Evo ge ufotkan taj automobil ...
![]()
Demolirao sopstveni auto jer nije hteo da "upali"
Tridesetpetogodišnji Italijan iskalio je bes na svom novom FIAT-u 500 jer ga je izneverio nekoliko dana pošto ga je kupio.
Posle onog što je uradio sa svojim automobilom, Spartaco Capon završio je kod terapeuta za kontrolu besa.
Ovaj ljutiti knjigovođa iz severne Italije demolirao je sekirom FIAT 500 zato što nije uspeo da startuje motor i odveze se na vreme na posao.
Capon je bio dodatno iznerviran s obzirom da je automobil kupio te iste nedelje jer više nije želeo da ide na posao nepouzdanim javnim prevozom.
Zbog problema u prevozu kasnio je na posao i dobio upozorenje od svog šefa.
Kada je shvatio da će ponovo zakasniti, uprkos tome što je nabavio nov auto, besni Italijan dograbio je sekiru i "osvetio se" FIAT-u.
Policajci, koji su stigli nakon što su susedi prijavili slučaj misleći da je reč o vandalizmu, tražili su od vlasnika dokaz da je u pitanju njegovo vozilo, jer nisu verovali da je neko u stanju da tako uništi sopstveni automobil.
"U ovakvim slučajevima, najčešće je reč o vandalskom delu prema tuđoj svojini", objašnjava portparol policije, Anastasio Gallo.
"Mislimo da je njegovo ponašanje uzrokovano stresom na poslu, pa smo ga odvezli u lokalnu bolnicu, gde su mu doktori pomogli da se smiri i zadržali ga kako bi ispitali njegovo zdravstveno stanje."
Evo ge ufotkan taj automobil ...
![]()
Trebao je da kupi Yarisa, a ne tu kantu.
TAKUMI
Isto je tako neki lik BMWa m6 u sred grada malo lomio![]()
Nije fiat kriv sto je covjek baksuz.
Nije on jedini.
Imam jos bolju sliku ako hoces...
TAKUMI
U potpunosti razumijem chojeka i ja bi to isto uradio samo shto ja nikad nebi kupio tu chekerendu
Ma ne to...
![]()
TAKUMI
F eller
I n
A lle
T eile
.
.
.
.
jawohl
She is only here to annoy herself!
Fix
It
Again
Tommorow
Ne znam šta da Vam kažem... Ja kupim polovnog Fiata, koji je prešao bar 150 000, jer ako je toliko prešao, a niko ga nije izrešetao sjekirom ili zapalio - nema fabričku grešku. A nastaje jer je neki Italijan ukrao alat iz fabrike da ga ponese doma, a drugi radio tuđ posao jer je kolega na izmišljenom bolovanju
Ono, JTD mašine, ako prijedje prve 30 000km prijeći će 3X 300 000km bez većih problema.
Fix
Or
Repair
Daily
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Bolje imat no' nemat....
Ako nastavimo ovim trendom da uvozimo Peugeot 307/308 i Renault Megane/Senic/Clio vjerujem da će Crna Gora postati groblje ovih automobila. Svako drugo auto na ulicu Peugeot ili Reno taman je kao Golf 2 u svoje pero (ne kvalitetom več brojem vozila).
Duja je barem bila jaka, a ove krame...leleee...
TAKUMI
standard jbg
Sto mislite o laguni 2005-6 1.9dci 130ks?
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
kazu da su otklonili zezancije nakon face lifta, baci oko na turbinu zamajac okaci na dijagnostiku, trap nategni, znas vec
Ne ne! "Totalni full, bez centa ulaganja"
Na ime kupca.
f6
svakome gori poneka lampica ali svakome
She is only here to annoy herself!
Meni ne gori nijedna na 407![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks