mene jedino zabrinjava sto u ni jedne novine, portale ili bilo sta slicno nije napisano odlazeci selektor, nego samo selektor.
Koliko protekcije postoji na ovom spisku mlade reprezentacije to je nevjerovatno,tome govori i podatak da je masu igraca vec prije 5-10 dana znalo da ce biti pozvani (to znam,jer imam informacije koje su 100% tacne) pitam se odakle su mogli znati da ce biti na spisku ? Nevjerovatnih veza ima,Vlaisavljevic ima preko 50% igraca koje mora da poziva,bukvalno mora,a da on mozda o njima ne zna nista...on u startnoj postavi na mecu,ima igrace koji tu moraju da igraju,bez obzira na njihov kvalitet,jednostavno naredjeno je sa necije strane da to bude tako..nego,kako god oce tamo....valjda je i on zavrsio svoju misiju,samo da ga negledam jer je to po meni najgori trener u istoriji C.G fudbala.
mene jedino zabrinjava sto u ni jedne novine, portale ili bilo sta slicno nije napisano odlazeci selektor, nego samo selektor.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Možeš mislit koliko oni uopšte prate mladu reprezentaciju, a o igračima pojedinačno da ne govorimo. Da te smirim, i sam znaš da je Top Fudbal u debelom crijevu predsjednika Saveza, i oni ne ostavljaju prostor za sumnju:
http://topfudbal.me/index.php/domaci...ovom-oprostaju
Dick Laurent is dead!
Sad si me umirio ali iskreno, znajući dje se nalaze.
Vidim već dva dana svi navrli selektor, pa ne znam šta da mislim.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Skuletic postavio neke rekorde za Partizan. Ne znam sto je momak govorio i koliko to moze biti tacno, ali...
I izgleda kao da mu je 30 a ne 24.
Imam neki ośećaj da ćemo prosut ove Šveđane sa tri-četiri komata.![]()
To ce bit prvi put da smo dali 3-4 komata u zvanicnom mecu, a da nije neki grasak poput San Marina.
Baša ubij Zlatana !!!
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Aj da si Džudo reka, da igra. Ali dje Basa stakleni, pauzira bi po godine da u zesci duel neki udje s onom zivotinjom.Mada se i on dosta povredjuje, sto jes jes.
Kako bi ga Dzudo opaucio ... neka ga ubije Basa nedje na kvarno da isprovocira neki karton.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Plašim se, prvi put da se plašim kad neka ekipa dolazi kod nas u goste. Ni Engleska, Italija i ostale boranije mi nisu ulivali strah u kosti kao Zlatan.
http://topfudbal.me/index.php/ino-fu...ostuje-previse
E da nas oce odrati cetri pet razlike pa da odmorimo od poslednjeg kuma.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Zamislitr ludu soluciju nekako se plasiramo na EP pa mislim da bi Brna do kraja zivots bio trener repke.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
A on ne bi ni vidio da se kvalifikovao. Isto ka sto nije vidio onu rupu od 66 metara dje je stojalo lijevo krilo Austrije u Beč.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I da nas napune ne bi otisao sprdate li se
Podgorica Podgoricanima!
Najgore od svega je to sto kad odu ova g**** od vlaisavljevica i brnovica naajvjerovatnije ce na njohovo mjesto doci ili neko od njihovih pomocnika ili neko je je vodio neku mladju selekciju. tako da ja ocekujem da miljenovic bude sellektori mlade a dragicevic ili drobnjak A reprezentacije. Vjerovatno ce ih uvaliti kao privremeno resenje i tu nam je pukla pogibija
Last edited by Armage_Don; 12-11-14 at 18:27.
ja ne znam jel ovo zaebancija ili stvarno?
xaxaxaxaxa
AJMO CRNA GORO !!!
E to ti je to. Dakle postali su profitabilna organizacija i pazi da ne zazvizde deju i brni
odavno![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Očekujem šetalicu, "telenor - naša ultra mreža" (ka Paka i Nikšićko u svoje pero)
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ne znam što imaš protiv Miljenovića. Iako je sigurno da ima grešaka, njegov skor je:
5 puta je vodio U19 reprezentaciju kroz kvalifikacione grupe za odlazak u elitnu grupu kvalifikacija i 4 puta je izborio elitnu rundu kvalifikacija.
Jedino je zakazao prije dvije godine sa generacijom 1994 koja je, iako bila oslabljena jer neki strani klubovi nijesu pustili naše igrače da igraju (na što imaju pravo) bila poprilično jaka, ali tu je ipak glavni krivac golman Nikola Delibašić koji je bukvalno uništio tu generaciju kada je protiv Danske pri vođstvu od 2:1 u 87. minutu držao loptu u svojim rukama preko 6 sekundi i time iznudio indirektan udarac poslije kog su nam Danci zabili gol, a zatim i treći.
Od tih 4 puta odigranih elitnih rundi kvalifikacija (jednom je naslijedio od Mija Radulovića a peta tek treba da se igra), 3 puta je to bilo daleko i od pomisli za odlazak na Evropsko prvenstvo, dok nas je prije dvije i po godine od plasmana na EP (idu samo pobjednici grupa jer EP ima 8 učesnika) dijelilo 5 minuta koliko smo imali vođstvo protiv domaćina Engleske nadigravši ih, a prethodno isprašivši Švajcarsku 3:0.
Ove godine je elitna runda izborena sa 3 pobjede. Primjera radi, jedna Holandija je kiksala prošle godine i nije se kvalifikovala za elitnu rundu, a znamo kakve su njihove mlađe selekcije.
Uporediti U17 selekciju koja nikad nije bila ni blizu kvalifikovanja ni za elitnu rundu.
Uporediti U21 selekciju koja je uvijek dosada sve šanse za drugo mjesto i baraž izgubila prije odigranog posljednjeg kola.
Nemoguće je da su nam kadeti loši, pa se dvije godine kasnije isti ti momci poprave za duplo, pa opet padnu za dvije godine. Nešto će biti i do selektora koji se u ovom slučaju zove Aleksandar Miljenović. I do selektora kadetske i mlade reprezentacije.
Ove godine smo imali veoma talentovanu generaciju 1998 đe je dosta igrača Budućnosti koji su osvojili prestižni turnir u Foči pobijedivši u finalu Rijeku (još su u konkurenciji bili Crvena Zvezda, Olimpija, Rabotnički, Vojvodina, Željezničar i Sutjeska iz Foče). Međutim, selektoru Borisu Ljutici ni to nije bilo doboljnao pa je opet uprskao.
O skotu na klupi mlade reprezentacije i njegovim dostignućima sam već napisao tonu postova pa je svaka priča suvišna.
Tako da se treba samo nadati da će Miljenović preuzeti U21 reprezentaciju, iako bih ja, iskreno, više volio da nastavi da vodi U19. Stvorio je sjajan sistem đe se igra na desetine kontrolnih / prijateljskih utakmica, đe prođe mnogo igrača, a svi ti minuti su kasnije vrlo korisni tim momcima, plus što tako "srastu" sa reprezentacijom te je mogućnost kasnijeg "prelijetanja" smanjena na najmanju moguću mjeru.
Poslije Vlaisavljevića može biti samo bolje, jer gori trener teško da se rađao.
Kad je u pitanju A reprezentacija, za početak je važno da skot number 2 ode, i to će mi zasad biti dovoljno. O njegovom nasljedniku (koga čisto sumnjam da će biti, ali eto da maštamo) ću iznijeti svoj stav, ali suština je da ovaj sadašnji ode.
Dick Laurent is dead!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks