Rekli su nam da ce naredne godine biti besplatno zamjena svih SD sa HD risiverima, samo nam nisu rekli kad tačno počinju, trenutno se zamjena plaća 65 eura, bolje sačekaj. Pozdrav!
@milija.k imas li informaciju da li ce od nove godine oni stari resiveri biti zamijenjeni sa HD resiverima? Imam total tv kuca i jedan je HD a drugi onaj obicni.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Rekli su nam da ce naredne godine biti besplatno zamjena svih SD sa HD risiverima, samo nam nisu rekli kad tačno počinju, trenutno se zamjena plaća 65 eura, bolje sačekaj. Pozdrav!
Sto se tice zamjene to govore odavno, a ja nesto ne vjerujem u to. Meni je istekao ugovor i ako ne bude zamjene u januaru otkazat cu total. Prijavim na zenu mi u mene novi, za 40e dva mjeseca besplatno svi kanali i HD resiver. Druga opcija isto ukljucuje otkazivanje i uzmem u SER resiver da mi ne zamracuju programe.
Poslato sa Tetrisa 13 in 1
Ne znam dje bih postavio, pa da pitam, zna li ko oce li bit sto od sk 4,5 i 6 ??
Svi su samo gulikože.
United grupa kupila djeciju hrvatsku televiziju Orlando Kids.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Sto bi trebalo da znaci da ce biti uvrstena u ponudu kanala , jel tako?
Na total-u nista novo ;-) ....
Ni ne nadamo se brzo
Ne znam sta se pisalo ranije ali bih pitao nesto?
Da li mozemo ja i par komsija da okacimo jednu antenu na krovu , da budemo jedan korisnik a svaki sledeci resiver da placamo kao dodatni a ne novi korisnik?
Sent from my iPhone
Drugarica mi ima dva resivera na jednu antenu. S tim da je jedan cg(koji koristi) i jedan resiver srb (koji je iskljucen)... dal moze na taj resiver srb da ga odjavi i da predje na porodicni paket da ga placa 3,5? U totalu su je rekli da mora da odjavi srb i opet da se prijavi da dobije novu opremu 40e... zar ne moze samo kartica da se promjeni i nasteluje na cg i da se normalno koristi?
Send from Sea Coast
Last edited by miovrag; 25-11-14 at 16:32.
Moglo bi ali nece to da rade jer hoce da joj uzmu 40€....
Sent from Lumia 925 using tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Da ne zna neko zasto mi na nekim kanalima nikad nema signala osim kad je kisa ili neko nevrijeme?
Kao na primjer:Tv Boka,Studio B,Atv,Fox,Sci fi,Cine star i drugi njihovi,RTRS.....
Zeru ti je slabije podesena antena i imas problema sa nekim transponderima, SciFi, ATV, Fox, RTRS, Cinemania, N1, Cinestar izmedju ostalih su na istom transponderu, mozes provjeriti rucno jacinu signala ako oces.
Ides na izbor signala, i tamo imas Total TV 1 i 2 i onda dva prazna, mozda su ti i oni obiljezeni sa TTV1 ali mozes da ubacis frekvenciju koju oces, prvo na TTV 1 vidji koliki ti je nivo signala, onda ides na jedan od ova dva dolje, pritisnes plus, pise ti da uneses frekvenciju, tu kucas 11324, pa pritisnes OK, izaberes vertikalnu polarizaciju, a symbol rate ostavi na 30 000, znaci jos jednom OK i obiljezi 3/4, vratice te tamo dje si bio, stisni OK ponovo i provjeri jacinu signala, meni je na maksimumu i na tom transponderu. E nemoj vise OK pritiskati, dok ti bude pistala jacina i kvalitet signala, nego idi na poluzkruznu strjelicu, odnosno vrati se i to je to.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Probacu nesto.Hvala
Evo sad bas opasno šteka. Više nema slike nego što ima... Na svim programima
Ako Tv ima dvb-t/c/s2 moze li da se total prati bez njegovog resivera ?
Kartica je uparena sa risiverom
Bravo , toga se ne sjetih ...
kakav je total kad je nevrijeme? steka li? planiram da gasim BBM upravo zbog takvih situacija....
Total TV radi preko satelita, ako imaš satelitsku znaš otprilike... Kod mene mora baš biti veliki kijamet da šteka signal, i to na antenu manjeg prečnika od totalove.
U svakom slučaju, ne može se porediti sa bbm, klasama su ispred.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Kod nas u zgradi cim padne i najmanja kisica nestaje slika na total tv. O vetru itsl da ne govorim.
Imamo centralnu (glavnu ili kako god) satelitsku na krovu na koju se kace svi stanovi. Kome da se obratimo povodom ovoga - moze li neko iz TotalTV-a da dodje i odradi servis/popravku antene?
Dosta ljudi planira da predje na t-com upravo zbog ovakvih stvari i stalnih prekida u radu tokom bilo kakvog vremena osim suncanog&bez vetra.
U zgradi je uvedena optika, radi perfektno tako da je za nezadovoljne korisnike logican izbog extratv.
Ima li koga iz TotalTV-a da moze da pogleda o cemu se radi?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks