more li taj aditiv odvalit kakvog gliba pa zapusit i naprvit ****** iako je sada sve regularno?
Naspi naftu do cepa i jedan aditiv od liqui moly u auto kreso kupi pod ovim imenom Systempflege Diesel. Ako bude pakovanje od 250ml uzmi dva komada i uspes oba prvo u rez i nafte do cepa i vozi taj rezervar do kraja( tj do rezerve).
Ovaj aditiv preporucujem svima koji voze moderne turbodizele (tdi,hdi,tdci,jtd i slicno) jer cisti dizne i vrace ih na fabricko stanje kao i cio sistem u motoru.
+38268615321
[email protected]
more li taj aditiv odvalit kakvog gliba pa zapusit i naprvit ****** iako je sada sve regularno?
On prvenstveno cisti sistem za ubrizgavanje.. Tako da ako ti vec do sad nesto nije zacepilo nece.. Najbolji ti je marker da odes na neku dijagnostiku za dizne i vidis paranetre svake dizne. Onda vozis jedan rezervar sa aditivom ili dva pa opet odradis..
+38268615321
[email protected]
pusti djaola bolje ne dirat :-)
Ti aditivi su obichno ******
Juane,slažem se sa tobom!
kako koji meni ovaj aditiv radi posao: http://www.liquimoly.co.rs/proizvod/...ADDITIV-250ml/ auto je 320d e46 2003god common rail tehnologija.
Osjetno se primjeti razlika u radu auta dosta je mirniji zvuk dizela kad se uspe ovaj aditiv. U zadnje vrijeme sipam ga svakih 2000,3000km na 30l nafte i nema problema. Jos nesto na svakih 5000,6000km naspem na pun tank 65l pola litra sintetickog dvotaktola i tek onda auto sapce kao neciji benzinac....![]()
Ovo je aditiv:
Sve ostalo je voda.
TAKUMI
Ma ovaj nema šta ne radi. Kao što rekoh,sve su to mamci za lakovjerne![]()
Taj je isto dobar ali vjeruj mi uspi ovaj da probas. Mnogo je bolji od toga..
+38268615321
[email protected]
a koji aditiv za stare dizele da imaju tisi i ljepsi rad?
jes ima da radi ka husqvarna
Sparco, ovo da sipam u 1.9jtdm? Problem je shto mi je pun rezervoar. Moram li da ga ispraznim, sipam ovo pa punim? Da prespem naftu u neku karivolicu pa cu je vrnut crijevom![]()
Prvo aditiv pa gorivo radi mjesanja...
Jtdm je common rail...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Passat 5 1.9 tdi 74kw desi se da "izgubi gas" .. desavalo mi se kad ga vozim ~120kmh da mi izgubi gas, i onda sporije prima gas, kao da izgubi veliki dio snage. Npr kad se to desi ponasa se kao da ima 40hp a ne 100hp. Kad se auto izgasi i ponovo upali problem nestane. Zna li neko o cemu se radi? Sta je problem i kako ga rijesiti?
Isti slucaj imam ja sa golf 4 isto tdi ali obican,neko kaze protokomer,neko turbina..
Bio sam u auto mont servis gdje rade poliranje i zakazao za cetvrtak i jutros citam tekst na portal vijesti za poliranje i to da nije dobro ukoliko se stavljaju cetri sloja kao sto rade u auto mont. E sad nek mi neko kaze da li da to radim ili batalim ?evo tekst iz vijesti :
http://www.vijesti.me/techno/kako-do...ljedica-803558
sve zavisi jel ti na autu fabricka farba ili je naknadno farban i kako je ofarban. Ako nemas neku potrebu tj ako ti auto nije izbljedio vidno ako nema onih sitnih ogrebotina zasto bi ga polirao...u suprotnom svakako da.
Fabricka je farba
Kada se guma osteti sa strane na trotoar, znaci skine se mali sloj gume, da li je potrebno to doraditi ili se moze tako voziti, ima li neko da moze to da nalije malo za svaki slucaj? Jer mi je guma skoro nova sa extra šarom..
Last edited by Archi; 04-11-14 at 11:36.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Narode,
Gde je u gradu nakpovoljnija registracija, naravno rate bez previse ziranata, hipoteka i tako?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks