1.25 kvota na djokovica, 4 na federera
Koliko sreće ima Federer to je nerealno. Onoliko poena sa okrznutom linijom 2 milimetra. Ne postoji igrač sa više sreće. Vavrinka je zaslužio finale više nego Federer ali što da se radi...
1.25 kvota na djokovica, 4 na federera
Ne mogu vjerovati da su stavili ovako potcjenjivacki malu kvotu na Rodzera. Preživio je 4 mec lopte protiv Stanimala i sad je vrlo, vrlo gladan pobjede. Kvota od 4 je stvarno nerealna.
Dobra kvota je da Federer uzima 1 set -kvota 2. To bi trebalo da dodje lagano.
Mada i kvota na pobjedu 4.0 je ekstremna.
Najsigurnije mi je 3 seta da bude
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako zna neko dobar stream neka okaci kad pocne, bih gledao..
Sent from my HTC using Tapatalk
Federer predao meč bez borbe zbog navodne povrede. Kakav odvratan potez. Nije htio da bude ponižen večeras zbog iscrpljenosti sinoćnjeg meča...
hahahahaha jeeeeel moguće ovo !? aoooo ooooo
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Izvor?
Evo B92 prvi objavio. Kakva djevojčica nerealno...
Haha. Uteče pi..ica....
Sent from my D6603
Cijeli dan čekam s nestrpljenjem jer sam očekivao da ga Nole odere večeras kao nikad a ova švicarska pudlica uteče sa megdana, veli previše rizično bi bilo da igram, ne osjećam se spremnim xaxaxa a kakva slina
ja sam u šoku.koji folirant majko mila.čeka on finale davis cup.da bog da ga izgubio !!!
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Dobro ga vi proglasiste kukavicom. Ne volim ni ja Federera ali brate, prećeraste ga. Možda je ta iscrpljenost dovela do povrede.
Kakvi su zagriženi navijači Sv. No1a. Možete li navijati kao normalni ljudi a da ne ser*te ?
Uzmite njega kao primjer kad ga već uzdižete na nebesa, on je normalan i prizemljen momak.
Standardno, brate. No ne ulazis ti cesto na ovaj topik.
Da je obrnuta situacija u pitanju, eh..
Taman, gledam sky sports 3, prije meca nesto Federer potpisuje neke autograme, i gasim, cekam 19:00, pali se SK 2, i zajebavam se, velim ne moze Federer da igra, kad ono stvarno.![]()
Vidjeste li ljudi splacine ove? Ne vjerujem... Pa sto ne pusti Vavrinku sinoc "najbolji"
A što se sprema Djoković da igra ??? Kakva je ovo sprdnja ???
deuscroix
Sa Marejom, neka egzibicija, cisto da se ne vracu pare ljudima sto su kupili kartu.![]()
Londonska publika je dobila sto je i zaslužila..he he..
Titula je u pravim rukama.
idemo No1e!
Sramota.. Sto ne izgubi sinoc da gledamo finale... Bruka
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks