Zna li neko u koji ce se hotel smjestit Svedjani?
E vala mrzim savez, mrzim Brnovica, sve najgore o njima mislim, ne idem odavno na utakmice zbog doticnih smradova i totalno cu hladno prihvatiti ishod utakmice, ali da igram protiv nas na kladionicu nikad! Da Bog da svi popadali![]()
Razmišljam da odem samo radi Ibre. Prvi put kad igrasmo prijatelsku sam odoh, ali nije doputovao sve mu jbm. Prije 5-6 godina je to bilo, kad ga je Mirko glavom uvalio iz kornera.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
jel se vama cini ili ja nesto tripujem. nikad se manje nije pisalo o utakmici, i nikad manje intervjua nije bilo a utakmica medju bitnijima za nas.
eto su ga i tu supconovinari rasteretili. i opet ce biti ako dobiju kako oni rade pod velikim priitiskom itd itd.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Brna je danas presrećan dočekao povredu Mirkovu, ima alibi.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ja na stadion ne idem od meca sa Moldavijom mislim na prosle kvalifikacije dok je tu Brna ne namjeravam da se nerviram.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Kad se pustaju karte?
Safra Djelje![]()
Dako nas Joveta konacno izvuce..Momak nam nije dao krstenu partiju eo ima 2 godine..
Da je $utra utakmica posha bih Ibri ruku da cjelivam, u subotu vec imam pametnija posla...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Premier vjerovatnom
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
I kako covjek da ne voli ovolike baksuze))
Ne zna se jos oce li Ibrahimovic igrati ?
Blicevi sijevali samo za Ibru
Švedska reprezentacija je stigla u glavni grad Crne Gore. Uz pratnju policije igrači "tri krune" su izašli iz autobusa i jedan po jedan ulazili u hotel Podgorica, gdje će biti smješteni.
Iako je među prvima izašao Kim Kalstrom koji je u karijeri nastupao za Ren, Lion, Arsenal (pozajmica), pažnju i bliceve fotoreportera prvi je privukao fudbaler koji među posljednjima izašao iz autobusa - Zlatan Ibrahimović.
Šveđani će sjutra u 11.30 časova trenirati na stadionu pod Goricom na treningu koji će prvih 15 minuta biti otvoren za medije. Sat i po kasnije, selektor Erik Hamren i jedan fudbaler održaće zvaničnu pres konferenciju.
Utakmica četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Crne Gore i Švedske igra se u subotu u 20:45 na stadionu pod Goricom.
http://www.vijesti.me/sport/blicevi-...za-ibru-805050
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Dobijamo
Dzabe nama da su nam i delfini naklonjeni kad imamo tele za selektora![]()
Last edited by PrijekiLijek; 14-11-14 at 00:13.
Simpaticno kako niko ne komentarise sto je kapiten vec otisa za Emirate i ostavio reprezentaciju.
Ocekujmo jos neku povredu sjutra.
In ader njuz: Svedjanima konacno pocinje Dzon Gvideti. Igrac koji je vec godinama u Sitiju ali nekim cudom jos nije zaigrao. A majka je od igraca. Masakr.
Last edited by TheLucas; 14-11-14 at 03:25.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Opšte je poznato da tetiva neće da zaraste na podgoričkoj kiši, samo pod blagotvornim dejstvom arapskih uv sunčanih zraka.
Ali bez brige, kapiten je sa saigračima povezan na višem nivou, transcendentalno, tako da se njegovo fizičko odsustvo neće odraziti na ekipu. Iako će biti hiljadama kilometara daleko, on će snagom misli i dubinom koncentracije doprijeti do svakog saigrača i prenijeti im tople, pozitivne vibracije sa neke plaže u Abu Dabiju.
Last edited by Superhik; 14-11-14 at 03:48.
Sve manje ce i biti sve dok Savicevic ne ode. Brnovic je tu nebitan, dok je na chelu saveza Savicevic svaki trener bice kalibra Brnovica, neznalica koja zna da je neznalica, boji se "svoga lada" i slusha Deja bezuslovno, pa i kad mu se naredi namjeshtanje utakmica tipa protiv Ukrajine, Lihtenshtajna...Ako se pitate zashto Jovetic nikad ne odigra dobro ili se izvlachi izmishljanjem povreda, odgovor je da bi on vjerovatno i igrao za Crnu Goru, ali za Savicevica i mafiju oko njega-nece da rizikuje. Vuchinic mora, zna se kome duguje karijeru i dolazak u Italiju kao mladji tinejdzher.
Last edited by Separatista; 14-11-14 at 07:41.
Ridin' on the black train
Separatista...
Toliko su izmisljene te povrede da tu igru prihvate i u Sitiju pa ga po mjesec dana "lijece"...
A mozda jednostavno Joveta nikad nije bio kalibar vodje i svjetakog top 10 fudbalera.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks