Nedavno je bilo saopštenje iz nekog ministarstva da nemaju još u planu smanjivati granicu od 150e.
Sent from my SGP521 using Tapatalk
Nedavno je bilo saopštenje iz nekog ministarstva da nemaju još u planu smanjivati granicu od 150e.
Ma kakvi, pa prije 2 mjeseca je donijeta odluka da se za drumski saobraćaj podigne granica a da za poštanski ostane na ovom nivou, nego ovi indijanci svako malo istu priču
Kao što čujemo svake godine iz prve ruke da ce biti free prevod auta
Turci su imali fiksnu tarifu od jednog zlatnika po kući za ovaj naš kraj, a ovi današnji samo smišljaju nove namete.
Koja su to domaca preduzeca?
Ova sto prodaju fals patike za cijenu originala.
\\OFL•GIC
Xaxaxax domaća preduzeća. Po***** se u ta preduzeća.
Ne, nego od bivseg predsednika DHL-a za CG....
[quote name="fanste" post=3902654]Cetvrta sam godina srednje, smjer carina.<br />
I profesor nam je rekao da ce to uskoro uvesti, jer navodno moraju da zastite domaca preduzeca itd....[/QUOTE]<br />
<br />
Poljubi nam profesora. Ja se sjećam jednog iz geografije, tvrdio je za tzv Zvijezdu Danicu ili Veneru(što joj je zvaničan naziv i opšte poznat) da je ustvari američki špijunski satelit i da baš nas snima.<br/> da nisi ucio u danilovgradsku gimnaziju :-)
Ahahaha takav je bio Puska u gimnaziju.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Možete li mi dat savjet dje da izvadim karticu (debitnu ili koju li već)? Sjecam se da je bila prica, kad su nam uveli PP, da je u Hipotekarnu najbolje, najpovoljnije.
NLB klasik paket ili studentski jos povoljnije
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nesto sad gledam... JE LI ALiexpress podrzava placanje preko pay pala ili se mora ostavit CC info??
Ali nema Paypal, samo direktno karticom.
21 dan mi se ne mijenja status dispatched to overseas, je li jos kome usporila sg posta?
niujedne mi gace lastike nema
Ja sam narucio isti dan nekoliko stvari sa alija, ove što su na china post stalno nešto iskače, ova jedna na sg post ne mrda
Jer prvo to moraju iz Kine prebačit do Singapura pa tek kad tamo stigne kreće. A prodavac obično ima unaprijed rezervisane brojeve i onda se čeka dok to on otpremi, dok stigne u singapur itd. Meni su prije paketi preko te pošto stizali 5 dana pošto Sing. napušte, sad ne znam kakva je situacija, nisam odavno trgova.
Dispatched to overseas obicno traje 7-8 dana i onda stize na izmjenicnu postu.
niujedne mi gace lastike nema
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks