E, da su samo oni problem, mada ta trojica i Giovinco najviše bodu oči.
Pas mater sa Moretijem, Bonaventurom i Paskvalom!
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
E, da su samo oni problem, mada ta trojica i Giovinco najviše bodu oči.
Kosta me najvise impresionirao..
Ne vjerujem da nema gola Berbatova. Sto bi stari crnogorci rekli ''Pjeske''.
Ne igraju Verati i Pirlo za Italiju zbog povreda. Zamislite kad imate taj luksuz da najbolji igrači na planeti Zemlji, na poziciji centralnog veznog, igraju za vašu reprezentaciju. Jedan je, što se tiče te pozicije, po meni najbolji SVIH VREMENA. A drugi je njegova kopija, samo nikad neće biti kao veliki Andrea, ne on nego niko.
Naravo neće biti ni Montoliva i Insinjea, kao i Ogbone koji se danas povrijedio, Barzalji od ranije, Astori rofitav, Dambrozio u kojeg polažem velike nadeisto povrijeđen.
Ali lagani su oni kad im je zamjena za Insinjea El Saravi. Maxe.. Na drugoj strani Kandreva, i nepozvani Gabijadini.. Greota.
Ali ovo je samo moja bujna mašta, zabetoniraće to Konte sa 5-3-2, nema tu mjesta za majstorska krila i neke kreacije koju braća Italijani imaju na pretek.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
a dje mu je njegov miljenik Djakerinjo![]()
Kakav gol dade ovaj japanac..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
navika nas je: https://gfycat.com/PaleAnnualJenny
a pazite ovo smece
Tacno me je sramota bilo neki dan dok sam gledao reklamu...
Tu es mon héro!
Kakva dva brenda, AC Milan i AUDI i naprave reklamu da bi dijete moglo bolje i zanimljivije da smislituugaa
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Nojer protiv Gibraltara :lolblue:
Forever young, i want to be forever young
Jbg ne moze svako ni da reklamira donji ves
hatece em 8
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Gledam Argentina - Portugal, kako me odusevio Roncaglia za ove 45. minuta..Samo je jednu gresku imao, ostalo besprekorno. Maskerano i Bilja zabetonirali sredinu. Samo jos Kun da udjee.. I Otamendi, kakva rupa od stopera. A u Portugal se vratio Bosingva..
![]()
Gledam Italija : Albanija i sve tribine obojeno u crveno!! 95% gledalaca albanski navijači, je li moguće da ih toliko ima u Italiju?
Albanci imaju jednu od najbrojnih dijaspora nista cudno...
Koliko ih samo u Ulcinj I Tuzi ima![]()
![]()
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
E ne znam brate, cijela Đenova crveno crna, rosoneri hahahaha
Pogriješio sam kad sam rekao da je 95% albanskih navijača, ipak je 99%. Onih jedan posto je rodbina italijanskih igrača.
Sve radnici na crno, ja mislim.![]()
Last edited by Tripleta; 18-11-14 at 21:06.
Ao da vidite najjaču scenu koja se desila prije 10 minuta... Ulazi navijač, naravno Albanije na teren, sa zastavom i stavlja je ispred Cane, daje mu marker da mu se potpiše na nju. Ovaj se naravno potpisuje i navijač izlazi sav ponosan sa zastavom uvis, ovacije cijelog stadiona, baklje, navijanje...
Sad uđoše još dvojica. Svi oće da grle Canu, znamo svi zbog čega. Drama.![]()
Ništa kad je dronom nijesu spuštili...![]()
#fakenews
Sou
![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Goreg meča ne pogledah skorije, kakva je albanska filozofija fudbala, čak i prijateljskim mečevima, svi u šesnaest, ako priđu, kidaj noge. ŽasU.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks