pa i oni poceli akcije kao voli i lakovic...bice od njih hiperpolicija.....
Jos za to treba da saznajes iz prica gradskih, niti sto zvanicno objavili niti ti saobracajac to kaze
f6
A policajac je duzan da ri to kaze, i da te uputi u sve mogucnosti koje ti preostaju kad ti ispise kaznu, a to što neće (jer on kisne po ulici, a ti imas nov dobar auto) il nezna (jer su ih s livada pokupili da bi glasali pa im dali palicu) je stvar obučenosti.
Postalo je ucestalo da stoje na jednoj strani, a zaustavlju ove sa kontra strane.
Bas juce ujutro vidjeh taj primjer u Zeleni pojas na ulazu u Bar.
Ja sam se frapirao. I to nekoga stranca jadnoga, sigurno je palo oporezivanje samo takvo.
Samo nonsalantno okrenete glavu i prodjete pored tih protuva, bez nagliog kosenja/ubrzacanja, pa nek stanu na mjesto koje je bezbjedno po vas, a i po njih.
Ja sam ih iskulirao par puta tako... Tacno vidim da ce da me zaustavi, a ja ga ne konstatujem, ili nesto objasnjavam suvozacu... A njemu se ne iskace pred auto.
Samo tako i treba sa stocharima
Kolika je najveca moguca visina neke saobracajne kazne u novcu? I koja je to kazna?
^ 2000€ za voznju pod dejstvom alkohola.
Jos 10 postova i to ti je toako izduraš prije no te Zvončica ufati. To ti je isto ka za aklohol možeš pjan da voziš, al ako te zaustave naje8o si kao Žuti. Ne znam što kažu kao Žuti, al nema veze naje8o si svakako
![]()
Ipak nije za alkohol nego za prekoračenje brzine.
http://www.naslovi.net/2013-01-06/ra...u-krvi/4276323
Kralju izbacio si link iz januara 2013,ove kazne su sad smanjene.
komsiji su napisali kaznu za parking, mislim da je kazna 80-90e. zasto? zato sto je parkiran na parking ispred svoje zgrade ali ne direktno na parking nego malo sa strane... iako nikome nije uopste smetao. a nije imao mjesta naravno zato sto je vazda parking krcat shisnjara sto ne mogu 100metara prec pjeske. i ja zivim u toj zgradi i 30 godina placa se porez za parking mjesto za svaki stan po jedno, ali drzavi krasnoj pane na pamet da ne placamo vise porez i da je sad to parking mjesto drzavno ili kako vec, i trt. samo ne znam koji moj onda ne vrate pare od tih 30god poreza pa eto im ga parking u prkno. :ass:
zaboravih da dodam. zena neka parkirana odmah ispod znaka zabranjeno parkiranje i zaustavljanje, i nailazi taj komunalac i naravno znaju se i nikome nista bogu fala. imam ga taman slikanog.
Last edited by *lucifer*; 26-10-14 at 23:11.
po ovom novom zakonu, jesu li pisali nešto novo za zatamnjena stakla ?![]()
Vidio sam policajca u Gintaš đe kupuje onu tamnu foliju za stakla.
Pitah ga oko toga... Smije li, do koliko smije...
Ljubazno me je poslao u tri lijepe![]()
ma mogu 3. zadnja kolko oces slobodno...
nego bilo je price da ce biti dopune i da ce biti precizno definisano sto i kako![]()
Ima li neki popust pri zbirnom placanja zaostalih kazni? Da li ima u najavi nekakva akcija da se kazne plate upola cijene ili nesto slicno?
ima samo ako ih platis u roku od 8 dana od dana izdavanja da dobijes 1/3 popusta...ostalo placas pun iznos![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Kako je mene vrlo inteligentni policajac obavjestio, sto vecu kaznu napravis, veci ti je i popust...
Ko razumije, shvatice.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Pa u pravu je.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks