Penal je čist kao suza, poništen gol ispravno jer je bio faul prije toga i nije sudija pomogao već je pošteno sudio
E, dje su ovi sad "Zlatane, Zlatane, pusi ***** Zlatane", da nisu sto pjevali Brnovicu na kraj? Ili ne daj boze da smo izgubili, pa da pocnu: "Ne tuguj nocas, gore glavuuu"...
Penal je čist kao suza, poništen gol ispravno jer je bio faul prije toga i nije sudija pomogao već je pošteno sudio
A cega cist penal,ono ne bi svira' niko na svijet bez ludi covjek,onamo je bilo nekoga kontakta ali za penal nikako.
Edit: I za drugi go,malo koji sudija bi svira' tu faul...ali opet ne mislim da nam je sudija pomogao,ima je i dosta odluka na nasu stetu,lose je sudio moze se reci![]()
Last edited by Pterodaktil; 15-11-14 at 21:50.
Faul cisti prije gola.
Faul cist nad Savicem kod ovog ponistenog gola, sad sto u fudbalu nema pasivnog faula ka sto ima pasivnog ofsajda je druga pricaAli faul je faul
![]()
Igra li Savicevic?
Katastrofa
Podgorica Podgoricanima!
A vidji ovu sto prevodi hahhahah ...ne umije 2 svezat'
ima li ko sliku koreografije? ovi retardi sa rtcg-a je ne prikazase.
Samo se vi tjesite ovo k*rca nije valjalo.Da nije bilo penala ne bismo ga dali jos 90 minuta da se igralo
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Nazalost ovaj remi je samo lazna nada za ostale utakmice. Brnovic je nocas opet pokazao koliko veze nema tako sto je stavljao igrace na pozicije koje inace ne igraju. Jedino je pogodio za Beciraja posle sto godina.
Znaci ostaje do kraja kvalifikacija bruke.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Kako je beco ne baci majku mu. Generalno tuga od igre. Oci zamazane i idemo na ruse i borimo se sa njima za trece. Pa sad ako neko misli da ce CG ispred rusije na EP neka zaboravi. V.bozovic i volkov dva igraca manje. Zverotic na beka i to radi centarsuta. Savic sto prije centralno.
Vratise sad, bio je faul nad Savicem.
Ad astra.
Ne znam miks sam misljenja nesto..ovaj Jovovic da malo vise igra pas i duple bi sigurno bolje iskoristen a i sebi pomogao,, nekako forsira sut kao da hice da ga vide i proda s ei tid..ali dobro..za sad mislim da je bolji da udje sa klupe kao osvjezenje da promijeni ritam tekme kad treba..Damjanovic mozda sad nije igrac za 11 ne znam dal bi Beqiraj igrao bolje u spicu od krila
Jovetic bi bio puno bolji da igra iz prve umjesto silovanja lopte
Zveritic nije bio los vidi se popravila mu se kondicija i trcao je tamo vamo a moze bolje mislim samo najvaznije je da igramo kao tim kohezivno kao sto smo radili kod cice jer dzaba ako jedan igrac trci i muci se nece nikad dobro to izlgledati ako cijela ekipa ne radi isto
Uglavnom srecan remi moglo je biti dosta koban poraz ali su svedjani poslije gola polubrzinom napadali bez zurbe ostavlajjuci nas u igri
Sramotno navijanje ono Zlatane p... .....tako balkanski primitivan a zar se te bandere od insana ne zapitaju da tu ima djece, starih ljudi koji slusaju to na stadionu i na TV pa onda isto tako stvaraju ruznu sliku drzave i naroda a sve je bilo dobro do tada u vezi navijanja..dobro oni cirilicni hijeraglifi malo odudaraju, haj da nemamo odlicnu latinicu ali dobro..
Naravnoi da je bio faul nad Savicem sad ko zna jel bi mogao loptu stici (nekako izlgedalo kao ne) ali faul je faul..a penal za nas nije bio ali haj da i mi ponekad dobijemo nesto od sudija
Jug i Istok 90 minuta pjevali ''Brna Odlazi''. $ever iskulirao citavu utakmicu, citaj u dilu sa savezom. Brna kad je izlazio na pol. opsovao navijace na juznoj tribini. $ever me razocarao. Dobijaju kesh i to je to.
Ultras Sjever su obična profitabilna organizacija i ništa više.
Inače najgori rezultat, baš najgori mogući. Mislim zbog ostanka Brne. Dajemo gol i ja nijesam bio u stanju da pokažem ni najmanju emociju. Hvala vam opet, Brna i Dejo.
Jovetić po običaju velika crnogorska zabluda. Momak ne zna ništa. Kad god mu lopta dolazi na 15m od gola, njemu bježi, ne prima je dobro i slično. Igrač Mančester Sitija ne može jednom da smiri loptu i napravi nešto sa njom. Uvijek fali nešto. E, moj Stevane, fali tebi mnogo da bi bio lider i žao mi je zbog toga. Mogao si da budeš veliki. Ovako si vječni talenat.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ljudi jel moguce da nemamo boljeg igraca od volkova pa goreg igraca na tu poziciju nisam gledao mozda ga ima graficar
I na kraju mali Jovović uspijeva da iznese igrača na leđima i onda da krene kroz dvojicu i izbori penal. Svaka čast, da ako ode neđe iz ove lige.
I Bećiraj mrtvi je uspio da iznese dva igrača konačno, pošto su njega iznosali po Lihtenštajnu.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Kad Volkov zavrsi karijeru neka se zaposli da glanca lopte ili cipele..to mu odlicno ide..trazi peskir od onoga maloga loptu da obrise..Kakav nalpe
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks