Postoji li (možda sam off topic) u CG CardSharing sa Totalom ?
Postoji li (možda sam off topic) u CG CardSharing sa Totalom ?
mislim da ne
vjerovatno ne
sigurno ne
ali i pored triput ne,
volio bih da me neko odmah ispravi, sa sve primjerom
Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs
Na žalost nema ispravke za sada,a bojim se i za uvjek😈
Zna li iko u čemu je fora .?.
mislim da TotalTV forsira za sad uspješno, neki sistem sa karticom, koja radi samo sa njihovim prijemnikom
ne daju i ne razmišljaju o bilo kakvom drugom sistemu, ili tako nešto,
dje su ovi što sve znaju, da nam objasne detalje
Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs
Hema tv (BiH) br.130
Zasto total ne uvede sinhronizovani kanal Nickelodeon i Orlando Kids i Discovery Science koji se od skoro se emiituje sa srbskim titlom ?
Koliko je prebacanje opreme (tanjira) i montiranje iz jednoga stana u drugi? PG je u pitanju, prvi sprat...
30 eura.
Ljudi, postoji li neka akcija za nove korisnike? Cuh da novi korisnici dobijaju novi resiver, 3 mjeseca besplatno usluge a samo se naplacuje montiranje opreme 30 eura pa me interesuje je li to tacno?
Ne vjerujem. Prije je bila akcija 2 mjeseca, ne znam da li to jos uvijek traje.
http://www.totaltv.tv/Total+TV/3/Naslovna+strana.shtml
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Meni samo treba neko da prebaci tanjir sa jednog mjesta na drugo i da ga nasteluje to je sve....
Last edited by nemam ti kad; 12-11-14 at 23:32.
Daj nađi nekog da ti ili zavari za ogradu ili u zid ubuši rupe i posle je lako naći 1 satelit. Ne bacaj pare na lake radove.
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Nije ni mislio vjerovatno nešto puno da plati..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Zovi onda bilo kojeg montera za satelitsku,to ti je 10-15€.
Nemam ti kad imas PM
TOTAL TV AKCIJA :
● Svi paketi iz ponude prve dvije pretplate po 1 cent
● HD prijemnici sa opcijom snimanja
● Triple LNB - 300 kanala sa satelita HB, W2 i A
● Total TV kuca - razliciti kanali na vise tv-a
● Ugradnju i servis, kao i zamjenu starih satelitskih antena izvodi ovlasceni i licencirani Total Tv montazer sa dugogodisnjim iskustvom i profesionalnom opremom.
● Lokacije gdje izvodimo radove su: Podgorica, Spuz, Danilovgrad, Zeta, Tuzi i primorje
● Za sve informacije pozovite 068 44 66 66, 067 239 655 ili pisite na PM.
@milija.k
Pa koliko bi kostalo da nastelijujes kanale nije problem tanjir prebacit ko ima uslova!!!
Preseljenje opreme je 30€ i niko ne treba da dira opremu vec ovlasceni montazeri Total TV-a dodju skinu, ponesu i montiraju i nasteluju na drugu adresu, desavalo se x puta da korisnik sam to odradi da bi ustedio i osteti tanjir a da nije ni svestan kako, takodje ukoliko samo odradimo stelovanje antene koju ste vi sami premjestili i postavili na drugo mjesto nemate garanciju a bice vsm naplaceno 15€, tako da iskreno mislim da se to ne isplati.
Ali ako ja mogu bukvalno sa stolice da odvijem par sarafa skinem tanjir(jer je u pitanju kuca na prizemlju) i postavim antenu na drugom stanu na terasi jos lakse nego sto sam je i skinuo sa kuce,zasto bih placao 30-40€(kako kod koga) a po nekom mom skromnom vidjenju ostetit tanjir moze samo budala...i interesuje me na sta se odnosi ta garancija kada vi premjestate opremu!
Hvala..
Kao prvo desavalo nam se po terenu da korisnik prilikom skidanja tanjira ne odvije dobro sraf pa cimne jace tanjir da ga makne sa nosaca i deformise ga tako da taj tanjir vise ne moze da daje 100% signal, sta onda treba da kupi drugi tanjir ili da mu taj nastelujemo pa da ima problema sa sinalom kada je vjetar ili slaba kisa, uostalom politika firme Total TV je da korisnik ne smije da dira opremu u suprotnom gubi garanciju, samo ovlascene firme koje imaju ugovor sa njima mogu i to po cjenovniku koji je odredio Total TV, a kome to neodgovara moze da angazuje nekoga privatno i da mu to besplatno zavrsi ali vise nema garanciju.
napraviste kvantnu fiziku oko postavljanja tanjira :hammer:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks