Ne znam je li ovo prikladni topic, vjerovatn ne,ali eto, ako hoce ko da se oproba na Bingo online na Olimp kladionicu, nemojte!
Odigrah sa 6E po 0.25 svaki put po jedan broj nekad dva broja mi je trebalo da dobijem nesto i nijednom ne dobih.
Ne znam je li ovo prikladni topic, vjerovatn ne,ali eto, ako hoce ko da se oproba na Bingo online na Olimp kladionicu, nemojte!
Odigrah sa 6E po 0.25 svaki put po jedan broj nekad dva broja mi je trebalo da dobijem nesto i nijednom ne dobih.
Dobi Raonic 2:0 Rodzera.
Sad se Nole opusta i Marej dobija - idemo online na Skota kvota 3.40
![]()
Koja je ovo liga
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Na meridian online takođe može da se igra, 27,5 kvota
šteta što centa nemam![]()
ja odigrah sledece
auxere x
boulogne gg3+
benfika 1
fortuna sitard 2
oh leuven gg3+
kvota 51.99 u lob
Ajmo jos 2 i Deportivo gg i puna kapa
EDIT
Bravo NovaceEto jedan brejk.
A sad ce da ga gazi!!!
Last edited by gigsy; 31-10-14 at 20:13.
Evo moze tranmere da se igra u kladionicu SPORT(kotor,tivat,budva..nzm ima li jos dje) i to je kvota 34.
Cekam salke na dva tiketa ... na jedan 1xi2+, a na drugi 2-4 :/
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Znaci, usao sam odje, vidio tiket sto je BIGA postavio na brzinu, i reko ovoooo dolazi 100%...i naravno zaboravih da uplatim! Pi!
Brao BIGA.
A niko ne pominje Galatasaraj 2-1 ?! :angel:
Montenegro!!!
Schalke 1X 1.25
Dusseldorf 1X 1.43
Dijon 1 1.75
Troyes 1 1.75
Eindhoven GG3+ 1.75
Hansa 3+ 2.00
kvota je 19.15e u Lob.Srecnooo!
ucinje mi se realno,podjoh s 5aka da odigram,vec bjese poceo ajndhoven,odustadoh,takav sam sa srecom ovih dana,da ne palamudim vise,svaka cast!
i odigram monaka x2 sa 10kom))aj bar nesto))neki moj predlog,zaboravite na monaka,mozda bljesne tu i tamo al ovo su idealni mecevi ako je malo jaci protivnik da se igra dupla sansa,dobro se placa,jos...
Htjedoh da ispratim ovaj Bigin tiket, djelovao mi je skroz dobro, i naravno nisam uplatio.
Bravo klinac!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks