Kad god procitam da je Brnovic rekao kako je "svaki bod zlata vrijedan" kosa mi se na glavu digne.
Kad god procitam da je Brnovic rekao kako je "svaki bod zlata vrijedan" kosa mi se na glavu digne.
I baš noćas Brna odluči da ne igra sa 6 špiceva, išao na blagi poraz od 0:1, da ima alibi da to nije strašno i da smo bez Mirka igrali. Ipak je ta Švedska igrala 4:4 sa Njemačkom, pa nemojte.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Jug počinje da skandira "Brna odlazi" priključuje se i istok, a ovi na $ever odma kontru "Crna Gora ale". Pi
popio je brna zamalo stolicu sa juga....sjever ceka da ode na dz putovanje u moskvu pa ce se prikljucit revoltu
bitno je da ce on da trazi pojacanje, kao da je na pijacu a boljevica jos probao nije
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
E ladno lik samo o pojacanjima prica ka da je poceo januarski transfer rok.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Beco je spic i na to mjesto je korektan, vise puta sam to ponovio ovdje. Medjutim lijeva strana nam je tuga
Mi nemamo organizatora igre i tu je najveća boljka. Bunarenje lopte naprijed kao da je Jovović od 3 metra, muljanje kroz sredinu pa cesto smetaju jedan drugom. Bakić se otkrije na krilo mase jadan rukama, a lopta se gnjavi dok se izgubi.... i opet sve isto. Nema se sta zamjeriti igracima jer igraju srcem ali kad nema nekog ko će sa njima razraditi taktiku, uvjezbati bar jednu akciju... onda pisi propalo
Evo se nada ovaj mag novom vezisti. Kakav je ovo Monti Pajton.
I znam da danas je danas
Jovetic je gnjavi ubjedljivo najvishe. Ofanzivni vezni igraju shpiceve, shpicevi krila, josh samo da sljedeci put izvede Zverotica i mjesto njega ubaci rezervnog golmana. Nego ne treba se sjekirati zbog polumafijashke organizacije. Jedino mi zhao pojedinih momaka shto stvarno sve ovo shvate ozbiljno i oderu se na teren. No, ka svaki nash posao.
Ridin' on the black train
Engleska je fudbalski gigant za Rusiju, pa smo ih nadigrali par puta, nego se mi i dalje vodimo onom pravoslavnom ''Majka Rusija'' i tako to. Ne brinem ja mozemo li mi nadigrati Rusiju i uzet dva X-a i njima i Svedjanima, nego me strah da cemo prodat plasman na SP, jer coce, Rusija je to. Dako im se vise izvucemo iz guzice.
Šandore, zar još ima smisla pričati o SP? Izgubljena misija. Da možemo 3 pasa svezati, pa nešto.
I znam da danas je danas
Mislim da bi se ona Cicova momchad prosetala kroz ove kvale.
Jos se sjecam utakmice sa Bugarskom u PG dje su ga kritikovali zbog remija a ekipa je napravila 10-tak gol sansi.
A ovo nocas se smatra uspjehom, uz ono cuveno ''s'obzirom na okolnosti i malu bazu ..'' preser.avanje
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ono sa Ukrajincima je neznanje, a ono sa Cesima je prodaja.
Na žalost prođosmo kroz iglene uši . Kažem na žalost jer će nam Brnović ostat doživotni
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Dok ne stigne bolja slika
Last edited by stefke; 16-11-14 at 03:03.
Daj ne sprdaj se. Ko je lud da nesto plaća kad moze dzabe uzeti???? Strucnjaku koji Lihtenštajn ne moze pobijediti da neko od straha plaća??? Ovako zalosna grupa dje je Austrija velesila mi imamo bod vise od druge velesile Lihtenštajna. Kvalifikacije za cetvrti sesir jos nijesu zavrsene a sve ostalo....
Mi nemamo nikakav sistem i koncepciju otkad je Brnović selektor. Na terenu je potpuna anarhija, ne znaju se ni uloge, zaduženja, zone pokrivanja, taktika - ništa. U nekim trenucima (u stvari, većinu vremena) San Marino izgleda organizovanije od nas. Pravo je čudo što smo i ovoliko dogurali sa ovim mastermajndom na klupi. No, najveća odgovornost leži na potpuno pogubljenom Savezu, koji je izgleda nešto pobrkao, pa je, evo, preuzeo i nadležnosti MUP-a i nemilice štancuje pasoše.
Frapantno.
In vino veritas
Ništa neočekivano. Da je sreće pa da metemo doma svakog, pa i ove prosječne Šveđane, ali ja zadovoljan bodom. Gledah sa sjevera dolje, posle masu vremena odoh na stadion. Ne mogu jače je od mene![]()
Marko Baša, Jovović, Jovetić. Ostali da su zdravo samo. Zverotić nije za vezni red, to znamo svi više napamet ali on njega opet meće tu. A tipa Boljević doktor sjedi na klupu.
Što da se napiše za Jovovića a da to nismo već. Toliko toga ima pogrešno kod igre, kod same formacije, ali dobro više nema što ni pisat' ođe kad svi znamo.
Momku svaka čast, sve sve ali Damjanović ne može u prve. Pojede ih Bećo žive.
Prvo, Brna je igrac koji je u svojoj karijeri odigrao mec u kojem je za 73minuta dva puta imao kontakt sa loptom. A vezni je igracTo sto se tice igrackih dana. A sto se tice njega kao trenera, dovoljno je odgledati jedan nas mec. Bez koncepcije smo potpuno.
Treba biti realan i reci da mi ne posjedujemo kvalitet. Imamo dva dobra igraca u odbrani i jednog u napadu. Ovo ostalo sve je prosjek. Posebno u glavnom dijelu terena, sredini. Nissam pesimista, po prirodi sam nepopravljivi optimista pa tako vjerujem da mozemo otici na EP. Ali za tako nesto je potrebno da ekipa NA SVAKOM mecu da 120% svojih mogucnosti. Jer ako ne igramo tako, pozrtvovano nasa limitiranost dodje do izrazaja. Samo borbonoscu mozemo da nadoknadimo manjak kvaliteta.
Procitah da neko osporava Svedsku koja je na svakoj poziciji, osim na cb-u jaca od nas.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks