega u i oko FSCG jednostavno počinje sve više da me boli kita, nisam išao na stadion protiv Švedske, a koliki sam navijač reprezentacije znaju svi koji me poznaju.
Ovu rečenicu mogu potpisati..
Jednostavno ova bahatost čelnika saveza i stanje u sportskom novinarstvu je dovelo do toga da dosta ljudi koji su decenijama u fudbalu na bilo koji način, utakmice reprezentacije posmatraju sa istim nabojem kao da gledaju karling, boćanje, pikado i sl..
Za koje novine pise ovaj citirani novinar jer grijeh bi bio propustiti njegove textove? Laksativni tekstovi ponekad bas dobro dodju jer ipak zdravlje je najvaznije.
Mi smo mali nikakvi jadni i lijepo je sto imamo priliku da igramo fudbal. Ja sam i grdan momak i hvala svim ženama koje sam poljubio jer su mi dozvolile da ovako grdan budem sa njima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Piše redovnu kolumnu u biltenu za klađenje Lutrije Cg a i čini mi se vodi neku sportsku emisiju na 777.
Ja koji igram kladionicu često uzmem njihove kvote tematika kojom se ovaj lik bavi može se svrstati u tri grupe, branjenje lika i djela kumara u fudbalskom savezu, branjenje lika i djela FC Barselone i Lea Mesija i branjenje lika i dijela Gvardiole i njegovih taktičkih zamisli.
Last edited by goldfinger; 19-11-14 at 10:38.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Napisah mu na FB komentar na objavu, sasvim iskren i direktan i blokirao me.![]()
I znam da danas je danas
Većinom za Dulencetovog nasljednika spominjemo likove koji su već bili treneri nekog tima u prvoj ligi.Zanima me imamo li kojeg trenera omladinaca iz klubova da radi dobar posao sa tom djecom i da bi možda mogao dobit priliku da vodi našu mladu selekciju.Neko iz Sutjeske Zete Budućnosti...
Sad ga bombardujte na Twitteru, dok mu ne dosadi. Ili vama ne dosadi![]()
Ne mogu da vjerujem da je napisao onakvu "kolumnu". Kako neki ljudi nemaju kapi obraza...
Ja mu napisah jer me tekst poludio.Nema ga potrebe satirat sad nebitan je.
Eo mu i ja nesto ispisah na tviter, svako bi treba nesto napisat. Ovo je sramota ljudi. Ne moze gore bit. Spali smo na najnize grane.
Last edited by BiTrAtE; 19-11-14 at 11:10.
Kako ga svi redom ispljuvase na fajsbuku osim vodje sa $jevera.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Eo i mene blokira.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks