Koji su sajtovi najbolji za gledanje sportskih događaja, fudbal prvenstveno?
To sam vidio medjutim nisam znao na osnovu cega je to tako niti sam primijetio ova slova na kraju artikala.. Evo mi sad brat objasni 7% je za osnovne namirnice vidi se skroz pored stavke na kraj sta je u grupu A a sta je u B. Nisam znao za ovo do sad.. Hvala
Last edited by Archi; 31-10-14 at 18:29.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Koji su sajtovi najbolji za gledanje sportskih događaja, fudbal prvenstveno?
tv o le.com![]()
Zahvaljujem momci
wiziwig.tv
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Treba da spajam neke žice za radio pa mi trebaju oni plastični nastavci koji služe za spajanje dvije žice (ubacim dvije zice i samo spojim plastiku i dobijem kontakt), da ih ne bih gulio i spajao izolir trakom. Uglavnom, Gdje to da kupim, koliko kosta i kako da tražim to, ovako opisno ili to ima neko ime.
A ima li ovakvih kod nas, za koje nije potrebno guliti zicu i vrlo su jednostavni?
http://www.hrvatin.hr/osc/konektori-...vi-p-1308.html
Ovo sam poprije nedje uzimao u EMI. Mozda i dalje imaju. Probaj u kvantum na cv. brijeg ili okov
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Posto mi se sestra brzo udaje, ima li ko da mi detaljno objasni koje su moje obaveze starijeg brata? Znaci, sve od pocetka do kraja...
Forever young, i want to be forever young
kad dodju djeveri da je vode,ti im ne daj da udju u sobu dok ti ne daju sve to para sto imaju,eto to ti je obaveza![]()
Samo, to? A kod maticara i na svadbu? Svaki savjet je dobrodosa...Hvala.
Samo utoku nabavi i miran si...![]()
#fakenews
Ma ni utoku, oce odma da hapse sunce ti jbm![]()
Tu es mon héro!
a stvarno je bzv. taj obicaj jer bukvalno ispada kao da treba da proda sestru, kako je to lose.
istrajan budi.
xaxaxa, ma utoka je vec zategnuta, jes da je na corke, al ajde...Barem mi odje ispred kuce ne mogu nista. Fala vi momcovi, ako se neko jos neceeg $eti, nek pise slobodno...
Jos samo da nas zovnes na svadbu I nemas problema :-)
istrajan budi.
Eo ko god procita ovaj post, pozvan je ne svadbu. E, sad, kad i dje je, to se snadjite![]()
Ja cu vi ljudovi to javiti![]()
Tu es mon héro!
Ja bih dosa na svadbi samo da isprobam jednu strasnu foru koja mi je prije nedje pala napamet, da istampam masu novcanica od 100, 200 i 500 eura i kad dodju trubachi da kao fora izvadim pun novchanik para I da ih bacham onome u trubu da mu ih kachim u kragnu, da svi misle da sam pun ka brod hahaha
istrajan budi.
^^^auuuuu, dje me podsjeti, slušao sam neke trubače skoro i u jednoga baš pogledah kad je praznio pljuvačku iz trube na ono malo dugmence, želudac mi se obrnuo naopačke.
A što se svadbe tiče moraš bačit 10-20€ i naručit SESTRA MI JE PORUČILA... bez toga nema, dok se ne čuje na mikrofon: SPECIJALNO OD BRATA.:encouragement:
Neka ga ne mari....
xaxaxa, narucivacu citav dan na ovu lucidovu foru, samo mi punite glavu, ima da se isprosipam na svdbu kad se napijem![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks