Strasni su I3 45.000€, a3 e-tron isto. Inace u usa je tako dobro isla prodaja hybrid a6 da su je stopirali...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Strasni su I3 45.000€, a3 e-tron isto. Inace u usa je tako dobro isla prodaja hybrid a6 da su je stopirali...
f6
hahaha, greote od auta...... nagutao se prasine.. ;p
moc v10 a ne ovi novi turbo usisivaci...![]()
Ovaj auto se sprda sa Porseima i slicnim jurilicama.
TAKUMI
BMW rulez..
bmw mother russia![]()
I ja citam a ne vjerujem pa zato pitah ciji je taj m5 ( jedino ako mu pola cilindara ne radi )
+38268615321
[email protected]
eo ovaj
se sprda sa S4 mislim![]()
Last edited by qwert; 07-11-14 at 18:08.
sto je s vama ljudi ?
bio je snimak s4 vs m5 otkljucan skoro mjesec dana pa ko je pogledao - pogledao
a sparco od tebe ne ocekivah takav komentar vala...ili nisi upucen
a ovaj snimak gore nidje veze - m5 nabudzen na preko 550 konja i s4 stage 2 (znaci 330 konja u vr' glave)![]()
Originally Posted by my name is ...
Nisam gledao iskreno da ti kazem jedino sto cujem za s4 to je iz novina kad mi neko kaze nesto za njega
+38268615321
[email protected]
Svidja mi se volan na m5. S druge strane m5, fabricki, je prebrz auto ali nema ni malo sportskog izgleda koliko bi trebalo, za razliku od m3.
nije fabricki svakako, ali nije ni zavrsen jos
niti jos uvijek ima konja koliko ima m5
uglavnom vazda ce bit podjela na FABRIKA JE CUDO DZABE BUDZIS KOLA i ovih nazovi TUNER stavova.
Ja bih iskreno radije vozio gtr od 900 konja nego 458 italia (da mogu da biram jedno od ta dva ) a da ne moram uzeo bih oba
evo sparco je pogledao snimak pa moze da kaze o cemu se radisamo se nadam da nece pominjat brojke i detaljisat jer ce izac u novine opet hahaha
btw john_cena je dosta subjektivan kad je audi u pitanju...nije bilo peglanje nikakvo ali na nekih zamisljenih 402m jeste bio bolji ovaj 'nabudzeni'![]()
Last edited by aCid_cOokiE; 07-11-14 at 18:39.
Ostao sam samo zebezeknut
Svaka cast s4 je kao raketa..m5 tek od 140-50pocinje da ga stize polako. Inace kako cujem sta se kuva u s4 ovo ce biti smijesno
Srecan rad!
Cmok :*
+38268615321
[email protected]
kako izmislja momak ovo nije zdravo, nidje se nije vozilo preko 80km/h
to je propisana brzina
cus cussssss
dje je napisao fabricki?![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks