Jes malo bajato,ali *****ti što je ovoo
Ova piperovića rodica pomanitala...
http://www.portalanalitika.me/drustv...nica-titograda
"Ona je rekla da je riječ o devetogodišnjaku koji još “ne može da razazna šta je dobro, a šta loše”."
Ako je ovo izjava direktora...?!
Osnovci natjerali druga da se skine pa ga snimali
Rodna ravnopravnost pretpostavlja da jednom društvu, zajednici ili organizaciji postoje jednake mogućnosti za žene, muškarce i osobe drugačijih rodnih identiteta da doprinesu kulturnom, političkom, ekonomskom i socijalnom napretku, kao i da imaju jednake mogućnosti da uživaju sve koristi i dobrobiti od napretka jedne zajednice. (prema „ Evropskoj povelji o rodnoj ravnopravnosti na lokalnom nivou”)
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Jes malo bajato,ali *****ti što je ovoo
Ova piperovića rodica pomanitala...
http://www.portalanalitika.me/drustv...nica-titograda
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Je li sad Dritan glavni favorit Perovića i ekipe, evo dva, tri dana kad otvorim sajt on je na udarnoj poziciji.
--------------------------
Do Not Disturb.
ako je onaj B.M. biće veselo
She is only here to annoy herself!
hahahaha
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Iako volim kad neki znaveniji na ovom forumu kritikuju domaći poslovni sistem koji opstaje decenijama. Ali treba biti realan i pomiriti se sa činjenicom da ni na zapadu nije sve bajno.
http://www.bankar.me/2014/10/20/svaj...resa-na-poslu/
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/po...ljske-policije
Biciklista je navodno udario u zadnji dio automobila i preletio preko njega.
Što je ovo.
Od crnih hronika,starleta,estrade!!!,i raznih čuda se živjet ne može,trudim se da ne čitam ali kako koji portal otvorim(izmedju ostalog i naš topic "Iz raznih novina") sve je crno da nemože crnje biti,prokopati neku dobru vijest ili dobar članak izgleda da će uskoro postati naučna fantastika
Kad neko naidje na dobar članak o humanosti,doktoru,nekom inovatoru,uspjehu i sličnim stvarima neka ga postavi da se ima i ponešto lijepo pročitati![]()
Last edited by METZ; 21-10-14 at 13:13.
"Crnogorac pri vožnji unazad naleti na tezgu na pijaci. Policajac se odmah stvori na licu mjesta.
- Ime - pita vozača.
- Mrkoje Vesović.
- Nu, ko i ja.
- A odaklen si?
- Iz Mateševa.
- Viđu, viđu, taman ka i ja. Stani malo, odma ćemo pričat o đedovini samo da popričam sa ovom budalom što ti se nabila tezgom u prtljažnik."
e ovo je još gore od tog vica, tragikomika
She is only here to annoy herself!
http://www.vijesti.me/vijesti/konjev...dgorica-801379
Bezbjednosna situacija u Crnoj Gori je zadovoljavajuća, ocijenio je ministar unutrašnjih poslova, Raško Konjević, navodeći da on i direktor policije nijesu u potpunosti zadovoljni rezultatima Centra bezbjednosti Podgorica.
A makse budalo...
Forever young, i want to be forever young
Ministar Konjević igra ping pong sa tužilaštvom, tužilaštvo će sa sudom, sud će sa tužilaštvom, pa će tužilaštvo sa ministrom Konjevićem tj. MUP-om. I tako evo godinama.. kad zagusti, sudija malo pobrčka prilikom izricanja/pisanja presude, i onda ide ping-pong show između osnovnog, višeg, vrhovnog, apelacionog.
Što se bezbjednosne situacije tiče, mora policija malo bolje da radi svoj posao. Da je sreće, bazirali bi sve na rezultatu. Nažalost, sve je podređeno političkoj priči i floskuli "Raško radi, baš je profesionalan".
Znas kako ide u zivotu, sve je stvar izbora. Ja sam se nadao da ce SDP uraditi ono sto su najavljivali, pomalo javno a masu vise privatno. Da ce raspisati parlamentarne izbore, da ce sjargati Mugosu niz ponor itd. Ja kao idealista pomislim, vidi evo promjene. Kad ono prc, ispusim ga i ja i jos nekih 10k ljudi koji su ih glasali zbog ove price. Ali opekne se covjek, to ti je demokratija. Ako samo jednom kupis bajat burek, nikad vise u toj pekari neces trgovati.
A sto se tice branjenja drzave. Ja je branim od sviJa, ne zanima me ko je: Srbin, Crnogorac, Musliman ili izbljuvci DPS-a. Ja volim svoju DRZAVU a ne politicke partije i opcije.
Samo da smo zdravo. Koliko vidim zadnjih mjesec dana, mislim da je milo pred psihickim slomom. Sa nekim cudnim izjavama, gubljenjem dodira sa realnoscu, pojavljivanje u javnosti sa nekim cudnim ljudima.
A svi znamo kad milo padne onda su pali svi.
A onda :
LUSTRACIJA - KONFISKACIJA - UDRIMEDOZORE
One Ring to Rule them all...
Ma salim se Gandalf,opusteno.Svi smo pomalo krivi,pocevsi od 90.ih.Neko vise neko manje.
Nisam za opciju osvete,treba im oprostiti ako zele.Treba prastati ljudima.
Ne vidim satisfakciju u osveti ili strpavanju njih u zatvor.Jedino sto bih volio i za sta se borim jeste drzava socijalne pravde,vladavina prava,mir i tolerancija.
MA: Nove procedure prilikom kupovine karata
Putnicima nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlinesa će od ponedjeljka, 27. oktobra, prilikom rezervacije karata, biti traženi dodatni podaci iz identifikacionih dokumenata.
“Tako će prilikom rezervacije biće traženi: broj pasoša/lične karte, ime zemlje koja je izdala pasoš/ličnu kartu, državljanstvo putnika, datum isteka važenja pasoša/lične karte, pol, datum rođenja, prezime i ime putnika ( kako je napisano u pasošu/ličnoj karti)”, navodi se u saopštenju.
Ukoliko je za destinaciju na koju putnici putuju potrebna i viza, neophodno je da navedu i broj vize, mjesto njenog izdavanja, datum izdavanja i državu i grad rođenja.
CDM.me
Do Not Disturb.
NOVI SEKTOR: Poreska policija udarna pesnica u borbi protiv privrednog kriminala i korupcije Zanimljivo ali šta će to novo da donese ja nikako ne mogu da procijenim.
22. oktobar 2014.
Godinama nazad, ključni problem policije i tužilaštva u borbi protiv veoma čestog privrednog kriminala je nedostatak kadra, koji bi na stručan način procesuriao krivične prijave iz ove oblasti. Uspostavljanjem Poreske policije (nekada Finansijska policija), država će dobiti stručan organ koji će moći da se uhvati u koštac sa privrednim kriminalom.
U okviru Poreske uprave uskoro će biti formiran posebni organ –Poreska policija čiji će glavni zadatak biti borba protiv privrednog kriminala, korupcije i sive ekonomije, saznaje Portal Analitika.
Taj, prvenstveno visokostručni organ, biće zajedno sa policijskim odsjekom za borbu protiv privrednog kriminala i Specijalnim tužilaštvom, udarna pesnica u borbi protiv koruptivnih radnji u privredi, otkrivanju krivičnih djela protiv platnog prometa i privrednog poslovanja.
Godinama nazad, ključni problem policije i tužilaštva u borbi protiv veoma čestog privrednog kriminala je nedostatak kadra, koji bi na stručan način procesuriao krivične prijave iz ove oblasti. Uspostavljanjem Poreske policije (nekada Finansijska policija), država će dobiti stručan organ koji će moći da se uhvati u koštac sa privrednim kriminalom.
“Sektor za poresku policiju će vršiti poslove koji se odnose na: borbu protiv poreskih utaja, sive ekonomije, koordinaciju aktivnosti sa drugim organima na suzbijanju pojava sprječavanja pranja novca, organizovanog kriminala, koruptivnih radnji u privredi, otkrivanju krivičnih djela protiv platnog prometa i privrednog poslovanja, kao i drugih krivičnih djela iz oblasti poreskog i privrednog kriminaliteta”, piše u vladinoj Informaciji.
Uskoro Unutrašnja kontrola Poreske uprave: U okviru svoje organizacione strukture Poreska uprava, kao organ u sastavu Ministarstva finansija, u svom funkcionisanju nema uspostavljeno posebno Odjeljenje unutrašnje kontrole. Poslovi nadzora su u nadležnosti Odjeljenja za unutrašnju reviziju čije postupanje ima određen broj ograničenja. Nasuprot sistemu unutrašnje kontrole, unutrašnja revizija izvještava rukovodstvo Poreske uprave o otkrivenim nepravilnostima, no nema pravo predlagati individualne ili kolektivne sankcije.
”Sam opis rada spomenutih tijela Poreske uprave koja obavljaju unutrašnju kontrolu, čini očitom razliku izmedju unutrašnje kontrole i unutrašnje revizije. Unutrašnja kontrola u radu pretežno sprovodi načela: iznenadnosti, istovremenosti, kontinuiteta, utvrdjivanja odgovornosti, dok revizija sprovodi načela: zakonitosti, dobre prakse i dokumentovanosti”, konstatuje se u dokumentu.
Strukturno gledano, Poreska uprava je organ uprave u sastavu Ministarstva finansija. Pored poslova koji se odnose na registraciju privrednih subjekata, kontrolu obračuna i naplate poreza, doprinosa i drugih javnih prihoda, Poreska uprava vrši poslove koji imaju značajnu ulogu sa bezbjedonosnog aspekta, koji se odnose na otkrivanje i spriječavanje prekršaja i krivičnih djela u vezi primjene poreskih propisa.
Aktom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Poreske uprave, pored postojećih sektora: za usluge i registraciju; za obradu poreskih prijava i poreskih uplata; za informacionu tehnologiju u oblasti poreskog sistema; za plan i analizu; za praćenje poreskih propisa i inspekcijski nadzor.
P.ZEČEVIĆ
Jos nekoliko jakih plata za odabrane i po jedno CG/MN Audi vozilo.
Do Not Disturb.
g. Dožić je mozda u pravu, ili ne... Ali svakako bi trebala da se održi ozbiljna javna rasprava o sudbini jednog od crnogorskih dragulja, tj pravljenju hotela u srcu Biogradske gore. Svega 1700 pregleda na portalu vijesti… MARI LI JOŠ KO?
UNESCO ne zna za prašumu sa šankom
![]()
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Jedino lijepo sto imamo u CG cemo nagrdit' i sravnit' sa zemljom.
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks