golf dvojka = duja.
get your shi*t straight
golf dvojka = duja.
get your shi*t straight
Ha-Ha...:hurt:
Ođe diskusija na nivou, kao i obično jel. Ljubi li vas majka u glavu kad?
TAKUMI
Cim si izbacio spisak znao sam da je lexus na prvo mjesto...
imam ja jos jaci spisak gdje je lexus na prvo mesto ali necu mu napravit na volji....jer azijati samo rizu jedu i specijalitete od rizzoto....
Meni je najjace da se resho megane nasao na listi i to peti (zlatna sredina) a kosta najmanje 5 puta od svih.....
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
TAKUMI
hahahahha kakav je Megan pobjednik!
ps. kakva je ovo truba od testa?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ahhahaah vidi Megancica. Pr0*****o se malo. Pa ga evo tik iza auta koja su i po 6-7 puta skuplja
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Mada mi nije jasno kako je Toyota Prius pretposlednja .... Kako je posle Resho-a ... a najvise mi nije jasno kako se ovo omaklo Fabiji da postavi a da je pri tome ovakav redosled... Lexus ga je zajebao...
valjda je ođe poenta da je leksus osjetno ispred ostalih...
svi posle su jedan drugom do uveta...
http://www.auto-decibel-db.com/
pa sortirajte po decibelima, mislim da je to greška za dodge ram nema šanse da onaj kamion se čuje manje od 60 dB na 85 mph sto je oko 130 km/h
She is only here to annoy herself!
A djeeeeeee, velim ja, truba od testa.
Dodz se na ler cuje 60dB
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Gotovo sada, ja samo vjerujem sta Fabica izbaci, sve ostalo nije tacno !
http://www.kurir.rs/planeta/zavodnik...clanak-1615919 vidi sta vozi![]()
Procitajte sto je izjavila ministarka jedne drzave:
Ministar saobraćaja najavila je, nakon pogibije troje mladih kod Ade Huje u Beogradu, da će 24. novembra, oformiti radnu grupu koja bi po hitnom postupku predložila izmene i dopune Zakona o bezbednosti saobraćaja.
Ona je dodala da će predložiti da se osobama do 21 godine starosti zabrani upravljanje motornim vozilom, snage veće od 1.400 kubika, upravljanje motornim vozilom u periodu između 23.00 i 6.00 časova, da za ove osobe važi nulta tolerancija na alkohol, kao i da se udvostruče kazne ukoliko se u kolima nalaze i maloletnici. Prema njenom predlogu, Skupština Srbije bi ove izmene usvojila po hitnom postupku, a one bi počele da se primenjuju od...
TAKUMI
ima sve korse gsi da se voze
Procitaj jos jednom pa vidi koliko zna, tj. koliki je to degenerik.
TAKUMI
ko sebe ne cuva drugi ga sacuvat ne moze
Dzaba da vozi i 1.1 ili 5.5 ako leti potpuno je svejedno. I sa onim 5.5 ako udari 130 nece prezivjet. A i znamo da i 1.1 mkze dostici 130 samo sporije. Ali opet je ishod katastrofalan
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
dok su se Zastave vozile ginulo se isto ovoliko ako ne i više
She is only here to annoy herself!
Koza kaze ovako: ....snage do 1400 kubika.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks