Smitkova 1 1.8
Czv 1 1.95
Laku noc.
Smitkova došla / Da dodam jos Mladenović 1 1.7
Last edited by Biznismen Podgorica; 07-11-14 at 14:41.
Ti stisneš, bog stisne![]()
Hanover 2 @3.5
Cordoba 1X 1.31
Sandhousen 1X 1.43
Pribram GG 1.67
Silkeborg 1X 1.95
Excelsior 1X 1.38
Hertha GG 1.80
kvota je 15.15e u Lob.Srecnooo!
Oss, Spezia, O'higgins D2+ kvota nedje oko 4-5
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ne znam ko je, al se nadam da je dobro . 93.minut
![]()
Biće śutra u novine skočio neko sa Blažovog...![]()
#fakenews
Ispratio sam te, stetaaaa, sastavio sam sve tri predloga bio
Tu es mon héro!
"namirisah" prelaz na honved-ferencvaros i ne odigrah ga...a jos je bilo nocas dobrih tipova,a nista nisam igrao,sve mu na svijet...
nego,sjutra bi se trebao "ispostovat" karareze(italijanska 3 liga) na igru xp/xk,dosad imaju 11 od 11.pratim ih vec nekoliko nedjelja i zasad nisu iznevjerili.kvota je 1.65 u meridijan pa eto mozete vezat sa jos necim,ako neko ima neki ovako "siguran" tip neka postavi pa da spojimo jedan dobar tiket za sjutra
A dje protiv sebe brate, prevelika je kvota na Oly bila , da se ne odigra na njih je grijeh.. prvo sto je bila domaca atmosfera za obije ekipe , a i mnogo bi bilo posle Galate da padne i Oly u Areni, Bg bi postao neosvojiva tvrdjava
Ja juce od svakoga pokupih ponesto , od tebe onu Evroligu , mada i sam se razumijem solidno i svidjelo mi se sto si postavio i padoh na Bajern , a 120 kvota bila , od Bige , 11/11/11 , tebe i NantecutBu2 poslusah za Wolfsburg...
I evo kako je to izgledalo :
![]()
Pih, samo mi je trebala herta gg..
Sent from my iPhone using Tapatalk
IzEba me kordoba i la korunja. Da ne mogu dat' 2 ebena gola, pa pih!
A ne zezajczv sutira slobodna 12/23 trojke 3/16 a ovi su dali 35/40 pojena sve trojke...
i opet su mogli da dobiju da se nisu izglupirali zadnja 2min kad nisu iskoristili 20lopti..
Tom istom logikom su se u 4. cetvrtini Olimpijakosovi izglupirali , 20% iz igre sut , da nije tako bilo ne bi im ni prilazili... Ali dobro , glupo je i pricat sto bi bilo kad bi bilo , jednostavno mi je nevjerovatno da je po kladionicama czv bila favorit protiv Oly...
Vilijams se isprosipa citav mec i na kraj opet oce da siluje neke ulaze, a i Kalinic kad su prisli na -2 pravi faul na sut za 3...
Forever young, i want to be forever young
Ima li su ukradenu loptu i posle isto skok i 2x gaze aut liniju..
Kerber 2 1.75
Mladenovic 2 1.8 (fiks)
Smitkova 1 2.2
Vavrinka 2 2.1 (fiks)
Federer manje gem. 1.85 (fiks)
Nestor/Zimonjic 1 1.7
Partizan Uk.vise kos. 1.9
Buducnost Uk.manje kos. 1.85
sa 10e imate nesto vise od 1500e
Nesto je za nedelju vavrinka je da se ceka u ponedeljak..![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks