Pogledaj samo sastav i formaciju ovome Penisu.Po meni Danska bliza pobjedi.Srbiji u napadu Lazovic koji ne umije sutnut a u odbrani Dusko Karleusa.Svi igraju keca ali Bogme tesko.
http://www.mozzartsport.com/vesti/uz...kolarova/89495Selektor Dik Advokat ostao je dosledan u svojim zamislima. I pored toga što Aleksandar Mitrović igra u velikoj formi, napadač Anderlehta će meč protiv Danske početi na klupi za rezerve, saznaje MOZZART SPORT. Prednost u špicu dobio je Danko Lazović kome će podršku pružati Filip Đuričić.
Naime, Holanđanin se odlučio za skoro identičnu postavu kao u duelu sa Albanijom. Povrđenog Kolarova na mestu levog beka zameniće Duško Tošić. Ispred Stojkovića delovaće još Ivanović, Stefan Mitrović i Nastasić. Tandem zadnjih veznih činiće Gudelj i Matić, dok će Zoran Tošić i Dušan Tadić imati zadatak da hrane loptama Lazovića i Đuričića. Dakle, pored Mitrovića na klupi je ostao i Lazar Marković.
Pogledaj samo sastav i formaciju ovome Penisu.Po meni Danska bliza pobjedi.Srbiji u napadu Lazovic koji ne umije sutnut a u odbrani Dusko Karleusa.Svi igraju keca ali Bogme tesko.
Ad astra.
Lazović u špicu. Dakle danas da se proba ovako
Srbija x2 0-3
Rumunija x2 0-3
Portugal gg
Škotska Ix * x
USA 3+
Uz to i Alba 2
Last edited by Superhik; 14-11-14 at 18:10.
Mogu li ga Njemci dat do 10-og minuta kvota na bet365 je 1.90
Budućnost
To, pa je li moguce, dodje Poland 2+.
Jos 12 drugih ostalo da cekam.
Pa ova poljska je bila poklon ipo.
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Fiks dana, još kad je kvota bila 1.80-1.85, uf, ljepota.
Ja ko budala im preksocio I stavio rizicniju Srbiju.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
U Lob je kvota bila 1.95![]()
Aj neki tiket za nocas bacite,sto veca kvota![]()
Igra Lazović u špica hahahah, pored Đorđevića koji je počeo da rešeta po Kalću i sasvim solidnog Mitrovića, baš nevjerica
A ja ih ko budala igram e xaosa Advokata je pregazilo vrijeme.
Evo vam fiks dana
Njemacka under 9.5 @ 1.75
E pa sto napravise od Njemaca i Gibraltara , da ih Njemacka dobije 11 razlike ili manje kvota 1.4...
Vidji CSKA sto radi na kvotu 1.12
Ovo je komedija zivota mi
Xaos ocajni su
Kako se raspada ova Grcka smrdljiva, kako gadna reprezentacija nerealno.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Eo nmg da vjerujem ds nmg da pobjede Farska ostrva kao I Portugsl Jermeniju.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks