ovaj ce da bude tip!!!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Furious 7
Volio bih, zbog James Wana, da ovaj film uspije.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Jedva cekam![]()
Ja sam prije par dana pogledao lavirint novi dio i sve preporuke !
Treca sreca!
^^ Die Antwoord u filmu jbt![]()
\\OFL•GIC
@PavleCL, zasto treca sreca?
a Sharlto snima ne staje. probio se zestoko.
Chappie nerealno dobro izgleda. Like it.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Neka ga ođe - od Ilya Naishuller-a (režiser spota za Biting Elbows - Motherfucker) stiže film koji je kompletni POV. Ali samo ako skupi kintu, jbg
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
kakve to veze ima, evo X-Men fransiza je u vlasnistvu Foxa pa su imali 5 sasvim solidnih/vrhunskih X-Men filmova sa 6-im u planu + 2 filma o Wolverinu koji su diskutabilni...Poenta je da je Fox postigao ogroman uspjeh sa X-Menima (u stvari X-Men iz 2000. godine je, zajedno sa SpiderMan-om iz 2002. godine, zapoceo revoluciju u ovom zanru, i tek posle ova 2 filma su poceli sve cesce da izlaze filmovi po stripu/superherojima) i sto su ti filmovi, po meni, daleko iznad skoro svakog filma koji je izbacio Marvel Studios...
a sto se tice Deadpoola onaj teaser koji je navodno "procurio" je u stvari reziran od strane lika koji ce da rezira Deadpool film iz 2016 (to je bio njegov pitch studiju i radjen je nedje oko 2011. godine) a Deadpoola u teaseru upravo igra Ryan Reynolds koji je igrao "Deadpoola" u Wolverine: Origins i koji je po misljenju vecine fanova br. 1 za ovu ulogu...ne samo sto je dao glas, nego je on bio u motion capture odijelu...
sto se mene tice, taj teaser je vrhunski i pogodio je sustinu Deadpoola, tako da ako uspiju ovo nekako da upakuju u PG13 rejting i dobijemo nesto makar priblizno ovome u filmu koji izlazi februara 2016. godine, ja sam zadovoljan![]()
Ne može se ovo iz trailera nikako upakovati u PG13. Neće imati tako pogana usta, neće biti onako realističkih scena gaženja kolima, lomljenja vratova.
Da ne pričam o ovakvim scenama:
Tj. to neće biti Deadpool kojeg znamo i volimo.
Interesantno ali skoro svaki DC animirani film ima više nasilja i poganiji rečnik od filmova
Last edited by Rakun; 07-11-14 at 17:11.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ne, ne, nisam ja nista rekao za kvalitet filma. Ja licno X-men fransizu obozavam nego makar po ovom trejleru se vidi da ima tih komicnih scena sto bih ipak vise prepisao Marvel Studiosu, jer svaki njihov film (Thor, Iron Man, Avengers...) ima tu neku dozu humora koja se makar meni svidja i nekako mi ovaj trejler na to lici. Sa druge strane, Fox je nekako ozbiljniji po tom pitanju i generalno filmovi su im nekako ozbiljniji. To je sad ipak neko moje subjektivno misljenje.![]()
AHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAH. Ne mogu.
Okorelim fanovima kojima je i poznat mnogo bolje DEadpool je ocigledno strasno zanimljiv lik, ali ovaj humor i ovo sto prica kao navidan i baca nekakve fore mi ni na koji nacin nije zanimljivo. Ona scena iz Origins sa Reynoldsom mi je glupkasta takodje.
Ovako ga vidim kao neko ko ne poznaje lik Deadpool-a
"Nimfa" - čovjek koji je hejtovao sve. Uskoro u vašim bioskopima. Stay tuned.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks