zasto sam odigrao buducnost, mislim stvarno veze nemam
zasto sam odigrao buducnost, mislim stvarno veze nemam
Tu es mon héro!
Ova Svedska nesrecna liga pola utakmica 1:1.
Xaxxaxaxa xaos ja rekoh zena uplatila pesto da je to sigurno .
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
A igralo se na mogren u sve 16...obrnuli kvotu naopacke na bet 365...mene drug zove i kaze ima dojavu gencebirligi tacan rezultat 0:0...ja iskuliram kao i na sve dojave i rekoh vidji dodje kad tomic u 96 iz slobodnog prc...mada da sam odigrao (oko 8 bila kvota) imao bi gradjenje na isto toliku kvotu ako ne i vecu...
Stevenage poveo protiv tranmerea
Bigo leicester gledam, ako ovo dodje gg ja ti se klanjam, pa nijedan sut, nista se ne desava
Last edited by mouriinho; 01-11-14 at 15:51.
Stevenage vodi na 35 minut, 0 1 autogol, može bit da će doć ovo kec. Ja po običaju ne odigrah
Zato sam ja odabrao 3 koja nijesu došla![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Hahhaha i ja, 2 mi došla i evo će me Everton bačit, baksuz.
I ja evertona i kardifa![]()
Ja ta 2 i dodao još Česterfild
Što bi prost narod rekao - Ne da se usranom do potoka doći![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
12 od 16 parova doslo. Everton mi drug doda i tako bi ispizdio da me bacio samo on, medjutim baci me i chesterfild
Sent From My HTC M8
Volvs i Everton, a kakva komedija, bruka.![]()
E i ja sam izabrao 3 koja nisu dolsa oca im u oca, a eto cijela Engleska 2 je dosla P1+!
I ja 2... josh mi ne prodje tranmere 2-1 u lutriju, ako to dodje ima da se samolikvidiram...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Jedini sam Nikšićanin što je dobio na ovo PP1+, niko mi nije baksuzirao danas![]()
Odigram 5 parova 2+ i samo jedan par cekam (nece doci jos 5min). Takodje jos 5 parova 1/2, a 4 od njih su 1:1..a jedan 1:2. Kad te nece nece![]()
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks