Zahvaljujem Fabia![]()
Kod Marka Boljevica, od CT semafora 60 m u pravcu NK, lijevo. 5 eura sve. Bruka.
TAKUMI
Zahvaljujem Fabia![]()
You'll Never Smoke Alone..
Povedi auto kod makija da ti to pogleda,fabija potvrdi
Potvrdjujem.
TAKUMI
Može bez problema. Dakle, dok god je vlasnik u automobilu, može upravljati sa stranac. A stranac može upravljati i ako nije vlasnik u automobilu, ako je stranac privremeno nastanjen u CG što dokazuje odobrenim boravkom u pasošu, kao i ako uzme Rent a car.
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Ljudovi, broj majstora u pg koji ce srediti anlaser, da nije skup, a da zna posao. Hitno je.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Tu es mon héro!
momo na krusevac, udjes u baku prodjes bemax zgradu prodjes skretanje u radnicku i na cosku kod trafoa garaza sa lijeve strane
To mi je za kuma sto zivi u pg...zna li li mi boka pogledati ona signalna svijetla kad se vrata otvore da rade?
Tu es mon héro!
A zna valjdanije ga grom ubio
![]()
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Za svaki slucaj zna li jos neko nekog majstora za anlaser u pg?
Tu es mon héro!
Sto moze biti na golf 4 1.9 tdi da se desi da po nekad iz cista mira gubi snagu uzbrdo,ali rijetko bas
Vjerovatno je turbina pri kraju..ako se bude cesce desavalo do nje je. Moze da bude do protokomjera takodje. Najbolje podji na dijagnostiku pa nek ti vide do cega je.
+38268615321
[email protected]
Je li anlaser ili alanser? Nikad mi to nije bilo jasno.![]()
an + laser
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Sparco ili nisi dobro pročitao ili se nisi naspavao.
Kakve veze ima anlaser sa protokomjerom ili turbinom?
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Bice da je. Mada i ja sam imao problem sa istim motorom u oktaviji, bas tromo izgleda uz duzu uzbrdicu. Ne bi volio da je turbina
Tu es mon héro!
1. Koja je trenutno najbolja, najkvalitetnija navigacija koja postoji? Kupio bih neku... pare mi nisu presudne, necu nista jeftino. Koristio sam GARMIN, za grad je odlicna, za otvoreni put zna da zajebe. Neko kaze ove TOM TOM da nisu ni malo lose. Sad ne znam jel valja to sto.
Naravno da se podrazumijeva da mape budu zadnje izbacene, najnovije. Ali koji uredjaj kupiti?
2. Kad me u drugu drzavu zaustavi policija (Srbija, Hrvatska, Svedska... nebitno), i napise mi kaznu za napravljeni prekrsaj, npr. prekoracenje brzine ili nevezivanje pojasa - zanima me kako ide naplacivanje? S lica mjesta moram da odem u postu, banku, ili nedje drugo da platim to, ili mogu i iz svoje drzave to da platim?
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks