http://www.cdm.me/auto-moto/automobi...stu-u-svedskoj
Kakva je ovo prevara, je li ovo realno? Mada, danas je sve ovakvo, sve je laz osim ajfona.
Uzeh auto juce i malo sam samo vozio. Nisam primjetio nista drugacije nego sto je bilo... Eo da vidim jos par dana pa cu onda zakljuciti...
Juce ih pitah imaju li i dalje ono ulje sto su mi ranije sipali i ono imaju, ali ne znam zasto su poceli drugo da mi sipaju... S obzirom da znam te ljude tamo, muka me da se svadjam i raspravljam, ali nedje drugo mislim da bi mi platili i razliku u gorivu koju sam potrosio zadnjih 20.000km...
U pitanju je ovlasceni servis za Hondu...
Originally Posted by Nk-001
http://www.cdm.me/auto-moto/automobi...stu-u-svedskoj
Kakva je ovo prevara, je li ovo realno? Mada, danas je sve ovakvo, sve je laz osim ajfona.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Pa taj pogon je koma. Kao i 95% 4X4 pogona.
I sramota je za Hondu, imaju SH-AWD koji je najbolji 4X4 na svijetu a oni i dalje koriste 4X4 ala audi.
TAKUMI
Najbolji trenutno pogon ima subaru
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Nema.
TAKUMI
Hahahahaha tragedija!
Ajde Fabija ti mi objasni zasto ne koriste ovaj sto si pomenuo??
U Acurama ga koriste a kod sebe ne? Da se ustedi? (a da se ovako obrukas)
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Da se ustedi.
Ali pazi, za USA imaju 2 4x4 pogona, ovaj i ful time awd koji je dobije uz doplatu. Za europljane ih boli kita.
TAKUMI
Ja ti kazem da nema.
TAKUMI
Vilsone ima li neko auto a da ga ti nisi vozio? I ima li koje auto da valja a da nije Japanac ili Koreanac?
Moj quatro pogon radi savrseno whatsoever
mislim da audom mogu da ga dzibre svi ti sesnaestasi (4x4=16)
Audi ima prelos pogon. To je opste poznato
kad je audi karao sa svojim kvatrom ostali su proizvodili sporete na cvrsta goriva
I sa trakcijom nos mu bjezi opasno. Svaki lakat na suvo pravi problem. Zamisli tek snijeg.. Moras rucnu u svaku krovini da upotrebljavas.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks