Page 210 of 402 FirstFirst ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... LastLast
Results 5,226 to 5,250 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    sto bi sa onim JYM PRE, sto je nestao iz paketa, jesi li trazio poštara koji bilduje?
    poslali mi ponovo sa bb.com uz izvinjenje veoma korektno od njih. izgleda da je to klepio neko u tranzitu do nas, ko ce ga znat

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

i kakav je taj JYM, ima li neke razlike u odnosu na ostale pre-workout proizvode*?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

meni se svidja, nema peckanja po tijelu od njega, daje cistu energiju i fokus, pumpa je dobra ali nije pretjerana i sto je najbitnije posle treninga nema crash-a.
    doza je 26,5 grama(sto je 2-3 puta vise od konkurentskih proizvoda i svaki miligram svakog sastojka je jasno naveden u onoj tablici i nema skrivenih blendova) grama i dobra je stvar je sto su tu stavljeni svi sastojci koji su organizmu potrebni pred trening i to u dozama koje su naucno potvrdjene. I sam Stoppani koji je napravio proizvod kaze da proizvod nije stimulans vec mix najbitnijih stvari za razvoj misica.
    ja sam zadovoljan i daje rezultate sto je najbitnije
    Last edited by srdjancg; 03-11-14 at 20:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

jesam li ja jedini koji voli peckanje od beta-alanina?
    Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by srdjancg View Post
    meni se svidja, nema peckanja po tijelu od njega, daje cistu energiju i fokus, pumpa je dobra ali nije pretjerana i sto je najbitnije posle treninga nema crash-a.
    doza je 26,5 grama(sto je 2-3 puta vise od konkurentskih proizvoda i svaki miligram svakog sastojka je jasno naveden u onoj tablici i nema skrivenih blendova) grama i dobra je stvar je sto su tu stavljeni svi sastojci koji su organizmu potrebni pred trening i to u dozama koje su naucno potvrdjene. I sam Stoppani koji je napravio proizvod kaze da proizvod nije stimulans vec mix najbitnijih stvari za razvoj misica.
    ja sam zadovoljan i daje rezultate sto je najbitnije
    pa dobro, 26.5 grama, pretpostavljam da je onda jedna doza dovoljna za trenng, cini mi se da je i NO XPLODE 22grama jedna doza, a oni prizvodji dje ja oko 10 grama svakako traze po 2 doze da se pije pa dodje na isto.

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    jesam li ja jedini koji voli peckanje od beta-alanina?

:-)
    Last edited by kEDOWN; 03-11-14 at 21:19.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je assault bas dobro radio ne znam kakva su vasa iskustva sa njim i da li ima neko ko je uzimao ali cini mi se da je dobar.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo trening

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa i nije samo trening bitna je i ishrana i suplementacija./

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by mixed martial arts View Post
    Meni je assault bas dobro radio ne znam kakva su vasa iskustva sa njim i da li ima neko ko je uzimao ali cini mi se da je dobar.
    meni asault katastrofa se pokazao.ko da sam vodu popio, apsolutno nista, spavalo mi se tokom treninga i zijevao sam ko krap uzeo sam bio ono pakovanje od 3 komada da probam, ocjena od 1-10 je cista 1. Ni da me dirne, što kaže pikac kad testira heroin
    Napisacu ovih dana utiske za sve sto sam ja pio do sad, pa da malo komentarisemo, mozda napravimo tako neku dobru kombinaciju suplemenata

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,785
    Thanked in
    1,597 Posts

Od kad se to pije kreatin i protein sa mlijekom?

Sent from my iPad using Tapatalk
    f6

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    259
    Thanked in
    145 Posts

Ujutro sa ovsenim, u mlijeko i dodas whey. Ukus je 100 puta bolji.

Sent from my LG_G3 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Od kad se to pije kreatin i protein sa mlijekom?

Sent from my iPad using Tapatalk
    Whey moze sa mlijekom samo u toku dana a kreatin sa mlijekom nisam cuo još

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni asault katastrofa se pokazao.ko da sam vodu popio, apsolutno nista, spavalo mi se tokom treninga i zijevao sam ko krap uzeo sam bio ono pakovanje od 3 komada da probam, ocjena od 1-10 je cista 1. Ni da me dirne, što kaže pikac kad testira heroin
    Napisacu ovih dana utiske za sve sto sam ja pio do sad, pa da malo komentarisemo, mozda napravimo tako neku dobru kombinaciju suplemenata
    A jesi li probao ovaj novi horse power x od un-a?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

A jesi li probao ovaj novi horse power x od un-a?
    Probao sam isto onaj trial od 3 servinga. Problem je sto im se stvrdnuo nesto u ono malo pakovanje pa nije u prahu nego se potpuno sjedinio. rok je bio u redu ali kao da je vlaga neka bila prisutna pa im se bas svaka kutija toga stvrdnula. ja sam odlomio parcica koliko od prilike iznosi 1 porcija i popio. Prvo sto sam zapazio je da mi grlo gori od njega kad ga popijem, bas pece po grlu. Zbog toga ga vise nisam pio osim taj jedan put pa ne mogu da ti dam precizan odgovor kakav je proizvod. nisam bio siguran je li tako inace pece po grlu ili je to sto se prah stvrdnuo pa se nesto promijenilo. sjecam se da sam odradio fin trening taj dan i cini mi se da nije loš. noge sam radio, odradio sam jake serije ali je malo teze da se procijeni pumpa kad se noge rade. 7-8 minuta posto sam ga popio osjetio sam kao neki topli talas da je prosao i fokus je bio dobar. Nadam se da ce dobiti ponovo te od 3 porcije ali da je normalan prah pa da probam opet.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Probao sam isto onaj trial od 3 servinga. Problem je sto im se stvrdnuo nesto u ono malo pakovanje pa nije u prahu nego se potpuno sjedinio. rok je bio u redu ali kao da je vlaga neka bila prisutna pa im se bas svaka kutija toga stvrdnula. ja sam odlomio parcica koliko od prilike iznosi 1 porcija i popio. Prvo sto sam zapazio je da mi grlo gori od njega kad ga popijem, bas pece po grlu. Zbog toga ga vise nisam pio osim taj jedan put pa ne mogu da ti dam precizan odgovor kakav je proizvod. nisam bio siguran je li tako inace pece po grlu ili je to sto se prah stvrdnuo pa se nesto promijenilo. sjecam se da sam odradio fin trening taj dan i cini mi se da nije loš. noge sam radio, odradio sam jake serije ali je malo teze da se procijeni pumpa kad se noge rade. 7-8 minuta posto sam ga popio osjetio sam kao neki topli talas da je prosao i fokus je bio dobar. Nadam se da ce dobiti ponovo te od 3 porcije ali da je normalan prah pa da probam opet.
    To sto se stvrdnuo nije nista lose jer tako treba da bude valjda od nekih sastojaka tako se ponasa.Ja sam popio 2 kutije do sad i bas sam pitao onu prodavacicu u un-u za to sto se stvrdne kaze da je sve u redu da se zbog sastojaka tako desava da se stvrdne.Ja sam ga odlomio i usitnio cjelu kutiju sa nozem i posle 3 dana ponovo se stvrdnulo tako da to nije nista strasno.I moj drug je isto kupovao i isto mu je bilo takvo kad je otvorio.A sto se tice iskustva sa njim odlican je mogu ti reci ali je dosta skup nekih 45 e...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ja sam popio samo tu jednu dozu i ucinjelo mi se da je dobar. Znaci mogu i ove dvije da dokusurim, nije se ostetio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam popio samo tu jednu dozu i ucinjelo mi se da je dobar. Znaci mogu i ove dvije da dokusurim, nije se ostetio
    Samo ga nozem usitnis razbijes malo.Meni je rok bio do
    2016 i dosao mi je stvrdnut.Ako ti je dobar rok samo bucaj a to sto pece grlo i jezik to mora

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

To sto se stvrdno to ne znaci da je los,pokvaren ili bilo sto slicno.
    Inace u te trial,iliti reklamni materijal koji oni daju prodavcim obicno dzabe,uvijek su doze malo jace,da bi koliko toliko navukli musterije.

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    Ujutro sa ovsenim, u mlijeko i dodas whey. Ukus je 100 puta bolji.
    Dodaj i jednu bananu,i malo meda,i malo dextroze,vidji pojedi i jednu kiflu i tako..ukus je 1000x bolji

Whey moze sa mlijekom samo u toku dana a kreatin sa mlijekom nisam cuo još
    A kako to moze SAMO u toku dana?
    Mislim ne treba ga realno uopste mijesati sa mlijekom,ali me zanima zasto bas samo danju?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sto ga ne treba mjesati sa mlijekom ko je to rekao koja je naucna studija dokazala da ga ne treba mjesati sa mlijekom.Mozda ce misici propasti ako se whey popije sa mlijekom ili mozda umres ne znam.Mozes ga piti sa mlijekom u u toku dana i u toku noci i ujutro i posle treninga kad god oces.Bolje ga je piti sa vodom posle treninga jer se brze apsorbuje.A sa mlijekom apsorpcija se produzava.Mada vidim da si upucen dobro i da znas o tome dosta cim govoris da ga ne treba mjesati sa mlijekom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    To sto se stvrdno to ne znaci da je los,pokvaren ili bilo sto slicno.
    Inace u te trial,iliti reklamni materijal koji oni daju prodavcim obicno dzabe,uvijek su doze malo jace,da bi koliko toliko navukli musterije.

Dodaj i jednu bananu,i malo meda,i malo dextroze,vidji pojedi i jednu kiflu i tako..ukus je 1000x bolji

A kako to moze SAMO u toku dana?
    Mislim ne treba ga realno uopste mijesati sa mlijekom,ali me zanima zasto bas samo danju?
    Malo ti je jedna banana i malo dextroze.Stavi kilo banana 5 kasika dekstroze i teglu meda umjesto mlijeka i wheya bice ti bolji ukus a i bolje djeluje za misice.Dekstrozu mozes i prije spavanja lakse se dobija dijabetes sto da ne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pozdav bilderi Je li ko koristio MusclePharm-ov Combat Powder i kakva je imao iskustva? Cini mi se da bi mozda bio bolji od klasicnog whey-a, jes' da je malo skuplji, ali jbg... Zivjeli

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam ga probao, a skuplji je i dodje samo 1.8 kg ja mislim.Vise sam za obican whey mada mozda je i on ok sta znam.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Đe ste bilderiii?

Sparco, iskatova li se?

Za kaljestra guzonju znam, počinjem da ga se plašim...

Vidim don_tigra kako harambaši u Cheers, vata neke plavuše, boemski, prođe li povreda, trenira li se?

Divljino? Lucas? Kedown? Emp? Olosh? ostali?

Ja eo uvatih neki plan treninga, rokam, koljem, znojim se, urlam psujem...al je moćan osjećaj...makar 2mjeseca cu imat full ishranu pokrivenu pa javljam results kao NG čestitku...

p.s. sve ću da vas preveslam :b
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Ја мало кубурим тренутно са парама па се трудим макар 300 грама бијелога да спрчим, н'о је је*ена $етулација
    Чекам да покољем ове протеине што су ми у двориште, еееее како ће да се бурдикује онда са храном, мајко моја :Д

Поче ли ти они програм?

Мали податак - Прије неколико ноћи смо моја ђевојка и ја (читај 90% ја јер она има 50 кила) појели преко 7000 калорија грицкалица, што слаткога, што сланога... Кунем ви се, $утрадан ми се смучило кад сам видио слаткиш у пм :Д
    Али оно, мора се понекад дрмнут' мало метаболизам да не заспе, је ли маса или није маса :Д
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Počeo počeo...banja je za sad...al biće kukanja

E ak znam, i mene tako smori, mada se od različitih stvari uništavam, pa sporije dosadi
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Page 210 of 402 FirstFirst ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)