Ronaldo i Van Gal/ Ancelotti...
Ronaldo i Van Gal/ Ancelotti...
Simeone to zaslužuje realno.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
brat bartu - nojer i simeone.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
nojeru, nagrada za petardu u 1/2 LŠ.
Ronaldo i Karleto, ostalo ne priznajem.
Edit: Kros isto može.
Last edited by Markys; 28-10-14 at 14:23.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Krajnje objektivno nema šta... Samo što je LS naspram SP kao partija klikera ispred zgrade...
#fakenews
Lev ili Simeone, a igraca je tesko odluciti, Roben, Nojer, Miler. No, ni 2010. se nije Mundijal gledao, sto bi i ovoga puta.
Nego, sto nema najboljeg napadaca svijeta u konkurenciji, opet neka nepravda prema njemu :icon_frown:
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Simeone naravno. Bilo ko drugi da bude bi bila nepravda velika. Sto se igraca tice Ronaldo definitivno. Mada je po meni najkompletniji igrac Ibrahimovic.
Sent From My HTC M8
bas bih volio da vidim neku uporednu statistiku suareza vs vecina gore pobrojanih napadaca.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Iz Italije samo Pogba i Konte. Jad.
Za one koji se pitaju zasto Ronaldo:
Ako vec Blater odluci da odreaguje ka sto je dao nagradu na svjetsko, onda je stvarno dotrajao edit: evo ja nadjoh da je reka da je bila greskaAko ne postoji sansa da je Roki dobije, mislim da bi trebao da uzme Di Marija ( da je ostao u RM niko ga pomenuo nebi ). Nojer jes' fantastican bio ali i u ranijim godinama je bilo je bilo igraca koji su bili na celu reprezentacije i kluba a nisu nista dobili (Xavi,Iniesta,Casillas). Za trenera ce tek bit klanje 😎 👊
Omar ponovo dominira
hatece em 8
Last edited by jedikupus; 28-10-14 at 18:00.
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Ronaldo, Svajni, Nojer, Lam i Di Maria, mada Mesi upada u tu petorku, iako ne zasluzuje top 5.
Vala Klempo je zasluzio top3, ma i zlatnu loptu, ali uzima Ronaldo ili Nojer..
Simeone ili Lev.
Nema Suareza na listi? Nijesu normalni, chovjek je najbolji igrach na svijetu, zbog takvih igracha se fudbal i gleda.
Ridin' on the black train
Ronaldo i Simeone.
Sve ostalo je sviranju kuPcu.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Kako se ljudi sprdaju na ovoj temi, k'o da je Roki kriv što mu je Portugal rupetina. Ne može ih sam vući. Daleko je ispred svih.
Naravno + je rizikova karijeru zbog povrede da bi im pomoga nesto. Sam ih je dovuka na prvenstvo protiv Svedske vise nije mogaa sto se tice Suareza , naravno da zasluzuje mjesto u prva 23 ali je takodje daleko od najboljeg
hatece em 8
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Suarez ga nije mogao dobit' sa ugrizom i banom od 4 mjeseca nikako, pa sve da je za klasu najbolji..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Suarez je prosle godine bio najbolji. Sad se vidi koliki je impact imao na igru Liverpula. Dje je Roki na SP? Dje je u finalu LS? Dobice zbog trofeja i 10 hattrickova protiv Granade....
Ovaj je dao 31 gol i uzeo zlatnu kopacku ,a nije odigrao ni 30 utakmica za Liverpul u prvenstvu i nema ga na listi. Znate vi ista, moj *****, o fudbalu.
I to kakvi golovi...
Najbolji igrač na svijetu bio prošle sezone. I sad bi bio da nije pauzirao, ali neka..lagano će se on vratiti.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Modrić, lokomotiva desetostrukog šampiona evrope a niđe ga nema u priči, sramota.
Koji Suarez, onaj što ga nema u derbijima, nije valjda ta momčina?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks