Trebalo bi da dodje!
Dodje cedevita 1 na jedvite jade, visok bijase hendikep (8,5) pa samo cistu 1 stavih.
Tu es mon héro!
tenis dubl u 12:30h
simon
robredo
kvota 3.15
Daj jos ado
Tu es mon héro!
nije ni ovo sigurno ali reko da izbacim posto su solidne kvote posebno na robreda,ali on ce bit umoran(igrao finale u valensiji prekjuce) dok simon nece imat lak posao protiv verdaska ali sigurno je kvalitetniji igrac+ igra u svojoj zemlji,pa eto...
mozda bi trebalo probati pironkovu protiv cibulkove koja je u ocajnoj formi,a koja je pocela godinu odlicno + igra pred svojim navijacima u bugarskoj,kvota je tu 1.95
Jes da nema nesto posebno da se igra ali evo nesto da se proprati dan![]()
ne preporucujem preko euro uplatu
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Moze na private preporuka nasih al jos bolje online kladionica koje nude specijale poput zutih,crvenih,kornera,...a da nisu neke koje zajebavaju pri isplatama i vecim uplatama?
hvala.
Eto tako...
sto radi simon,dva zadnja gejma ima 30:00 i gubi oba,pa nevjerovatno...
Tacno bi Simona Halep ovo bolje odigrala nego Simon..![]()
citadela-livorno GG3+
bari-peskara 3+
Idte u ****
Sent from my Nexus 4
Tu es mon héro!
Probati na live prvo poluvrijeme over 1.5 mec VIDEOTON - DIOŠĐER poceo u 17 i 30
Sa euro da se isprati:
Sassuolo 1 2.25
Caen 1 1.65
Werder 2 2.20
WBA GG 1.63
Nantes 1 1.70
kvota je 22.63e u Lob.Srecnooo!
Kako sam sastavio ljepoticu tiket, sa 0.60e, jao, jao.Ove od 20h što počinju.
Evo jedan double za mirne snove!
koje imaju lige za sjutra?
LJUDI POMAGAJTE AKO BOGA ZNATEpoludje od druga jer ne zna kako da podigne pare sa olimpwin.com pa me interesuje koja je procedura poslao je kopiju licne i sto dalje?
Oročene su mu na 6 mjeseci.Mora sačekati. :P
Mene bači Livorno smrdljivi P1+ , 7 utakmica uvatim p1+ i stavim livorna koji je uz perudju jedini igra bez gola poluvrijeme u seriju b. Imam na drugi sasullo za 140, gleda li ko utakmicu, mogu li napravit sto?
Sent From My HTC M8
Tesko
Monpelje 3+ za 52e, sa 0.60e... Paaaa dobrooo...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks