Sta se desava ovo ? Nikad ga nisam vidio ovakvog.djeluje potpuno izgubljeno ?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Odigra Simon ovo polufinale odlicno, ustvari cjeli turnir igra jako dobro.
Ko god da prodje danas u finale bice to dobra borba.
Sta se desava ovo ? Nikad ga nisam vidio ovakvog.djeluje potpuno izgubljeno ?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Jebe se njemu iZgleda daanas za sve ,a u pm
...
Fedex mnogo bolji i kraj...
Nije Djokovic ni zaigrao ljudski i kako treba danas,a iza linije duboko,ovaj napada,sralo ga je i cao.
...
Nema sto bolji je pobjedio, bice interesantnije ispratit trku za No1 do kraja sezone.![]()
Kako stoje sada sa bodovima?
Novak je odigrao jako loše danas. Federer nije odigrao ništa spektakularno osim što ga je služio servis i što je dosta poena dobio na isti šablon zahvaljujući Novakovoj malodušnosti.
Pokakio se na sebe ovom jadnom igrom protiv Federera a meč je bio nevjerovatno važan... Takva mu je sva rabota. Izgubio je RG zbog glave, ove godine omogućio Vavrinki da osvoji AO, prepustio finale US opena Nišikoriju... Mislim da je uprskao svoj sjaj ovim mizernim porazima.
Ja ne gubim nikakvu nadu. Samo sam realan. Novak je uvijek igrao kukavički i malodušno u važnim mečevima. Inače me veoma razočarao nakon poraza od Nišikorija a ovo danas je sramota ya njega. Apsolutno niti je igrao kao svjetski broj 1 niti se ponašao tako. Jednostavno je danas morao da igra najbolje ali nije i ćao. Tako je gubio sva polufinala i finala od Nadala i ostalih.
Osvoji ga Rodjo majstorski.
Deda nastavlja lekcije da djeli.
Gdje ovaj covjek izvlaci motivaciju da ovako igra nije mi jasno.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Svaka čast Fedex...odlična čitava godina.
King is back.
Ne gledah danas meč jer sam bio odsutan, ali jučerašnji protiv Đokovića je bio fenomenalan. Zaista je Federer bio kao u najboljim danima, samo što je takav možda dvaput godišnje a u svom prime-u je bio u makar 50 % mečeva. Da je bilo finale dobio bi opet Đoković sa 2:1 jer ove godine gubi u finalima i od onih koji su za klasu ispod njega, a ne od Đokovića. Đoković je bio daleko od lošeg, narotiv.
Dvije Masters titule za čovjeka od 33 godine i drugo mjesto na ATP listi? Not bad, iako je konkurencija sve gora.
Dick Laurent is dead!
Stvarno,liše ove trojice ovo drugo blijesne na nekom turniru a odma u drugom ispane u prvom kolu...samo zamisliti neki grand slam da ne igraju svi troica![]()
Last edited by METZ; 12-10-14 at 22:25.
Federerov prime je bio sa neke 24 godine, Nadalov takođe, Đokovićev takođe, Murrayev možda sa 25. Igra svih ovih igrača je slabija u odnosu na onu kada su bili na vrhuncu. Nadal ima zdravstvenih problema, a uz to ima i 28 godina. Kad je Federer imao 28 godina mnogi su ga slali u penziju jer su počeli neki čudni porazi tipa Soderling i Berdych, a Nadal i Đoković (i uslovno Murray) su bili mladi i odlični. No, kako sad mladih ni nema, ova trojica-četvorica igrača ne treba mnogo da se trude kako bi ostali na vrhu.
Dick Laurent is dead!
No1e dobio sinaneka je sa srećom !
![]()
Kolko je bilo u setovima? Rekoste li da je Nole dobio?
AJ shto vishe Djokovica ako BOG da![]()
...
Честитке Ноле, нек је жив и здрав син па да надмаши оца.![]()
nek je ziv i zdrav!
100 godina!
![]()
Cestitke Djokovicima.
Mali Stefan ima da rastura..![]()
Стефан Ђоковић да удара лоптицу за Црну Гору или ништа.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks