ovo je u BRja mislim da još daju bonuse u premier,meridian i olimp čini mi se
ovo je sve iz biltena
![]()
Koji si dobio od ovih?
Bzv su ove kvote, bonuse imate u Premijer 5% na 6 parova, 10% na 7, 15% na 8, 20% na 9, 25% na 10 i na sve preko imate 30%. Odlicne kvote i dobri bonusi. U Sansu su najbolje kvote ali nemaju bonuse.
Kod mene iskopali i Lutriju i Premijer... Ostala samo rupa od 15 m dubine :lolblue:
Zeznu ova Vojvodina.)))
Hajduk 2
Sevilja 2
Vojvodina 2
Ispao si iz ritma moj dobri
Sent from my Nexus 4
Tu es mon héro!
Ja sam je igra 3+ najjaca igra pa sto bude
prosle god sam isto pao gg 0:0 zavrsila uz milion sansi
ovaj put pratim na rezultati.com
![]()
Puštite fikseve, p1+ maajkaMada nisam upira danas, na fikseve mrtve se juce ispadah pa ovo dodje danas za vadjenje super.
Sent From My HTC M8
Zamislite sad Inter dođe over 3.5, kvota @10.00... :lolblue:
Hint: QPR - Lpool![]()
samo da dodje 1
Došlo, ali kao da nije, koliko sam noćas mogao da ih ''opljačkam'', da sam jednom u životu sam sebe poslušao, uuuusta mi se pokakim.
1) Ni centa na ovo ne stavih. Kvota @10.00
2) Centa ne stavih na poluvrijeme over 1.5 golova. @3.50
3) Centa ne stavih na over 0.5 kada je kvota bila @2.00
4) Ne uložih kada Napoli povede. Sve me nešto gura da stavim 5 pišljivih eura da pada prije 89:59 minuta još jedan, kvota @10.00 bila, odmah Inter izjednači...
5) Ne ispratih svaki sljedeći over, za 1:2 i 2:2
I to me sve nešto vuče, igraj magarče, igraj... A ja ležim, i gledam... Ooooooooooooooooooooooo.
I to kad povede Napoli, vidim kvota @10.00, upišem 5e... I čekam, gledam, kad pljas, 1:1!
jel ko gledao Viljareal? Jel realno da su oni napadaci takve supcine i sebicnjaci, da nece da asistiraju jedno drugom, nego sebicno pucaju , pa ako odje... a uvjek jedan od saigraca slobodan sa sigurni gol!!!
Igrao sam Inter da daje 2 gola
Lion da daje 2 gola i viljareal igram 3+ i prc
Ljudi, vazda je nedelja u vece noc za vadjenje ali kao nocas nikad bolji rezultati stim sto ne igrah tj dodah Paoka, Rozenborga oba dosli 1 i gg3+
sa 5e
Lion 1
Inter 3+
Genk 1
40e
sa 5e uzivo
Steaua 1pp
Figurense 1+pp
Palmeiras 3+
Elche vise drugo
50e
GASIIIIIIIIIIII hahahahah
Dobar si Biga, najbolji si igrac odje, bas te odavno pratim i jedini si koji igras po mom ukusu (mada ja sad igram razne kombinacije).
Ja sam na to pao gg a ponekad takve utakmice igram 3+ al ovu nisam moga.
Opet, dobro sam prosao....
Sad gasimo LS.
:mrgreen:
Kuća sa okućnicom na Djenovu danas?!
Opet jedna majku joj, pih.. Houston - GSW >209 a pada bijednih 173 poena
Prije nego pocnemo sa fixevima:
Sad cu da idem za pare imam dva dobitna tiketa...
Cascavate li ljude koje rade bas mrzno a znam da gleda ka cigan-nka da mu/joj dam barem euro...
Mislim sto je muka brate drugacija su vremena ranije se cascavalo ali sad je muka i euro je velik za bacit...
Necu im centa dat, bolje probat 2-3 kombinacije brojeva u sansi uz dojtch kafu![]()
Treba castit mada i tu treba praviti razliku nekoga minimalno a nekoga malo vise...ali castite gotovo uvjek,pogotovo ako je veci dobitak..to vam je moj savjet
There are currently 65 users browsing this thread. (0 members and 65 guests)
Bookmarks