Igram jedan lijevi tiket... Sinoc cekirao Psv 3+, veceras u klad. obrisem to i stavim Besiktas 3+... Sve ostalo doslo... i Psv vec na poluvremenu dosao.
Besiktas 0:0 na pol.
Hahaaaaa.
Sudija poništi čisti gol Bešiktašu. Vodu u koljeno noćas dobio, mrtvu li ti majku *****!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Igram jedan lijevi tiket... Sinoc cekirao Psv 3+, veceras u klad. obrisem to i stavim Besiktas 3+... Sve ostalo doslo... i Psv vec na poluvremenu dosao.
Besiktas 0:0 na pol.
Hahaaaaa.
A bio je ofsajd, samo da si pogledao ponovljeni snimak.
Ovaj kup uefa je uklet.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Već sam pao na 2 tiketa. Inter se sere u St Etiene bez 5-6 standardnih igrača. E zamislite kakva je to liga kad se ovakav Inter sere u St etiene.
Sad su ga dali u drugo.. E mamu vam.![]()
Last edited by Markouskas; 06-11-14 at 19:07.
Ja pogodih helsinki - torino x na poluvrijeme...
Sad jos sevilja 1-1 i volfsburg 1
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne pamtim kad sam pogodio ove utakmice u 18h sto se igraju, i sve govorim da necu nikad vise igrat, i evo opet igram i panem naraavno...
Nije mi jasno sto ste se zaleceli na St Etiene nocas, Inter jes prelos ali je za ove institucija. 2-2 igrah i na drugi X-2
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Ja po jadu stavih 1x, kao sigurica, da pojacam malo kvotu... umjesto da dodam 30 centi na uplatu...
Tu es mon héro!
A dje progovarah jebo me sinter
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Nadam se da Kopenhagen nece otic 6+, bilo bi ljepo da mi bar jedan tiket ostane u zivotu.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
besiktas je namjesten, ovo 2-2 zavrsava
Tu es mon héro!
Čekam na jedan tiket još PAOK da da go, a oni centar nisu prešli...
Ad astra.
I ja samo 3+ Wolfsburg čekam, lele, a razmišljam između njih i sevilje i normalno stavim wolf a Sevilja došla već posle prvog pol
Ja cekam rijeku da da jedan i dva gola na fioru ..
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks