Merak u Niksicu kod Zahumlja... Odoh prvi put i posle toga jos jedno 20 puta)))
Sve im je svjeze a cijene da se odusevis. Tipa njeguski stek je 6 eur, karadjordjeva 5ipo, porcija pasulja 2e, salate po 1ipo - 2. A normativi da ne mozes da pojedes![]()
Moj utisak je da je recimo krompir peceni tamo redovno tvrd jer nije pecen dovoljno. Dalje, uzimao sam ranije one njihove dvije-tri vrste paste, i svaki put je razlicito posoljena i zacinjena. Nekad je strashna, a nekad nishta nevalja. Od kuvanih jela nikad nista nisam uzeo sem cufte jednom koje nista nisu valjale.
Ja tamo odem i uzmem peceno pile, to im je dobro. Ostalo mi ne pada na pamet vise tamo da jedem. Generalno, bolja je kuhinja u Voli na Stari. Riza im je bolja, krompir im je bolji, salate takodje. Jeo sam u Voli na Stari punjene paprike, ne bjehu loshe uopshte. Lakovic je prije godinu dana bio mnogo jeftiniji od Volija, ali je i Voli snizio cijene a Lakovic koliko mi se chini povecao. Recimo pecena kokoska je bila u HD Lakovic 2,99/kg , a sad je 4,49/kg
Merak u Niksicu kod Zahumlja... Odoh prvi put i posle toga jos jedno 20 puta)))
Sve im je svjeze a cijene da se odusevis. Tipa njeguski stek je 6 eur, karadjordjeva 5ipo, porcija pasulja 2e, salate po 1ipo - 2. A normativi da ne mozes da pojedes![]()
One Ring to Rule them all...
Cuh juce za njih, vala moram poci da probam to cudo. Jel to restoran? Cuh da imaju i dostavu
Tu es mon héro!
Oni imaju mesare, sad da te ne lazem mislim da su Miljanici u pitanju ili nesto tako. Njihov je i Rio ili su suvlasnici tamo.
Jeste restoran, a rade dostave, usluge pecenja itd. Od 1ipo do 3 za vrijeme rucka ne moze da se nadje mjestoSve commoneri jedu. Povedi 2 druga i mislim da cete sa 25e lagano da prodjete sa picima i salatama
A vidio sam i u ulicu dje je markova kad se ulazi na setaliste da su i tamo rostilj otvorili. Idu ljudi kvalitetom i kvantitetom a ne bucaju cijene u nebesaSvaka im dala
One Ring to Rule them all...
to sa krtolom mi se nikad nije desilo,a redovno uzimam ili pecenu ili kuvanu.
pashte imaju samo 2 vrste sa sirom i sa piletinom i sampinjonima. skoro sam vidio tek,bila je i neka sa slandzom,prvi put sam je vidio tada.
sa pashtom sa sirom i piletinom nikad greske nije bilo,a mislim cak da nijesu posoljeni uopste (sto mi odgovara,jer kad ulozim da jedem,posolim kolko meni odgovara).
u lakovic redovno uzimam becku i parisku sniclu,redovno pastrmku i cesto se zapitam na koju foru im je isplativo,jer me bogovski rucak u koji je ukljucena i corba i salata nikad nije ispao preko 3 eura.
Za kuhinju u Lakovic nemam nikakvih negativnih iskustava,samo preporuke.
Đe se u Pg mogu pojesti dobre slane palačinke, sa piletinom?
Ljetos mi je jedna đevojka iz Srbije spremala u Sutomore, ja bolje palačinke u životu jeo nisam. Evo sam u potrazi za takvim, ili sličnim. Kako ogladnjeh na samu pomisao na njih, auh.
Palačinka, piletina, pa sir onako poluistopljen, a sve vruće, aooooooooooo, kako bih sad prekinuo dvije!Ali odoh da popijem čašu vode i ometem jedan nar.
![]()
A ja to malo kulturu da prosipam ovim cikotićima.![]()
Centar,Njegoseva,pored novog hotela Hemera.
Probaj i u Venom, nedje ranije sam ih tamo jeo i bile su im vrh.
Who let the dogs out
Jedoh u Venom skoro neđe piletinu, predobra je. Cijene jesu jače, ali je OK sve, osim wireless-a, na koji su očigledno nakačene okolne 3 zgrade.
Ignorišem Venom otkako su bijesni Zagoričani počeli da svraćaju u isti, sa 5-6 auta, grupno, i te fore.
Probaću ove što Đuzla predloži, pa javim.
Probaj u venom slane king. Ali reci bez pecenicenista bolje nijesam jeo.
Curetina
Piletina
Pecenica uh
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Zna li neko gdje je najljepsi/najbolji kacamak ? Kolasin? Koji kafic/restoran?
U savardak je top
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
dobar je i u vodenicu ako ti je crnjak da se pentaraš u planinu
u vodeniu je postao bolji nego u savrdak. i malo mesa na seljacki nacin sa strane. uh fantazija
f6
Dje je ta vodenica?
Last edited by radza-madza; 30-10-14 at 12:33.
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks